IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво ще рече решение за разпределяне на финансов резултат? За дивидент ли ще решават?

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/2015/05...o_na_gruckiia/

Планирате ли някакви нови инвестиции?

- Да. Имахме идея за изграждане на завод за хартия, но може би ще минем първо през разширение на завода за целулоза и чак след това ще стигнем до хартията. Защото за мащабите на световната индустрия в този бранш сме твърде малки.
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
        Очаквах силен консолидиран отчет, реално - слабичко представяне. Въпреки всичко съм здраво оптимист по позицията - няколко съществени неща в доклада.
        Не е препоръка , имам прилично.
        +1
        според отчета са работили напрактика само два месеца през Q1

Коментар

• Аз пък без да съм космолог, за пореден път ще си получа дивидентите, от некосмическите акции.Лека, доходна и много космически печалби

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Благодаря за вниманието 4д, но трябва да сте благодарни изцяло наКраси.Човека и в космоса ще Ви заведе..Какво стана ще има ли дивидент тази година, защото и това коментираха някои.Аз се въздържам както винаги, много е космическо за моя вкус
            И на дивидента ще му дойде времето. Първо трябва да изплатим задълженията и да приключи инвестиционната програма. Малко български компании са успели през последните години да намалят задълженията си с 60 милиона лева. Тук най-доброто тепърва предстои. Според мен е несериозно да се чака дивидент през следващите 3 години, но пък същите глупости четяхме и когато акцията беше 70 стотинки. Аз нямам нищо против. Мен ме устройва напълно. Лека и доходна.

Коментар

• Благодаря за вниманието 4д, но трябва да сте благодарни изцяло наКраси.Човека и в космоса ще Ви заведе..Какво стана ще има ли дивидент тази година, защото и това коментираха някои.Аз се въздържам както винаги, много е космическо за моя вкус

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                Очаквах силен консолидиран отчет, реално - слабичко представяне. Въпреки всичко съм здраво оптимист по позицията - няколко съществени неща в доклада.
                Имали сме 23 дни престой през първо тримесечие при 6 за миналата година. Според текстовите файлове излиза, че проблемът е разрешен и идват доста силни тримесечия. Сякаш това е акцията с най-ниски фоуърд П/Е за следващите 12 месеца. Поне не се сещам за друга с толкова ниски коефициенти. Естествено всичко е въпрос на допускания и очаквания за бъдещето. Остава да изчакаме и да видим какво ще се случи. Както се казва не е препоръка за нищо, камо ли за търговия с ценни книжа. От друга страна проблемите с доставките на дървесина и негативните изказвания за компанията ми помогнаха да допълня през последните два месеца на доста приемливи цени. Като цяло съм благодарен на Киро и прецаканото, за негативните мнения. Бяха ми наистина полезни.

Коментар

• Очаквах силен консолидиран отчет, реално - слабичко представяне. Въпреки всичко съм здраво оптимист по позицията - няколко съществени неща в доклада.

Коментар

• Тук някой стабилно си пазарува от няколко дена. Чудя се дали няма нещо общо с тази графика тук http://www.finanzen.net/chart/Fibria_Cellulose

Коментар

Поне се смили да ни.осведомиш..Колко ще е консолидирания ти космически дивидент..
                      Това са лични данни .

Коментар

Поне се смили да ни.осведомиш..Колко ще е консолидирания ти космически дивидент..
                        Какъв дивидент бе, Кире, Космонавта давал ли е някога дивидент ???
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Поне се смили да ни.осведомиш..Колко ще е консолидирания ти космически дивидент..

Коментар

Не разбрах за дивидента- къде го прочете и по колко ще е ..другото за мен е ала- бала.Пак ли се мъчиш да си пробутваш шита.И защо след като е толкова прекрасна акцията не си акционер и пак е хвалиш
                            Дружеството Свилоза АД е реализирало печалба за 2014г., в размер на 295 хил. лв.

Общите приходи в края на 2014г. са 2510 хил. лв., което е с 57.17 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 11.73 % спрямо предходния период до 2183 хил.лв.

Нетните приходи от продажби за изминалата година са са в размер на 2 078 хил.лв. и представляват 82.79% от общите приходи. Спрямо 2013 година те се увеличават с 77.91 %.

Към 31 декември 2014г. дружеството показва печалба на акция в размер на 0.01лв.
                            Данните са от одитираният Баланс/Отчет на дружеството за 2014г.

Собственият капитал на дружеството в края на периода е 56838 хил. лв. , като спрямо 2013г. се е увеличил с 0.52 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през 2014г.:
                            Общ брой изтъргувани акции: ( 480485 бр. акции )
                            Общ брой сделки: ( 595 бр. )
                            Минимална цена: ( 1.340 лв. )
                            Максимална цена: ( 3.180 лв. )
                            Среднопретеглена цена: ( 2.467 лв. за акция. )
                            Даже няма смисъл да ти отговарям ....провери си данните защото това е от неконсолидирания . Провери консолидирания където влиза основната дейност на Свилоцел ( печалбата е 9.75 млн)
                            Last edited by p_trade; 26.03.2015, 13:38.

Коментар

• Не разбрах за дивидента- къде го прочете и по колко ще е ..другото за мен е ала- бала.Пак ли се мъчиш да си пробутваш шита.И защо след като е толкова прекрасна акцията не си акционер и пак е хвалиш
                              Дружеството Свилоза АД е реализирало печалба за 2014г., в размер на 295 хил. лв.

Общите приходи в края на 2014г. са 2510 хил. лв., което е с 57.17 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 11.73 % спрямо предходния период до 2183 хил.лв.

Нетните приходи от продажби за изминалата година са са в размер на 2 078 хил.лв. и представляват 82.79% от общите приходи. Спрямо 2013 година те се увеличават с 77.91 %.

Към 31 декември 2014г. дружеството показва печалба на акция в размер на 0.01лв.
                              Данните са от одитираният Баланс/Отчет на дружеството за 2014г.

Собственият капитал на дружеството в края на периода е 56838 хил. лв. , като спрямо 2013г. се е увеличил с 0.52 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през 2014г.:
                              Общ брой изтъргувани акции: ( 480485 бр. акции )
                              Общ брой сделки: ( 595 бр. )
                              Минимална цена: ( 1.340 лв. )
                              Максимална цена: ( 3.180 лв. )
                              Среднопретеглена цена: ( 2.467 лв. за акция. )

Коментар

p_trade ти пак ли смени ника.То Хима беше стотинки, ама сега колко е.Не сме спорили- ти се мъчеше да я помпиш тази акция с много хвалби, а и за дивиденти говорехте..Аз за това и питам
                                Не съм сменял ника ....бъркаш ме нещо и за това за дивидентите .....явно хвалбите са си били основателни и цената го доказва а и ЕБИТДА и печалбата също. С това космическо умножаване х3 на цената може и без дивидент . Междудругото вече не съм акционер

Коментар

Working...
                                X