Първоначално изпратено от bobo67
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
ТЕЦ-ът в Свищов е глобен със 107 177 лв. за замърсяване на въздуха
http://www.feda.bg/тец-ът-в-свищов-е...news11302.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХа, ха, абе бобчо, най малко ме интересува дали ти ми вярваш.
Отдавна съм те пуснал да плуваш както си знаеш, но ти продължаваш да подтичкваш след мен по темите из форума. Щом не се чувстваш тъпо... дерзай!
........между другото как са твоите 2-3процента там.....Успя ли да ги шитнеш на шаранчетата....или ги стискаш още за ликвидационен дял.......Ах ти маймунко....признай си ,че ги натресе на "другарчетата"ти от форума........
.....забравих да попитам..........ще я крепиш ли тази акцийка.......или вече си лашна бройките........Хахахахаах
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБатя.знаеш ли приказката за лъжливото овчарче
Аз лично не ти вярвам,защото си се компрометирал пред мен и тук и в темата за Топливо
Отдавна съм те пуснал да плуваш както си знаеш, но ти продължаваш да подтичкваш след мен по темите из форума. Щом не се чувстваш тъпо... дерзай!
Коментар
-
То пък големи вълнения за 4 бона.Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениесега до тази цена има 12000 защо не сипят пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОт сряда ОББ предлагат това пакетче 4Т на 1,12-1,13 и ги дебнах че може да сипят и те взеха че сипаха, та на 1,022 взех основното с айсберг
Може би трябваше да поизчакам още малко преди да пиша, да видя бобанчо какви ще ги наплещи още
Батя.знаеш ли приказката за лъжливото овчарче
Аз лично не ти вярвам,защото си се компрометирал пред мен и тук и в темата за Топливо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениекой глупак изсипа тук
Може би трябваше да поизчакам още малко преди да пиша, да видя бобанчо какви ще ги наплещи още
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениетова са пълни глупости пазара можеше да ги поеме на много по висока цена
А защоп да не ви даде сега като след време ще може да си ги купи по-ефтинко
Има една китайска мъдрост,която гласи
Ако вървиш по пътя и се спънеш в камък.....това еслучайност
Ако вървиш пак по този път и пак се спънеш в СЪЩИЯ камък........това е ГЛУПОСТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениекой глупак изсипа тук
...сега като наслагате пак оферти.....пак ще ви даде.трябва да има още доста
Коментар
Коментар