Предполагам че не е на случаен принцип и че може да има интрига, затова си позволих този залог с малка сума.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Холдинг "Нов век" (6N3 / HNVEK)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеАз за спорта се качих на лодката, дано не се клати, а иначе ако пусне 25-30% ще е бонус от тотото
И това ми било индекс. Все успяват да вкарат по някое шитче ))) Каква е ползата да се опреснява ako шит излиза а още по-голям влиза!?.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеАз за спорта се качих на лодката, дано не се клати, а иначе ако пусне 25-30% ще е бонус от тотото
на колкото ТИМ пусне акциите на толкова ще ги купи индексния.....
Аз смятам ,че са си направили сметката ....
Гледай колко струва ЗХБГ като цяло този , който ще се купи пакета и 2 пъти повече пакета на този холдинг......
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТова ли е новата ракета?
Не ми се мисли. какво се случва ако я напомпят сега и след като мине еднократния дивЕдент ...
Излезе ли от индекса догодина (не вярвам някой да си мисли, че е устойчиво закована там) не знам къде ще й е зоната на чистите ...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Четири дружества ще се влеят в "Холдинг Нов век"
Така ще се създаде поредният секторен холдинг на БФБ, гравитиращ около икономическата група на "Химимпорт"
http://www.capital.bg/biznes/2014/05...lding_nov_vek/“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Хубаво, че има балъци да продават на ниски цени. Някой знае ли, защо толкова бавно се качваме? Не е препоръка за нищо.Last edited by the money-maker; 09.10.2013, 12:51.
Коментар
-
Неконсолидирания отчет, който изкараха е направо ужасен...
дано консолидирания да е приличен!!!
http://www.investor.bg/?id=67912Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
ОК
Защо отчета започва от шеста страница? Иначе видях само, че са купили 4 млн акции от Зърнени храни.
Коментар
Коментар