Май прав излязох като казах, че са много зле с подготовката. На Краси Космонавта, не само пиарите са му зле, ами май и счетоводителите и консултантите по увеличението. С тоя отчет и с тия космически екскурзии не знам как ще си увеличи капитала......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от Dundo1Drujestvoto 4e ne raboti dobre v momenta-ne raboti.Fakt e,4e rano ili kusno 6te se raboti zdravata tamprosto otrasula e takuv 4e sme konkurentnosposobni, a i imat potenciala, za da im otpusnat kredit ot Evropeiskata banka za razvitie i vuzstanovqvane, no puk i cenata za tezi prava pri nikakvi polojeniq ne otgovarq na drujestvoto.Sled 2-3 godini-moje bi.I ne im pravi 4est na OBB, 4e se opitvat taka da zablujdavat i manipulirat obiknovenite investitori.Kato s4itat, 4e e tolkova dobro tova drujestvo neka gi zapi6at te akcii,hem da napravqt nqkoi tezi izgladneli ........I vse pak ako 6te go pravqt stabilno drujestvo neka pone uveli4at free-flouta, 4e da ima nqkakva likvidnost i da psunat na horata malko prava.Vij CHIM-a kak podhodiha na IPO-to si.Pusnaha edva 11mln akcii(kazvam edva,za6toto na fona na 120mln ne sa 4ak tolkova mnogo) na edva 4 lv, i sled tova zdraviqt razum i euforiqta gi zakaraha do 10lv, a ve4e gonqt i 11.Po tozi na4in te si uveli4avat bogatstvoto i sa 6tastlivi, a i investitorite sa dovolni 4e realizirat edna pove4e ot dobra investiciq.No i tuka se iziskva sivo ve6testvo vse pak.A tozi Dachev ili kuv be6e-qvno go nqma.
Ne e preporuka za kakvoto i da bilo.Li4no az smqtam da se naredq na aukciona na okolo 7-10lv i tam da 4akam spokoino,makar i tezi niva da mi se struvat baq visoki
Много мъка с тези букви! Но на мен ми стига това,че знам, че притежаваш акции,и не ни го препоръчваш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dundo1Drujestvoto 4e ne raboti dobre v momenta-ne raboti.Fakt e,4e rano ili kusno 6te se raboti zdravata tamprosto otrasula e takuv 4e sme konkurentnosposobni, a i imat potenciala, za da im otpusnat kredit ot Evropeiskata banka za razvitie i vuzstanovqvane, no puk i cenata za tezi prava pri nikakvi polojeniq ne otgovarq na drujestvoto.Sled 2-3 godini-moje bi.I ne im pravi 4est na OBB, 4e se opitvat taka da zablujdavat i manipulirat obiknovenite investitori.Kato s4itat, 4e e tolkova dobro tova drujestvo neka gi zapi6at te akcii,hem da napravqt nqkoi tezi izgladneli ........I vse pak ako 6te go pravqt stabilno drujestvo neka pone uveli4at free-flouta, 4e da ima nqkakva likvidnost i da psunat na horata malko prava.Vij CHIM-a kak podhodiha na IPO-to si.Pusnaha edva 11mln akcii(kazvam edva,za6toto na fona na 120mln ne sa 4ak tolkova mnogo) na edva 4 lv, i sled tova zdraviqt razum i euforiqta gi zakaraha do 10lv, a ve4e gonqt i 11.Po tozi na4in te si uveli4avat bogatstvoto i sa 6tastlivi, a i investitorite sa dovolni 4e realizirat edna pove4e ot dobra investiciq.No i tuka se iziskva sivo ve6testvo vse pak.A tozi Dachev ili kuv be6e-qvno go nqma.
Ne e preporuka za kakvoto i da bilo.Li4no az smqtam da se naredq na aukciona na okolo 7-10lv i tam da 4akam spokoino,makar i tezi niva da mi se struvat baq visoki
Много мъка с тези букви! Но на мен ми стига това,че знам, че притежаваш акции,и не ни го препоръчваш!
Коментар
-
нищо подобно, ветре, само се дразня, когато се нарушава хармонията в природата))))
http://www.vbox7.com/play:955cf43d
предварително се извиневам, че не е съвсем по темата, нема повече за днеска, линка е само да възстанови настроението на Съни
Коментар
-
Abe kaka Suni izpusna ekspresa na MONBAT i sega se kachva na putnicheskia za SVIL, ama mnogo stara i nemostan mashina mi se vijda tazi SVIL, ta ne znam, az ste zaloja na 3 lv i ako kluvne kluvne, ako ne pak dobre, stoto kato mine turga ochakvam golemi izsipvania ta moje da se napulni vuv vsichki sluchaj.
Ej znachi pak pochnah s tezi drebnavi smetki, puk vij horata s goljam razmah kato Dechev (ili kakuvto tam beshe) ste ni gledat ot Kosmosa i ste krojat planove za Mars invazia ))))))))
Hajde sus zdrave i da ne si mislite che tova e preporuka ili nesto ot sorta, ne tova si e chista reklama za drujestvoto )))
Коментар
Коментар