IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утре ще е Голем Мечи Кур Капан

Ако някой не знае какво означва ) това , това е капан за ) .. и технически и фундаментално ) ще бутнат малко до 10часа )) и после ще угаснат .. ще пак ще псуват яко ) като днес )) !
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
      Първоначално изпратено от investorche
      Първоначално изпратено от polki
      http://www.investor.bg/?cat=107&id=78213
      ima li njakoi predstava, zenite na panel kakvi shte budat.... che da si sloja po edno takova chudo na pokriva ;-)
      Тея не стават за покриви. Има идея когато правиш нещо от над 1 MW. Иначе моето проучване показа, че един мегават струва ~ 3.5-3.7 милиона евра. Моля някой да ме поправи, ако греша.
      Това са цени като за монокристални панели. На Каолин е друга технология. Моето проучване показва, че thin film панелите в Германия в момента са около 1,90 евро / Wp на дребно (без ДДС).
      Както наскоро отбелязахме, First Solar се похвали с производствена цена под долар на Wp за CdTe панелите.
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от investorche
        Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
        ima li njakoi predstava, zenite na panel kakvi shte budat.... che da si sloja po edno takova chudo na pokriva ;-)
        Тея не стават за покриви. Има идея когато правиш нещо от над 1 MW. Иначе моето проучване показа, че един мегават струва ~ 3.5-3.7 милиона евра. Моля някой да ме поправи, ако греша.
        Zashto ne stavat ? Az si naprawih edna malka smetka v Varna na pokriva 15-20
        panela kakvo shte proizvejdat na godina ( s pv-calculatora na linthsolar
        http://www.linthsolar.ch/index.php?id=27 ). Mene prosto me interesuva kolko shte struva golija panel. S invertora instalazijata i drugite raboti shte se oprawja sam.
        Moga da si napravja takava malka instalazija ~1KW za kef........ ama se interesuvam kolko shte mi izleze.
        нали прочете интервюто - колкото и да ти излезе , на Каолинчето са най-еФтини в цял свят

ако си решил да правиш подобна инсталация на покрива - давай - сега е момента да хванеш прИмоцията
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
          Zashto ne stavat ? Az si naprawih edna malka smetka v Varna na pokriva 15-20
          panela kakvo shte proizvejdat na godina ( s pv-calculatora na linthsolar
          http://www.linthsolar.ch/index.php?id=27 ). Mene prosto me interesuva kolko shte struva golija panel. S invertora instalazijata i drugite raboti shte se oprawja sam.
          Moga da si napravja takava malka instalazija ~1KW za kef........ ama se interesuvam kolko shte mi izleze.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=107&id=78213
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Ракетааа! хахах

Коментар

• Нема нема ...които зел зел ...доматите свършиха ..и кифтетата също .....

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                      Заредете си месечна графика и не се шашкайте -предния месец бар почти без тяло този на някъкъв обърнат инструмент

При 2,3 има според мен силна подкрепа

Горното не е препоръка за нищо
                      Ohh, golemi oboroti dneska....

Njama li njakoi da pusne pak neshto za 2.40 ?? ;-)

Коментар

• Заредете си месечна графика и не се шашкайте -предния месец бар почти без тяло този на някъкъв обърнат инструмент

При 2,3 има според мен силна подкрепа

Горното не е препоръка за нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki
                          Оптичен, превъзнасяй се в темата за избушеняка КРС и свързаните му. Разбираме те, че ти се иска нещо по-добро, но доброто струва поне 10 пъти повече от избушеното. !
                          Каза ли нещо?
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Оптичен, превъзнасяй се в темата за избушеняка КРС и свързаните му. Разбираме те, че ти се иска нещо по-добро, но доброто струва поне 10 пъти повече от избушеното. !

Коментар

Първоначално изпратено от Optic
                              Първоначално изпратено от ghettoff
                              Абе Хане, аз си говоря, ти ако искаш слушай. Какво си мислиш, тези разпродажби днес бяха случайни? Както и да е. Каолин е хубава компания, която много харесвам. Просто не е момента да се купуват акции от нея.
                              Кое и е хубавото?
                              Симпатична ми е. Коректен мениджмънт, разпределя дивидент, развива се извън България, иновативна е. Това със строителството в момента малко ме притеснява, ама всичко е въпрос на време. Всичко си е наред с Каолинката, просто акцията генерира повече очаквания отколкото би трябвало в момента.
                              Особено преди ай-пи-о-то голям дивидент разпредели
                              Da ama predi IPOto akziite mi struwaha julti stotinki, a sled tova ne ;-)
                              Ние сега за компанията говорим, не за акциите - това, както знаем от Каро, са две отделни неща

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                                Абе Хане, аз си говоря, ти ако искаш слушай. Какво си мислиш, тези разпродажби днес бяха случайни? Както и да е. Каолин е хубава компания, която много харесвам. Просто не е момента да се купуват акции от нея.
                                Кое и е хубавото?
                                Симпатична ми е. Коректен мениджмънт, разпределя дивидент, развива се извън България, иновативна е. Това със строителството в момента малко ме притеснява, ама всичко е въпрос на време. Всичко си е наред с Каолинката, просто акцията генерира повече очаквания отколкото би трябвало в момента.
                                Особено преди ай-пи-о-то голям дивидент разпредели
                                Da ama predi IPOto akziite mi struwaha julti stotinki, a sled tova ne ;-)

Коментар

Working...
                                X