интересно е че тези 26% са продадени за 6 500 000
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Костенец-ХХИ АД (4KT / HHI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениемизерника може да е спретнал постановка. Паживьом, увидем
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениенай накрая Банев е тотално вън
Къмпани Билд Комерс ЕООД, Блясък АД и ХАД АКБ Корпорация са продали общо 26,7% от капитала на Костенец - ХХИ АД и към 5 март делът им е паднал на 0%. Чалиндж Кепитъл България ЕАД е увеличило дела си до 30,48% на 5 март от нула преди това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениенай накрая Банев е тотално вън
Къмпани Билд Комерс ЕООД, Блясък АД и ХАД АКБ Корпорация са продали общо 26,7% от капитала на Костенец - ХХИ АД и към 5 март делът им е паднал на 0%. Чалиндж Кепитъл България ЕАД е увеличило дела си до 30,48% на 5 март от нула преди това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениетук според мен ще стане интересно , откакто не пряко фирми на г-н Василев поеха контрола , имат напълно нова производствана линия за луксозно тишу за 60 млн лв , във новия им проспект визират до 2012 16 млн EBITDA и да почнат да раздават дивиденти , също така ще се опитат да откупят дела на БАНЕВ и доколкото имам информация това ще стане , просто той вече е господин никoй в завода и мисля че резултатите няма да закъснеят . 5,6 млн капитализация е смехотворна според мен
имам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеАКБ Форест и Банев напуснаха ли Костенец ХХИ АД?
имам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеКостенец-ХХИ АД (HHI/4KT) е част от АКБ социален или ?????
Коментар
Коментар