IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Гледам днес пак се заформи яка търговия свилозарска, па са чудя що им е на тия ора борса като могат и у дома да си менкат акцийките?

    Коментар


    • Аналгине, много убаво смяташ, и убаво че споделяш да се ориентираме в тая сложна обстановка. Дундо, нека първо да се мръдне до Луната, па после да видиме за Марс, то верно и там имало некои загадки за разрешаване, ама и транспорта не бил евтин Едно по едно, нема да бързаме

      Коментар


      • Аз пък си мисля, че само трябва да благодарим на господина Красимира Дачева, щото направи тази тема по-интересна от "Бисери и вицове"! Като ни стане скучно ще го викнем пак да направи едно увеличение на капитала, но задължително пак с ОББ!

        Коментар


        • Ако щът и катерици на Венера да въдят, все ми е тая. Аз мои 4лв. за един техен не давам. Таз акция след увеличението не трябва да струва повече от 2-2.30лв. за бройка, по моите сметки естествено, а за по-насетне - като му дойде времето!!!

          Коментар


          • Как е БГ космонавтиката))СВИЛ щели да инвестират на Марс,понеже производствените разходи били по-ниски и след 10 години ще си изнасят цялото производство на летателни кораби

            Коментар


            • Брей, никой не иска да граби права на 20лв, тва не е убаво
              Ама нека по-напред да припомниме, че има голема необходимост от едно разузнаване на луната Например сички са виждали Армстронг сниман с разветото знаме на Америка там на Луната Па некои физици още се съмневат че там нема атмосфера и значи нема как да се развева така юнашки американскиа баирак Други па физици се съмневали, се чува, че Же-то и теглото не вървели съвсем в права пропорция, а тва е жизнено важно да се провери и един оглед на место е от особено значение за големата наука. Чест прави и ние да сме там , па ако може да забучиме и развееме нашия байрак до американския, че стане голема работа. Затва най-сърдечно да пожелаеме само слънчеви дни за космонавтиката, а днешния ден да донесе само убави неща за всекой, даже и за изпращачите Кога литне ракетата, че махаме за довиждане

              Коментар


              • Нема нужда да се качуваш на некаква си там руска станция! Просто се купи HDPAT или MOSTS, за да видиш колко е малка Земята от тяхната височина!

                Коментар


                • Браво Лакоста, успя да ме превариш
                  Иначе дума да няма, беше и днешния ден ползотворно светъл за нашта космонавтика Ех да можех да фърча, немаше да искам да се качвам на некой балон, ами щех да искам да се кача на некоя руска станция, да ме дават на телевизора

                  Коментар


                  • Още един прекрасен ден за Свилоцел и Космоцел!

                    Коментар


                    • ОББ наистина са out of mind.....освен ако не правят някакви врътки с мажоритяря....

                      Коментар


                      • утре не е последната
                        търгуват се до 6-ти мисля
                        поне така съм отбелязал на календара си

                        Коментар


                        • абе разбирам...
                          учиме се по малко.
                          А инак се старая да не пиша толкоз много щуротии, ама нема пълна гаранция Дано овладеем положението,
                          сега на дневен ред е последната утрешна дата. Дали че има космически събития, или хората ще им е по-интересно как ще се ремонтира Софикса ?

                          Коментар



                          • много ме кефи стилът ти на изказване ветре,
                            а и ги поразбирваш инвестициите
                            само така!

                            Коментар


                            • Ей момчета, днеска едва смогнах да драсна нещо и първом тука ида. и много се радвам че аналгина е с нас. Е па друго е да има стара кримка наблизо, и да знаеш аналгине, знам че некои нови са ви ядосали вас старите и не пишете, ама я като усета, че им казвам да внимават, та да пишете, ей нема откъде да се научиме на тая работа ако не слушаме старите, да знайте, затва да ги уважаваме и слушаме, де има една дума старото е препатило и знае. тва сериозно го казвам да знаят сички.
                              А ся по темата: Нема как да не отбележа, че днеска отново беше чуден ден за българската космонавтика. Па, разправат, че у Байконур наближава обратното броене.
                              Мене ми не пука, ама ич ми не дреме, ако не взема от тея акции, щото се вслушах, кво каза аналгина за Топливо и не си продадах квото имах и още взимах и сега ми е добре, па тея дали ще увеличат капитала или че ходат на разузнаване до луната - техна работа, ся сички сме демократи, кой как разбира свободата, така си я и ползва.
                              Я до последно нема да промена офертата, нема, щото съм инат селянджър Па кой иска да си купи и на 20 и на 8, айде мерси Я инак много се вълнувам по космологичните въпроси

                              Коментар


                              • Б@хти....гаднички сте....ще му провалите увеличението на човека и няма да може да си сбъдне мечтата.

                                Замислете се ако го изпратим в Космоса няма ли да е по-добре за българския капиталов пазар...

                                Или не.... по-добре да вземе да си учреди една фирма Космоцел (нали има Свилоцел ) и да направи IPO Ако не друг то ОББ ще участват за сметка на техни клиенти.

                                Коментар

                                Working...
                                X