забравяш Т+2. Докато се накумиш да извъртиш некоя спекула... софтрейда нема да те чака цели 2 дена... така, че три пъти мери един път режи. А през това време мога да си позволя да остана само в три хартии - трейда, тука и кеша ) и да затворя спекулата, докато се наиграте с останалете шитове
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtraderДа видим утре колко има още. Що не ги сложи на аукциона и да видимНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Отчета е много добър!!! Ноооо, е на Краси! Ще гледаме дор де ще стигнем, но аз съм си от "бързите"destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеАз познах за 20млн печалба, отгоре е
30млн кеш флоу за 9-месеца, ми добре. Да има пари за новата инвестиция
Отчета е много добър!!! Ноооо, е на Краси! Ще гледаме дор де ще стигнем, но аз съм си от "бързите"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
До колкото те познавам "виртуално", цената на тази акция е "висока" към момента за теб
Не , имах добри попадения през летния период, та я разпродавах етапно 4,56/67 и от доста време вися от 4,42 до 3,90 , но нямаше "уважение", та днес и в аукциона се включих, що бях под канелката като са исипали. Каролец наш човек, явно има друг усет за нещата и не чака седмака, като бестрейдъра
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЩо продава та що продава?
За да мога и аз да се върна в позицията, от края на юли- август ме няма.
Ей големи душмани сте, хем дивиденти не дават тъдява , хем да не исмучеш кяр някоя стинка! Спрял точно връз мене на 4,40
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Що бе .....какво има странно ,нали Костолани е казал че при добри новини се продава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Ей това не можах да го разбера !
Коментар
Коментар