IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каолин АД (6K1 / KAO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Слабо все пак

Коментар

• Кво стаа тука бре

Коментар

• Не бурете ей!

Коментар

• Днеска кифтетата бяха мои Честито на мене

Коментар

• какво стана тук? никой не пише,цената расте, всички тихомълком пълнят!
            хахахахах
            Ах, какви сте ми маймункиии!

Коментар

• Ми може и малко да дадат дивидент .....по малко от миналата година, но факта че го има .......е определяш ...на мене и 18 стинки на акция ми стигат да дадат ...миналата година с парите от миналогодишният едно едноседмично море направих ...

Не е препоръка ..имам пакетче скромно

Коментар

• теорията на каро важи в пълна степен за као
                гледайки отчетите назад 2008 е една не лоша година
                за сметка на това акциите се сриват
                в крайна сметка те си имат самостоятелен, необременен от отчетите живот

не е препоръка естествено
                имам акции
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki
                  Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                  Първоначално изпратено от MILOM
                  Никола ,носят се разни слухове за свръхзадлъжнялост на собственика,кажи нещо по въпроса.
                  Да чух ги и тези слухове. То се носеха и слухове за фалит на ПИБ, но всички видяхме какво стана. Иначе състоянието на Алфафинанс не ме интересува, докато не започна да виждам съмнителни вземания към свъзани предприятия.
                  Това добре, но ако се появят и започнем да ги виждаме, няма ли да е късно ?
                  Какво предлагаш? Да пусна на пазар ~24Т на средна 5.80 на база някакъв слух ли? Аз на слухове не вярвам, защото моята инвестиционна стратегия е базирана на факти и финансов анализ. Има и хора, които инвестират само и единствено на база слухове, но това си е техен проблем. Ако видя, че го точат предприятието ще съм първия, който ще го напише тук. Аз не се женя за акциите в които инвестирам, като повечето "инвеститори".

В момента даването на дивидент е най-тъпото нещо което може да направи Каолин АД, просто защото поддържането на оптимална вътрешна ликвидност е от ключово значение за краткосрочното развитие на компанията.

Коментар

• Който не дава дивидент, не го ща изобщо.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                      Това с фин.затруднения е мит, 156 милки някъде кеш май последно видях по отчетите ?!
                      то ще си проличи много скоро - ако решат пак да дават дивидент, значи не са толкова притеснени, но ако няма да дават дивиденти - тогава човек е добре да се замисли има ли пари, няма ли пари, къде са парите и т.н..........

не е препоръка ................... вие си знаете, де
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Това с фин.затруднения е мит, 156 милки някъде кеш май последно видях по отчетите ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                          Първоначално изпратено от MILOM
                          Никола ,носят се разни слухове за свръхзадлъжнялост на собственика,кажи нещо по въпроса.
                          Да чух ги и тези слухове. То се носеха и слухове за фалит на ПИБ, но всички видяхме какво стана. Иначе състоянието на Алфафинанс не ме интересува, докато не започна да виждам съмнителни вземания към свъзани предприятия.
                          Това добре, но ако се появят и започнем да ги виждаме, няма ли да е късно ?

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM

Коментар

• Никола ,носят се разни слухове за свръхзадлъжнялост на собственика,кажи нещо по въпроса.
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado
                                Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                                Аз очаквам спад от ~10% процента в приходите. Даже в последния ми DCF съм им вкарал такъв спад в приходите. Тъй като все още има доста физически лица които, като видят някакъв спад в нетната печалба или приходите се побъркват и продават панически на пазар, което позволява да се влиза на по-добри цени. Това ми е идеята.
                                Това си е доста оптимистична прогноза, дано да е така.
                                В момента трейдваме 2010 фундамент. Там се крие доста от стойността на компанията. 2009 сме я писали дъждовна вече.

Коментар

Working...
                                X