В какво се изразява бонусната система и за какъв период е въведена?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
100 000 тона
Към днешна дата, за първи път на Балканите, целулозен комбинат прехвърля производството на 100 000 тона - до 15.12 вкл са произведени 101 334 т целулоза. Продажбите надхвърлиха 104 000 тона. Приходите надхвърлиха 100 милиона лв. Дървесината на склад, след успешното въвеждане на бонусната система, е над 50 000 тона, което означава, че ако не падат самолети Стелт през зимата заводът е осигурен за непрекъсната работа 24/7.
Следете медиите около 23 декември и официалните съобщения до края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНека шиткат, хем ще купим ощеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗащо ? Да би, да са решили вече да я шиткат?. А разправяха, че струвала 5 кинта.
Може и да я шитнат ,
но нека да излязат още добри новини !просто минавах
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеМного бързо и се нарадвахте на СвилозатаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
PwC message from today
I am delighted to enclose the PwC Q3 net earnings summary for the Forest and Paper Industry. We are seeing encouraging news for the industry this quarter, with the aggregate result of ten of the largest companies in each of the US, Europe and Rest of the World, showing significant increases in earnings over the same period in 2009. The top Canadian companies also recorded strong performances, although market uncertainty there continues to affect results. Please take a look at the report where we have provided further commentary on the factors which executives see as affecting market performance in each region.
The Net Earnings Summary is prepared by PwC from financial statements issued by the companies noted. All figures are in US dollars and all comparative figures are with the three months ended September 2010 and September 2009, unless otherwise specified.
(See attached file: SECURE 0750-03 FPP Quarterly Net Earnings EUR A4.pdf)
Kind regards
Clive Suckling
Global Forest Paper & Packaging Leader
http://www.pwc.com/gx/en/forest-pape...ng/index.jhtml
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеНИБ са се нашили и в Украйна много лошо!
Не знам какви са им взаимоотношенията с вас, но от Украйна много искаха да се махнат напълно.Last edited by Zarev; 09.12.2010, 13:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнениеПитах преди два месеца в ЕБВР, и то Corporate recovery - там където са всички обявене в default. Под 5% от общите. Като се има впредвид, че и ние сме там, но си плащаме и то не малко, не знам какъв е процента на тези които нищо не плащат, вероятно 2/3%.
При НИБ е по различно, те са позатънали в Исландия, но с по-малки суми.
Аз съвсем случайно срешнах техен представител на една конференция преди година и там разбра, че вместо да си стоят в студения север, са решили да пораздадат пари и нетипични за тях географски ширини. Дори и не бях чувал преди за тази банка, но се оказа че през добрите години 2004-07 по-принцип сдържаните финландци явно обхванати от някаква лудост са решили, че Хелзинки е Ню Йорк и са решили да почнат да инвестират в развиващите се пазари.
Не знам какви са им взаимоотношенията с вас, но от Украйна много искаха да се махнат напълно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСъжалявам, не съм сигурен какви са текущите нива при ЕБВР за компания която е дифоултнала дълга си и сега преговаря за реструктурирането му. Просто исках да кажа, че смятам че фиксирана лихва за 5 год. е доста по-добре от Юрибор + спред...
Все пак успех с преговорите пожелавам на г-на Зарев!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнение7-7,5 е невероятно много.
Все пак успех с преговорите пожелавам на г-на Зарев!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеНе ми се захваше и тази тема, ама ми стана смешно с тия индулгенции от EBRD - за толкова години работа в България досега банката почти няма успешен проект и след редица неудачни инвестиции загуби доста пари, които изтекоха в джобовете на "KYC проверени мажоритари и мениджъри". Подобна е картината и в други CEE страни, както написаха и колегите по-долу.
Това за което евентуално може да стигнем до консенсус - днес бях на концерта на ФСБ във Варна. Беше върховно! Ще имат концерт и в Сф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеPFS беше продадена на Монди през 2006г. доколкото си спомням. Не знаех, че сте бил в Стамболийски. ЕБВР там бяха май миноритарен партньор.
Всяка банка прави проверки (т.нар KYC), така че това не е нещо необичайно.
За KYC процедурите сте прави по принцип. Все пак коментирайте ми конкретно това http://www.ebrd.com/saf/search.html?page=1; в светлината на онова което написах за процедурите на ЕБВР
Коментар
Коментар