Не само аз, а всички обичаме дивидентитеЗащо му е на Краси да дава дивиденти, като и от космоса ще види, че има балъци, които и без дивидент му купуват акциите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмам Хим от разпродажбите още.За мен няма разлика между трите-ликвидни, крепят ги и сугурно ще достигнат историческите си нива.Всичко зависи на колко си ги купил...ХЕС няма да го обосновавам, нека да си пълня и да не стават много маимунки на клона..Сега ми дават пак и допълнителни акции..Аз съм си много доволен от всички компании на ЦЕНХЛ.Всеки да СИ ИЗБЕРЕ, КАКВОТО ОБИЧА И КОЛКОТО РАЗБИРА А КРАСИ ДА ЛЕТИ В КОСМОСА
Освен това имаме пример на божествено превъзпитание - при американските астронавти, като стъпили на луната, единия от тях на връщане се зарекъл да стане богослов. Та съм сигурно, че ако чичо Краси там от високото направи оглед и преоценка на съществуващото долу, има огромна вероятност да зараздава дивдент !!!
А ти обичаш дивидентите нали КироНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Имам Хим от разпродажбите още.За мен няма разлика между трите-ликвидни, крепят ги и сугурно ще достигнат историческите си нива.Всичко зависи на колко си ги купил...ХЕС няма да го обосновавам, нека да си пълня и да не стават много маимунки на клона..Сега ми дават пак и допълнителни акции..Аз съм си много доволен от всички компании на ЦЕНХЛ.Всеки да СИ ИЗБЕРЕ, КАКВОТО ОБИЧА И КОЛКОТО РАЗБИРА А КРАСИ ДА ЛЕТИ В КОСМОСАLast edited by Kiro; 05.04.2014, 21:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНищо не са дали- ДОВЕРИЕ и ИХЛБЛ са ликвидни и удобни за покупки на големи инвеститори..Бяха евтини и купих, а за мен са сигурни..ХЕС е уникално, ако знаеш историята му няма да ме питаш...Ти какво купи освен при Краси и Бедо след продажбата на Унипак...Аз съм свършил вече парите си за инвестиции и смятам тъкмо навреме.Имам само за спекула или трябва да продавам
бедо нямам разбира се в момента
Но много лесно се измъкваш зад "уникалността" на хеса, под форма "ако не знаеш, какво да ти обяснявам" Чак толкова да е уникално и да го криеш в тайна едва ли е за вярване. Още повече, че ако имаше такава хиперуникалност, онези лоши капиталисти в германия, япония, щатите, и вече и китай щяха да я подминат и с години да го оставят да стои уникално без да му схрускат пазара??? Нали се сещаш какво искам да кажа, че дори тайнствената уникалност ги принуди да мъчат увеличения на капитала на някакви височки цени на времето и ме учудва как при такава уникалност не успяха да се възползват от нея и я обърнат в капитал та търсеха пари от пазара. Само повод за размисъл. За това че ихлбл и доверие ти изглеждат сигурни, може би имаш предвид, че ги крепят, да не падат съответно алиански и доневски кеш, но добра стратегия ли е това да се надяваш на чужди пари да подкрепят акциите, което не е толкова чудно, в крайна сметка покупките, направени след теб са все с чужд кеш, но чудното е да се осланяш на покупки за хартии, чиито фундамент не гарантира такива покупки предизвикани естествено по фундаментални причини
А може би искаш вече да ги чистиш споменатите ? - Е в такъв случай, напълно бих те разбрала защо ги споменавашЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Нищо не са дали- ДОВЕРИЕ и ИХЛБЛ са ликвидни и удобни за покупки на големи инвеститори..Бяха евтини и купих, а за мен са сигурни..ХЕС е уникално, ако знаеш историята му няма да ме питаш...Ти какво купи освен при Краси и Бедо след продажбата на Унипак...Аз съм свършил вече парите си за инвестиции и смятам тъкмо навреме.Имам само за спекула или трябва да продавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа мен са добри
Без лоши чувства, само споделям каквото си мисля, Може да греша разбира се, така че поправи ме ако смяташ, че грешаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми ИХЛБЛ, ЕЛХИМ, Доверие,ХЕС-преди скока.Винаги има нови починали за галоп конеЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМецано и ти ли си се ушила с ваучерите на Краси за космоса.Какво да ти кажа за Унипак и Гагарин- продадох голямата част и сега имам символични броики, както и при Биовет...Не знам за какви дървета говориш, ама те са добри компании - сигурно е , че ще достигнат по бързо от много други предкризисните си нива.Нали разбираш Мецано, че всички не могат да летят в космосаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Мецано и ти ли си се ушила с ваучерите на Краси за космоса.Какво да ти кажа за Унипак и Гагарин- продадох голямата част и сега имам символични броики, както и при Биовет...Не знам за какви дървета говориш, ама те са добри компании - сигурно е , че ще достигнат по бързо от много други предкризисните си нива.Нали разбираш Мецано, че всички не могат да летят в космоса
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеДайте още ваучери на 2 кинта Чекам ви ...а в понеделник може и на 1.9 пак ви чекам ..
Пък нека ракетата да е крива
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеА за мене е важно камионите да идват до входа и да излизат натоварени с продукция ...инак и на космоца ще му дойде реда в този ред на мисли ...и на бат ти Краси тоже
Обаче Кире, я кажи какво мислиш за Унипак. Там се изчистих окончателно допреди седмица с последни дребни хартишки, защото ми се струва че се задава едно яко и здраво дърво
Идва и отчета ми се струва, че там ще има падения (след възхода) Пък дано да бъркам де, да не се засегнеш сега, поне си диверсифициран с Гагарин в тоя бранш. Там мисля, че ще те компенсира унипашката трагедия
Не е препоръкаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМен не ме интересува печалба или загуба кефи ме Краси и Космоса
Коментар
Коментар