Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа бе, Кобосчев - че после да ме погнат от Кафенето за туй че съм издал вътрешна информация.
2 Б глоба не ми се снасят.
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДнес - сборище - мина приятно.
Очаквайте хубави новини в близко време - ама и туканка повече няма нищо да река.хората онлаин си пуснаха откриването на билдингите да го гледаме ...ти едно здрасти не казваш за сборището ....сподели инфо малко
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедобре дошъл!
Нищо не мисля - само констатирам че спря да пишеш в темите на ОД и се премести в едни други теми?!?!
Или си продал или изчакваш ОСА за да коментираш?
А моментното ти мнение(преди да те надъхат на ОСА) за групата , за дивидентите и т.н.?
Винаги се радвам да чета мнението ти!
Успех!
Аз ного се кефя на г-н Донев, но това не означава постоянно да пиша в около 5 теми. А тия блокчета са такива, че и Доналдът не би се срамувал от тях, ако беше ги построил.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
добре дошъл!
Нищо не мисля - само констатирам че спря да пишеш в темите на ОД и се премести в едни други теми?!?!
Или си продал или изчакваш ОСА за да коментираш?
А моментното ти мнение(преди да те надъхат на ОСА) за групата , за дивидентите и т.н.?
Винаги се радвам да чета мнението ти!
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение......офис площите са 24 000кв.м. - а по груба сметка от статията на Мариян групата ще заеме 8-9 000 кв.м., т.е над 60% от площите им въпреки местенето на компаниите около ОД ще останат празни!
Иначе офертички има дето трябва - и са написани секси:
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...798&f1=detailsLast edited by Императорът; 25.05.2012, 12:40.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Мислиш, че съм излязъл от тая позиция? - Е, грешиш.
Ако съдим по статията, приходът на акция годишно ще бъде около 20 стинки, САМО от изброените наематели.
Да не забравяме, че има и други обаче - молченцето е пълно на около 78%.
Тук в умерено дългосрочен план си струва да се инвестира.Last edited by Императорът; 25.05.2012, 12:29.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТази снимка е от младите години на Импето, когато раздаваше правосъдие из форума. Сега се е променил, по-сдържан и по-улегнал, за което му правя еваллла!!
сега се порових - значи офис площите са 24 000кв.м. - а по груба сметка от статията на Мариян групата ще заеме 8-9 000 кв.м., т.е над 60% от площите им въпреки местенето на компаниите около ОД ще останат празни!Last edited by tony1975; 25.05.2012, 11:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИмпето заряза този АДСИЦ и се пренесе в АТЕРА с неговите 99 акции
Коментар
Коментар