If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На заседание на Съвета на директорите на Холдинг Нов Век АД-София, проведено на 01.10.2007 г., Съветът на директорите единодушно прие следните решения :
1.На основание чл. 9, ал. 1 от Устава на Холдинг Нов Век АД-София увеличава капитала на дружеството от 649 620 лв. на 1 558 710 лв., чрез издаване на 909 090 нови, обикновени безналични акции, с право на глас, с номинална стойност от 1 лев всяка и емисионна стойност 22 лв.
2. Избира за инвестиционен посредник, обслужващ увеличението на капитала Централна кооперативна банка АД.
3. Овластява Изпълнитерния директор на Холдинг Нов Век АД-София да предприеме необходимите правни и фактически действия по внасянето на Проспект за одобрението в КФН в законоустановения срок.
Печалбата дойде от продажба на акции Незнам какви издънки са на ТИМ , но знам че май имат 10.5% от БРП и още разни работи Така че ти си решавай дали да влизаш аз одавна съм влязъл и нямам оплаквания смятам че рзвитието тук предстои
Коментар