О да мина ми благодаря, нещо бях се поизнервил тези дни... а това никога не е съвместимо с акци и ценни книжа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеМоже и да съм се поизнервил наистина малко, дано довечера бием та да ми се оправи настроението... Ще се чака годишния, тогава ще го мисля, ама нещо вече почва много да ме дразни БФБ.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
И аз това се чудя ако бием върха от миналата година оттам не е ясно къде ще спре пак и дали ще спре.... по графиката при пробив трябва да гоним следващия, а той е бая високо.. 9.6 лв . но това ще си е в реда на нещата за тези които очакваме дъбъл... и психологическа граница от 10 лв. Технически в момента точно се опитваме да пробием съпротивата на двете дъна от 2007. Та от тука при пробив би трябвало да има едно малко връщане да се тества подкрепата и да се търси 9,6 лв върха. Е не че разбирам много от технически анализ и не че БФБ подлежи на такъв, но на мен така ми се вижда, а може и да си го фантазирам просто защото така ми изнася....
Пак да напиша, всеки сам да си преценява за акциите. Моето мение е много пристрастно тук.Last edited by pepe1234; 23.08.2018, 16:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Почва да ми харесва вече тук....появиха се купувачи,които не трябва да се отчайват-около 5лв ще има доста предлагане!
Къде ли сме в класацията за Софикса.....едва ли е много назад
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеСпоред мен пакета свърши! Да видим сега коя е справедливата цена?
Къде ли сме в класацията за Софикса.....едва ли е много назадLast edited by спекуланта; 23.08.2018, 13:35.
Коментар
-
Дааа... Някой много държи да излезе от позицията...
Да действа по-смело!Last edited by THE TRADER; 23.08.2018, 12:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНякакъв еланец продължава да дава акции на Свилоза, нищо ново под слънцето. Но и това ще свърши
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеРеакция от пазара и вчера и днеска няма... тъпа работа, изглежда това не е пазар вече . Ще почакам и годишния, но като гледам може би след това и да си бия камшика от БФБ за неопределено време, започва да ми иглежда леко безсмислено....
Коментар
-
Реакция от пазара и вчера и днеска няма... тъпа работа, изглежда това не е пазар вече . Ще почакам и годишния, но като гледам може би след това и да си бия камшика от БФБ за неопределено време, започва да ми иглежда леко безсмислено....Last edited by pepe1234; 16.08.2018, 15:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСпоред мен дори и това не би бил кой знае какъв проблем, сравнено с последния път, дори и да запишат 0 за последно тримесечие пак ще имат 30м на годишния.... вие нали на 30 се надявахте преди... само аз си чакам 35.
И аз взех малко още преди няколко седмици, но трябва да погледна кой ми е продавал...(кепитъл маркетс)
А ако успее Дачев да си върне малко и от концертните пари, защо и не повече...
Коментар
Коментар