IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не само аз, а всички обичаме дивидентитеЗащо му е на Краси да дава дивиденти, като и от космоса ще види, че има балъци, които и без дивидент му купуват акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Имам Хим от разпродажбите още.За мен няма разлика между трите-ликвидни, крепят ги и сугурно ще достигнат историческите си нива.Всичко зависи на колко си ги купил...ХЕС няма да го обосновавам, нека да си пълня и да не стават много маимунки на клона..Сега ми дават пак и допълнителни акции..Аз съм си много доволен от всички компании на ЦЕНХЛ.Всеки да СИ ИЗБЕРЕ, КАКВОТО ОБИЧА И КОЛКОТО РАЗБИРА А КРАСИ ДА ЛЕТИ В КОСМОСА
      Аз пък съм за това чичо Краси да се хвърли в космоса, да начеше крастата както се казва и удовлетвори сетивата
      Освен това имаме пример на божествено превъзпитание - при американските астронавти, като стъпили на луната, единия от тях на връщане се зарекъл да стане богослов. Та съм сигурно, че ако чичо Краси там от високото направи оглед и преоценка на съществуващото долу, има огромна вероятност да зараздава дивдент !!!
      А ти обичаш дивидентите нали Киро
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Имам Хим от разпродажбите още.За мен няма разлика между трите-ликвидни, крепят ги и сугурно ще достигнат историческите си нива.Всичко зависи на колко си ги купил...ХЕС няма да го обосновавам, нека да си пълня и да не стават много маимунки на клона..Сега ми дават пак и допълнителни акции..Аз съм си много доволен от всички компании на ЦЕНХЛ.Всеки да СИ ИЗБЕРЕ, КАКВОТО ОБИЧА И КОЛКОТО РАЗБИРА А КРАСИ ДА ЛЕТИ В КОСМОСА
        Last edited by Kiro; 05.04.2014, 21:30.

Коментар

Нищо не са дали- ДОВЕРИЕ и ИХЛБЛ са ликвидни и удобни за покупки на големи инвеститори..Бяха евтини и купих, а за мен са сигурни..ХЕС е уникално, ако знаеш историята му няма да ме питаш...Ти какво купи освен при Краси и Бедо след продажбата на Унипак...Аз съм свършил вече парите си за инвестиции и смятам тъкмо навреме.Имам само за спекула или трябва да продавам
          Понеже каза къде си се набутал и аз ще ти кажа - набутах се в хима. П/Е 6 на фона на другите е двойно по-ниско, очаквам съответният ръст
          бедо нямам разбира се в момента
          Но много лесно се измъкваш зад "уникалността" на хеса, под форма "ако не знаеш, какво да ти обяснявам" Чак толкова да е уникално и да го криеш в тайна едва ли е за вярване. Още повече, че ако имаше такава хиперуникалност, онези лоши капиталисти в германия, япония, щатите, и вече и китай щяха да я подминат и с години да го оставят да стои уникално без да му схрускат пазара??? Нали се сещаш какво искам да кажа, че дори тайнствената уникалност ги принуди да мъчат увеличения на капитала на някакви височки цени на времето и ме учудва как при такава уникалност не успяха да се възползват от нея и я обърнат в капитал та търсеха пари от пазара. Само повод за размисъл. За това че ихлбл и доверие ти изглеждат сигурни, може би имаш предвид, че ги крепят, да не падат съответно алиански и доневски кеш, но добра стратегия ли е това да се надяваш на чужди пари да подкрепят акциите, което не е толкова чудно, в крайна сметка покупките, направени след теб са все с чужд кеш, но чудното е да се осланяш на покупки за хартии, чиито фундамент не гарантира такива покупки предизвикани естествено по фундаментални причини
          А може би искаш вече да ги чистиш споменатите ? - Е в такъв случай, напълно бих те разбрала защо ги споменаваш
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Нищо не са дали- ДОВЕРИЕ и ИХЛБЛ са ликвидни и удобни за покупки на големи инвеститори..Бяха евтини и купих, а за мен са сигурни..ХЕС е уникално, ако знаеш историята му няма да ме питаш...Ти какво купи освен при Краси и Бедо след продажбата на Унипак...Аз съм свършил вече парите си за инвестиции и смятам тъкмо навреме.Имам само за спекула или трябва да продавам

Коментар

За мен са добри
              Добри, добри, колко да са добри ? Какво очакваш там да се случи, че да порастнат на цена ? ихлбл - знаем им книжната печалба, елхим - свитата ликвидност, без пазарен дял и без особена перспектива за растеж. Доверие - какво ценно изобщо там, Хес - ок, но то вече си взе неговото.
              Без лоши чувства, само споделям каквото си мисля, Може да греша разбира се, така че поправи ме ако смяташ, че греша

Коментар

• За мен са добри

Коментар

Ами ИХЛБЛ, ЕЛХИМ, Доверие,ХЕС-преди скока.Винаги има нови починали за галоп коне
                  O не, тези бих ги продала сега, не ми представляват интерес. Поне за мен де, нека им се радват хората, не казвам нищо лошо

Коментар

• Ами ИХЛБЛ, ЕЛХИМ, Доверие,ХЕС-преди скока.Винаги има нови починали за галоп коне

Коментар

Мецано и ти ли си се ушила с ваучерите на Краси за космоса.Какво да ти кажа за Унипак и Гагарин- продадох голямата част и сега имам символични броики, както и при Биовет...Не знам за какви дървета говориш, ама те са добри компании - сигурно е , че ще достигнат по бързо от много други предкризисните си нива.Нали разбираш Мецано, че всички не могат да летят в космоса
                      Съгласна съм, че не всички ще летят като магаре в торнадо. И добре де, не съм казала, че гага и биовет са дървета, Мисълта ми беше, че очаквам да се появи дървото в унипак. И го разкарвах поетапно, както си признах вече. А къде наби освободения кеш, разкешил си го в цели 3 дружества

Коментар

• Мецано и ти ли си се ушила с ваучерите на Краси за космоса.Какво да ти кажа за Унипак и Гагарин- продадох голямата част и сега имам символични броики, както и при Биовет...Не знам за какви дървета говориш, ама те са добри компании - сигурно е , че ще достигнат по бързо от много други предкризисните си нива.Нали разбираш Мецано, че всички не могат да летят в космоса

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                          Дайте още ваучери на 2 кинта Чекам ви ...а в понеделник може и на 1.9 пак ви чекам ..

Пък нека ракетата да е крива
                          Не е препоръка за ПК на ЦК
                          Тфа ваучери за Коцмоса ли са?!? Да взема да си взема, ако с няколко от тях се лети?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                            А за мене е важно камионите да идват до входа и да излизат натоварени с продукция ...инак и на космоца ще му дойде реда в този ред на мисли ...и на бат ти Краси тоже

Той Кирето така си приказва, вече тр. да си му свикнал
                            Обаче Кире, я кажи какво мислиш за Унипак. Там се изчистих окончателно допреди седмица с последни дребни хартишки, защото ми се струва че се задава едно яко и здраво дърво
                            Идва и отчета ми се струва, че там ще има падения (след възхода) Пък дано да бъркам де, да не се засегнеш сега, поне си диверсифициран с Гагарин в тоя бранш. Там мисля, че ще те компенсира унипашката трагедия
                            Не е препоръка

Коментар

Мен не ме интересува печалба или загуба кефи ме Краси и Космоса
                              А за мене е важно камионите да идват до входа и да излизат натоварени с продукция ...инак и на космоца ще му дойде реда в този ред на мисли ...и на бат ти Краси тоже

Коментар

• Мен не ме интересува печалба или загуба кефи ме Краси и Космоса

Коментар

Working...
                                X