Гледам днес пак се заформи яка търговия свилозарска, па са чудя що им е на тия ора борса като могат и у дома да си менкат акцийките?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Брей, никой не иска да граби права на 20лв, тва не е убаво
Ама нека по-напред да припомниме, че има голема необходимост от едно разузнаване на луната Например сички са виждали Армстронг сниман с разветото знаме на Америка там на Луната Па некои физици още се съмневат че там нема атмосфера и значи нема как да се развева така юнашки американскиа баирак Други па физици се съмневали, се чува, че Же-то и теглото не вървели съвсем в права пропорция, а тва е жизнено важно да се провери и един оглед на место е от особено значение за големата наука. Чест прави и ние да сме там , па ако може да забучиме и развееме нашия байрак до американския, че стане голема работа. Затва най-сърдечно да пожелаеме само слънчеви дни за космонавтиката, а днешния ден да донесе само убави неща за всекой, даже и за изпращачите Кога литне ракетата, че махаме за довиждане
Коментар
-
Ей момчета, днеска едва смогнах да драсна нещо и първом тука ида. и много се радвам че аналгина е с нас. Е па друго е да има стара кримка наблизо, и да знаеш аналгине, знам че некои нови са ви ядосали вас старите и не пишете, ама я като усета, че им казвам да внимават, та да пишете, ей нема откъде да се научиме на тая работа ако не слушаме старите, да знайте, затва да ги уважаваме и слушаме, де има една дума старото е препатило и знае. тва сериозно го казвам да знаят сички.
А ся по темата: Нема как да не отбележа, че днеска отново беше чуден ден за българската космонавтика. Па, разправат, че у Байконур наближава обратното броене.
Мене ми не пука, ама ич ми не дреме, ако не взема от тея акции, щото се вслушах, кво каза аналгина за Топливо и не си продадах квото имах и още взимах и сега ми е добре, па тея дали ще увеличат капитала или че ходат на разузнаване до луната - техна работа, ся сички сме демократи, кой как разбира свободата, така си я и ползва.
Я до последно нема да промена офертата, нема, щото съм инат селянджър Па кой иска да си купи и на 20 и на 8, айде мерси Я инак много се вълнувам по космологичните въпроси
Коментар
-
Б@хти....гаднички сте....ще му провалите увеличението на човека и няма да може да си сбъдне мечтата.
Замислете се ако го изпратим в Космоса няма ли да е по-добре за българския капиталов пазар...
Или не.... по-добре да вземе да си учреди една фирма Космоцел (нали има Свилоцел ) и да направи IPO Ако не друг то ОББ ще участват за сметка на техни клиенти.
Коментар
Коментар