Какво имаш в предвид под "източника"? Алфа ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каолин АД (6K1 / KAO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМомчета, чувам някакви слухове, че Алфафинанс са измамили нещо Кварцверке и май нещата отиват на съд. Информацията ми е от Лондон, така че може и да е тотална измислица/развален телефон.
Някой да е чувал нещо по въпроса?
Коментар
-
Момчета, чувам някакви слухове, че Алфафинанс са измамили нещо Кварцверке и май нещата отиват на съд. Информацията ми е от Лондон, така че може и да е тотална измислица/развален телефон.
Някой да е чувал нещо по въпроса?Last edited by Nikola; 08.01.2014, 14:58.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеОт Булброкърс вчера ми отговориха, че парите ще могат да се получат от четвъртък, 5.12 във всеки клон на Пощенска банка. Попитах изрично дали във всеки или само в централния клон за града, отговора беше - във всеки. Срещу лична карта, ин кеш"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от pif79 Разгледай мнениеНякой може ли да ми обясни кога и как ще си получа парите?
Няма ли автоматично да мине през моя ИП (Бенчмарк) и да си ги получа директно в сметката?|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pif79 Разгледай мнениеНякой може ли да ми обясни кога и как ще си получа парите?
Няма ли автоматично да мине през моя ИП (Бенчмарк) и да си ги получа директно в сметката?
http://bulbrokers.com/bg/markets/bor...a-informaciya/
Коментар
-
R.I.P. КАО
СЪОБЩЕНИЕ ПО ЧЛ. 38, АЛ. 4 ЗПФИ
На 28.11.2013 г. БУЛБРОКЪРС сключи извън регулиран пазар и многостранна система за търговия сделка с акции на “Каолин“ АД, допуснати до търговия на регулиран пазар.
Сключената сделка е със следните параметри:
вид на сделката: покупка (изкупуване на акции по реда на чл. 157а, ал. 2 от ЗППЦК)
емисия: BG1100039012
броя: 873 427
единична цена: 4.156
валута на сделката: лев
датата и часа на сключване: 28.11.2013 16:49
Сделката е осъществена в следствие на отправено от Кварцверке ГмбХ към останалите акционери на “Каолин“ АД предложение за изкупуване по чл. 157a, ал. 1, от Закона за публичното предлагане на ценни книжа на всички техни акции.
Предложението е регистрирано в Комисията за финансов надзор с вх. № РГ-05-1111/24 от 08.11.2013 г. и в “Българска фондова борса – София“ АД с вх. № 7662 от 08.11.2013 г. и публикувано на 25 ноември 2013 г. във в. Сега и в. Капитал Daily.
http://bulbrokers.com/bg/markets/bor...a-informaciya/|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Сега какво излиза, който не е продал трябва да ходи до Пощенска банка, така ли?
http://bulbrokers.com/media/uploads/...ane_kaolin.pdf
стр.11 VIII. РЕД ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ИЗКУПУВАНЕ И
НАЧИН ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ЦЕНАТА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеаз се надявах и един дивидент да взема преди да ги отпишат
мислих че кфн ще се замотаят повече
Разбира се че няма да гласуват плащане на дивидент, докато не си приберат акциите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСтана тя каквато стана.
Даде грешни надежди на хората, че ще могат да вземат повече лефчета от мажоритаря!
Това не виждам къде може да стане, по света, нерде у нас!
Коментар
Коментар