IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май прав излязох като казах, че са много зле с подготовката. На Краси Космонавта, не само пиарите са му зле, ами май и счетоводителите и консултантите по увеличението. С тоя отчет и с тия космически екскурзии не знам как ще си увеличи капитала......
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• айде една препоръка тогава - 8 лв за 5 права т.е. 2.60 за акция е добра цена, и мажоритаря презаписва неговото без пари и една доходност от 20% - при достигане до 3 лв като пуснат правата си е реална

Коментар

• ..мнението не е препоръка за каквото и да било..
        Ех, ех, след като чухме лунната соната, сме толкова романтично настроени
        Па ква ти препоръка, изобщо не е за препоръка работата И по темата даже нема интерес

Коментар

• загуба на свилоза от 0.5 млн.

Тези от Свилоза са големи ентусиасти да правят увеличение при загубата

Голяма работа като Свилоцел е на печалба

тази печалба я стигне до акционерите на Свилоза я не

мнението не е препоръка за каквото и да било

Коментар

• отчета се появил и направил страшна реклама по време на увеличението
            ей странна работа е това дружество ;-)
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• отчета се е появил :-)

Коментар

• Аз благодаря и се радвам, че не си мислиш,че се заяждам.Ние сме почти едни и същи и е редно да избягваме дребните но дразнещи неща.Като в семейството:-).Мисля си ,че е достатъчно ,като предупреждаваме новите във форума за това ,че мненията тук не са препоръка към никого.

Коментар

• Дундо, пак искам да ти благодаря за кирилицата, ще видиш че е убаво нещо - кирилицата, нема да съжаляваш. Ама виж това за 5-те лева според мен е височко и може да съжаляваш. Даже мисля, че е много височко. Внимателната друже!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                    Първоначално изпратено от Dundo1
                    Drujestvoto 4e ne raboti dobre v momenta-ne raboti.Fakt e,4e rano ili kusno 6te se raboti zdravata tamprosto otrasula e takuv 4e sme konkurentnosposobni, a i imat potenciala, za da im otpusnat kredit ot Evropeiskata banka za razvitie i vuzstanovqvane, no puk i cenata za tezi prava pri nikakvi polojeniq ne otgovarq na drujestvoto.Sled 2-3 godini-moje bi.I ne im pravi 4est na OBB, 4e se opitvat taka da zablujdavat i manipulirat obiknovenite investitori.Kato s4itat, 4e e tolkova dobro tova drujestvo neka gi zapi6at te akcii,hem da napravqt nqkoi tezi izgladneli ........I vse pak ako 6te go pravqt stabilno drujestvo neka pone uveli4at free-flouta, 4e da ima nqkakva likvidnost i da psunat na horata malko prava.Vij CHIM-a kak podhodiha na IPO-to si.Pusnaha edva 11mln akcii(kazvam edva,za6toto na fona na 120mln ne sa 4ak tolkova mnogo) na edva 4 lv, i sled tova zdraviqt razum i euforiqta gi zakaraha do 10lv, a ve4e gonqt i 11.Po tozi na4in te si uveli4avat bogatstvoto i sa 6tastlivi, a i investitorite sa dovolni 4e realizirat edna pove4e ot dobra investiciq.No i tuka se iziskva sivo ve6testvo vse pak.A tozi Dachev ili kuv be6e-qvno go nqma.
                    Ne e preporuka za kakvoto i da bilo.Li4no az smqtam da se naredq na aukciona na okolo 7-10lv i tam da 4akam spokoino,makar i tezi niva da mi se struvat baq visoki
                    Хубаво,че не пишеш след мнението си"препочъчвам да го прочетеш'.Такава препоръка за мен е неизпълнима.
                    Много мъка с тези букви! Но на мен ми стига това,че знам, че притежаваш акции,и не ни го препоръчваш!
                    От уважение към теб и всички други ще ти пиша с кирилица.А за това че имам акции жестоко се лъжеш,но бих искал да си купя права на около 5лв. Тъй че не избързвай с изводите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
                      Drujestvoto 4e ne raboti dobre v momenta-ne raboti.Fakt e,4e rano ili kusno 6te se raboti zdravata tamprosto otrasula e takuv 4e sme konkurentnosposobni, a i imat potenciala, za da im otpusnat kredit ot Evropeiskata banka za razvitie i vuzstanovqvane, no puk i cenata za tezi prava pri nikakvi polojeniq ne otgovarq na drujestvoto.Sled 2-3 godini-moje bi.I ne im pravi 4est na OBB, 4e se opitvat taka da zablujdavat i manipulirat obiknovenite investitori.Kato s4itat, 4e e tolkova dobro tova drujestvo neka gi zapi6at te akcii,hem da napravqt nqkoi tezi izgladneli ........I vse pak ako 6te go pravqt stabilno drujestvo neka pone uveli4at free-flouta, 4e da ima nqkakva likvidnost i da psunat na horata malko prava.Vij CHIM-a kak podhodiha na IPO-to si.Pusnaha edva 11mln akcii(kazvam edva,za6toto na fona na 120mln ne sa 4ak tolkova mnogo) na edva 4 lv, i sled tova zdraviqt razum i euforiqta gi zakaraha do 10lv, a ve4e gonqt i 11.Po tozi na4in te si uveli4avat bogatstvoto i sa 6tastlivi, a i investitorite sa dovolni 4e realizirat edna pove4e ot dobra investiciq.No i tuka se iziskva sivo ve6testvo vse pak.A tozi Dachev ili kuv be6e-qvno go nqma.
                      Ne e preporuka za kakvoto i da bilo.Li4no az smqtam da se naredq na aukciona na okolo 7-10lv i tam da 4akam spokoino,makar i tezi niva da mi se struvat baq visoki
                      Хубаво,че не пишеш след мнението си"препочъчвам да го прочетеш'.Такава препоръка за мен е неизпълнима.
                      Много мъка с тези букви! Но на мен ми стига това,че знам, че притежаваш акции,и не ни го препоръчваш!

Коментар

• нищо подобно, ветре, само се дразня, когато се нарушава хармонията в природата))))
                        Нема да се дразнеш Съни, тва разваля хармонията, пращам ти тоя линк да видиш какво имам напредвид за говоренето и хармонията
                        http://www.vbox7.com/play:955cf43d
                        предварително се извиневам, че не е съвсем по темата, нема повече за днеска, линка е само да възстанови настроението на Съни

Коментар

• Abe kaka Suni izpusna ekspresa na MONBAT i sega se kachva na putnicheskia za SVIL, ama mnogo stara i nemostan mashina mi se vijda tazi SVIL, ta ne znam, az ste zaloja na 3 lv i ako kluvne kluvne, ako ne pak dobre, stoto kato mine turga ochakvam golemi izsipvania ta moje da se napulni vuv vsichki sluchaj.
                          Ej znachi pak pochnah s tezi drebnavi smetki, puk vij horata s goljam razmah kato Dechev (ili kakuvto tam beshe) ste ni gledat ot Kosmosa i ste krojat planove za Mars invazia ))))))))

Hajde sus zdrave i da ne si mislite che tova e preporuka ili nesto ot sorta, ne tova si e chista reklama za drujestvoto )))

Коментар

• нищо подобно, ветре, само се дразня, когато се нарушава хармонията в природата))))

Коментар

• Госпожо Съни, целувам ви ръка галантно, но да не сте се набълбукали със скъпички права случайно

Коментар

• Dundo, може ли и долния си коментар да го обърнеш на кирилица, че хич не го схванах, днес съм си забравила очилата
                                ...а вятъра да си гледа спокойно терените, докато аз му говоря за посеви))))

Коментар

Working...
                                X