Първоначално изпратено от Oikumen
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медийни Системи АД (5MS / MEDIAS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ivan4o IotataАми обясни ми тогава защтото явно не разбирам
И така.
Коментар
-
За днес се бях настроил спекулативно (и както казах не го изтанцувах достатъчно добре... )
Иначе не намирам отрасъла и предприятието за безперспективно (признавам че това е мнение само "на първо четене" щот не съм ровил достатъчно)
с което разбира се никому не препоръчвам каквото и да еХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
--------------------------------------------------------------------------------
Ivan4o Iotata написа:
Медийни системи обявиха ,че емисията ,която ще пускат ще бъде от 5% до 10% днес се изтъргуваха 15% мажоритарят явно не е продал повече от обявеното , значи останалите 5% са от акции купени и продадени днес, това право го имат само и единствено брокерите, само те имат право на къси поръчки, правете си изводите кавъв балон е това дружество и вижте реално как манипулираха цената. А доколкото си спомням от медийни системи обявиха че ще правят IPO мисля си че просто проучваха настроенията и евентуалната цена
Йотата, дори и йота от това, което си написал не е вярно. Хубаво е човек преди да се изказва да има поне минимални знания и опит!
-------------------------------------------------------------------------------------
Ами обясни ми тогава защтото явно не разбирам[/quote]
Коментар
-
Bobi75
възможно е,
но далеч по-добри към дребосъците бяха CHIM.
влезлите в CHIM сега за на +60%
влезлите в медийни системи (не толко пъргави като Колчо) не се знае още къде са, но са отстъпули вече едни 50% печалба на ИП-тата
Коментар
-
Bobi75
пичове и в щатитие е така
големи намазват на ИПО-та, малките влизат на високи цени.
това дето тук можем да участваме на аукциони на първичен пазар си е живо глезене и го използвайте, докато има.
останалите американски тип ИПО-та са си набутвация. американски в смисъл, че ИП-тата винаги могат да се договорят кога, на колко и как да купят при такива пускания
Коментар
-
Първоначално изпратено от panaОпределено не беше коректно организирана спрямо дребните инвеститори днешната вторична продажба. От ТВI, нито от дружеството обявиха конкретно кога и по какъв начин ще се извърши продажбата...
И какво се получи, бяха продадени пакети на свои хора, както и на посредници, на 3,20 лв., а обикновените инвеститори да купуват сега на 5 лв. !!!
Не, благодаря!
От друга страна мажоритаря продаде големите пакети бързо и лесно (за 3 минути) и оттам нататък какво става с цената не го интересува на този етап!
Коментар
-
Определено не беше коректно организирана спрямо дребните инвеститори днешната вторична продажба. От ТВI, нито от дружеството обявиха конкретно кога и по какъв начин ще се извърши продажбата...
И какво се получи, бяха продадени пакети на свои хора, както и на посредници, на 3,20 лв., а обикновените инвеститори да купуват сега на 5 лв. !!!
Не, благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan4o IotataМедийни системи обявиха ,че емисията ,която ще пускат ще бъде от 5% до 10% днес се изтъргуваха 15% мажоритарят явно не е продал повече от обявеното , значи останалите 5% са от акции купени и продадени днес, това право го имат само и единствено брокерите, само те имат право на къси поръчки, правете си изводите кавъв балон е това дружество и вижте реално как манипулираха цената. А доколкото си спомням от медийни системи обявиха че ще правят IPO мисля си че просто проучваха настроенията и евентуалната цена
Коментар
Коментар