IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унимаш (3U8 / UNIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Публикуваният днес отчет на Унимаш АД показва ръст на приходите от продажби от 3,1 пъти до 1,02 млн. лв за деветмесечието на 2007 г., спрямо съпоставимия период на 2006 г. ... звучи добре - ама само аз ли останах акционер тук от форумците?

Коментар

• ЦД е вписал и увеличение на Унимаш АД от 0,4 млн. на 2,34 млн. акции с номинал 1 лв. ... http://www.investor.bg/?cat=5&id=56218 - означава ли това,че скоро ще видим акциите по КОБОС-ите?

Коментар

• След като минат всички процедури в съда след промяна на името и др.там подобни,ще бъдат регистрирани и новите акции.Питах и ми отговориха ,че може би до средата на ноември ще се регистрират и въведени за търговия.Обясниха го с лятната ваканция на съда и многото му работа след това.По принцип имат намерение за преструктуриране ,разширяване и развитие на дейността,но такъв отговор е дежурен за почти всички публични компании.

Коментар

• някой знае ли кога ще се появят новите акции ?

Коментар

• 4a40, "унимките" нямат цена. Толкова са ценни, че никой не ги иска. Но нали и без това са безплатни... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
              Аз ли пак закъснях или времето бъъързашеееее..............аз ли пак закъснях илиии всичко бе съъън....
              Всеки ден с нещо си зает, бързаш, нямаш време. Всеки ден някъде
              напред ти си устремен.........

Но да не спамя и аз форума...
              Та някои има ли идея колко струва UNIM? Реална стойност на активите(земи и згради) не балансова? Какви са плановете за развитие? Мениджмънт? Стават ли за нешо Унимките?

А дали е така. Кой ще ми каже? Аз вървя по света и подсвирквам си, даже. Но сърцето ми спирa, спира да бие........

Коментар

• Има някакви планове за развитие, но кога ще се случат не се знае.

Коментар

• "Уважаеми колеги от бранша, имаме удоволствието да Ви известим, че с решение на Управителния съвет се създаде Индустриален парк на територията на "Унимаш" АД.

За тази цел, предоставяме всички условия и помещения под наем на много изгодни цени на фирми от бранша, желаещи да се присъединят към новообразувания индустриален парк. Основната ни цел е създаване на индустриален център в областта на машиностроенето.

Не се притеснявайте да се свържете с нас за повече информация. Очакваме ви!"

"Сред новите планове на компанията е да инвестира във финансовата сфера, но изпълнителният директор не уточни под каква форма."

Някой знае ли нещо повече по въпроса? За това ли беше тоя оборот напоследък ?

Коментар

• а, и нещо което забравих да кажа и не е препоръка за абсолютно нищо, дори и за самоубийство!!!!

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Ноевият ковчег е направен от любители, а Титаник от професионалисти.

Коментар

• абе хора купувайте продавайте, то нали затова е битака тука. който инвестира пичели " докат има", който седи и чака ше си остане само с чакането. За отчетите, 99% според мен си надуват някои от цифрите в тяхна полза аре и утре е ден търгувайте пък пилците се броели наесен

Коментар

• Първоначално изпратено от Юнак
                        Как ще се опари като няма акции?
                        Няма да се пари ако ги е продал навреме!

Коментар

• Как ще се опари като няма акции?
                          Всеки ход е грешен!

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
                            Първоначално изпратено от zarco
                            Първоначално изпратено от lond2001
                            Тия, които четат отчетите могат да четат, тези, които разбират отчетите и анализират информацията са малко, тия които са добри борсови играчи не четат само отчетите. А тия които пишат отчетите ги боли . за по-горните.
                            ...именно, това (вкл. и последното) исках да подчертая, де...,

...както и факта, че голяма част от (И добрите) борсовите играчи с голяма доходност имат достатъчен ресурс... априори! ..., а те включват и ИП-та, както и институционални играчи. Те поддържат голям апарат от служители - четящи и анализиращи отчетите...

Така си го представям, но може и да греша! Човешко е да грешим!
                            Въпроса е да не се парим!

Няма такива гаранции - че няма да се парим! Важно е да не се отказваме, след като сме се опарили! ,... т.е. - да се парим поносимо (диверсификацията преди всичко, както и умереният риск)... ))
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• То ако не се опариш как ще го разбереш издълбоко? Важното е да не изгорим

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
                                Първоначално изпратено от lond2001
                                Тия, които четат отчетите могат да четат, тези, които разбират отчетите и анализират информацията са малко, тия които са добри борсови играчи не четат само отчетите. А тия които пишат отчетите ги боли . за по-горните.
                                ...именно, това (вкл. и последното) исках да подчертая, де...,

...както и факта, че голяма част от (И добрите) борсовите играчи с голяма доходност имат достатъчен ресурс... априори! ..., а те включват и ИП-та, както и институционални играчи. Те поддържат голям апарат от служители - четящи и анализиращи отчетите...

Така си го представям, но може и да греша! Човешко е да грешим!
                                Въпроса е да не се парим!

Коментар

Working...
                                X