О да мина ми благодаря, нещо бях се поизнервил тези дни... а това никога не е съвместимо с акци и ценни книжа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеМоже и да съм се поизнервил наистина малко, дано довечера бием та да ми се оправи настроението...Ще се чака годишния, тогава ще го мисля, ама нещо вече почва много да ме дразни БФБ.
)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
И аз това се чудя ако бием върха от миналата година оттам не е ясно къде ще спре пак и дали ще спре.... по графиката при пробив трябва да гоним следващия, а той е бая високо.. 9.6 лв . но това ще си е в реда на нещата за тези които очакваме дъбъл... и психологическа граница от 10 лв. Технически в момента точно се опитваме да пробием съпротивата на двете дъна от 2007. Та от тука при пробив би трябвало да има едно малко връщане да се тества подкрепата и да се търси 9,6 лв върха. Е не че разбирам много от технически анализ и не че БФБ подлежи на такъв, но на мен така ми се вижда, а може и да си го фантазирам просто защото така ми изнася....
Пак да напиша, всеки сам да си преценява за акциите. Моето мение е много пристрастно тук.Last edited by pepe1234; 23.08.2018, 15:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Почва да ми харесва вече тук....появиха се купувачи,които не трябва да се отчайват-около 5лв ще има доста предлагане!
Къде ли сме в класацията за Софикса.....едва ли е много назад
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеСпоред мен пакета свърши! Да видим сега коя е справедливата цена?
Къде ли сме в класацията за Софикса.....едва ли е много назадLast edited by спекуланта; 23.08.2018, 12:35.
Коментар
-
Дааа... Някой много държи да излезе от позицията...
Да действа по-смело!Last edited by THE TRADER; 23.08.2018, 11:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНякакъв еланец продължава да дава акции на Свилоза, нищо ново под слънцето. Но и това ще свърши
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеРеакция от пазара и вчера и днеска няма... тъпа работа, изглежда това не е пазар вече. Ще почакам и годишния, но като гледам може би след това и да си бия камшика от БФБ за неопределено време, започва да ми иглежда леко безсмислено....
Коментар
-
Реакция от пазара и вчера и днеска няма... тъпа работа, изглежда това не е пазар вече. Ще почакам и годишния, но като гледам може би след това и да си бия камшика от БФБ за неопределено време, започва да ми иглежда леко безсмислено....
Last edited by pepe1234; 16.08.2018, 14:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСпоред мен дори и това не би бил кой знае какъв проблем, сравнено с последния път, дори и да запишат 0 за последно тримесечие пак ще имат 30м на годишния.... вие нали на 30 се надявахте преди...само аз си чакам 35.
И аз взех малко още преди няколко седмици, но трябва да погледна кой ми е продавал...(кепитъл маркетс)
А ако успее Дачев да си върне малко и от концертните пари, защо и не повече...
Коментар
Коментар