Какво ще рече решение за разпределяне на финансов резултат? За дивидент ли ще решават?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
http://www.capital.bg/biznes/2015/05...o_na_gruckiia/
Планирате ли някакви нови инвестиции?
- Да. Имахме идея за изграждане на завод за хартия, но може би ще минем първо през разширение на завода за целулоза и чак след това ще стигнем до хартията. Защото за мащабите на световната индустрия в този бранш сме твърде малки.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеОчаквах силен консолидиран отчет, реално - слабичко представяне. Въпреки всичко съм здраво оптимист по позицията - няколко съществени неща в доклада.
Не е препоръка , имам прилично.
според отчета са работили напрактика само два месеца през Q1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБлагодаря за вниманието 4д, но трябва да сте благодарни изцяло наКраси.Човека и в космоса ще Ви заведе..Какво стана ще има ли дивидент тази година, защото и това коментираха някои.Аз се въздържам както винаги, много е космическо за моя вкус
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеОчаквах силен консолидиран отчет, реално - слабичко представяне. Въпреки всичко съм здраво оптимист по позицията - няколко съществени неща в доклада.
Не е препоръка , имам прилично.
Коментар
-
Тук някой стабилно си пазарува от няколко дена. Чудя се дали няма нещо общо с тази графика тук http://www.finanzen.net/chart/Fibria_Cellulose
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПоне се смили да ни.осведомиш..Колко ще е консолидирания ти космически дивидент..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПоне се смили да ни.осведомиш..Колко ще е консолидирания ти космически дивидент..Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе разбрах за дивидента- къде го прочете и по колко ще е ..другото за мен е ала- бала.Пак ли се мъчиш да си пробутваш шита.И защо след като е толкова прекрасна акцията не си акционер и пак е хвалиш
Дружеството Свилоза АД е реализирало печалба за 2014г., в размер на 295 хил. лв.
Общите приходи в края на 2014г. са 2510 хил. лв., което е с 57.17 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 11.73 % спрямо предходния период до 2183 хил.лв.
Нетните приходи от продажби за изминалата година са са в размер на 2 078 хил.лв. и представляват 82.79% от общите приходи. Спрямо 2013 година те се увеличават с 77.91 %.
Към 31 декември 2014г. дружеството показва печалба на акция в размер на 0.01лв.
Данните са от одитираният Баланс/Отчет на дружеството за 2014г.
Собственият капитал на дружеството в края на периода е 56838 хил. лв. , като спрямо 2013г. се е увеличил с 0.52 %.
Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през 2014г.:
Общ брой изтъргувани акции: ( 480485 бр. акции )
Общ брой сделки: ( 595 бр. )
Минимална цена: ( 1.340 лв. )
Максимална цена: ( 3.180 лв. )
Среднопретеглена цена: ( 2.467 лв. за акция. )Last edited by p_trade; 26.03.2015, 13:38.
Коментар
-
Не разбрах за дивидента- къде го прочете и по колко ще е ..другото за мен е ала- бала.Пак ли се мъчиш да си пробутваш шита.И защо след като е толкова прекрасна акцията не си акционер и пак е хвалиш
Дружеството Свилоза АД е реализирало печалба за 2014г., в размер на 295 хил. лв.
Общите приходи в края на 2014г. са 2510 хил. лв., което е с 57.17 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 11.73 % спрямо предходния период до 2183 хил.лв.
Нетните приходи от продажби за изминалата година са са в размер на 2 078 хил.лв. и представляват 82.79% от общите приходи. Спрямо 2013 година те се увеличават с 77.91 %.
Към 31 декември 2014г. дружеството показва печалба на акция в размер на 0.01лв.
Данните са от одитираният Баланс/Отчет на дружеството за 2014г.
Собственият капитал на дружеството в края на периода е 56838 хил. лв. , като спрямо 2013г. се е увеличил с 0.52 %.
Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през 2014г.:
Общ брой изтъргувани акции: ( 480485 бр. акции )
Общ брой сделки: ( 595 бр. )
Минимална цена: ( 1.340 лв. )
Максимална цена: ( 3.180 лв. )
Среднопретеглена цена: ( 2.467 лв. за акция. )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеp_trade ти пак ли смени ника.То Хима беше стотинки, ама сега колко е.Не сме спорили- ти се мъчеше да я помпиш тази акция с много хвалби, а и за дивиденти говорехте..Аз за това и питам
Коментар
Коментар