Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕй - искам и аз да живея в секси кулите !!!
За секретарка можем да вземем Патето.
Какво е това Пате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениена нас колко ни трябва???
за нас двамата и една секретарка
За секретарка можем да вземем Патето.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениена нас колко ни трябва???
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее не знам колко квадрата, адреса в сайта ме изпраща на адреса на кулите
Клуб Z
виж долу "контакти"
п.с. ей форти не останаха офиси за нас!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее не знам колко квадрата, адреса в сайта ме изпраща на адреса на кулите
Клуб Z
виж долу "контакти"
п.с. ей форти не останаха офиси за нас!!!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНедей така с догадки де, коя нова медия, колко м2, линк от новината......
Клуб Z
виж долу "контакти"
п.с. ей форти не останаха офиси за нас!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНовата медия и тя в Софарма Бизнес Тауърс, кула Б ет. 18Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
"Търси се ... нов офис" пише в. „Труд"
Колкото и да звучи невероятно, добрите офиси в България са на свършване. Нови сгради с подобно предназначение почти не се строят, а вече изградените имат завидно голяма заетост и скоро може да се окажем свидетели на покачващи се цени в този сегмент от имотния пазар, показва доклад за състоянието на офис площите, изготвен от консултантската компания "Sollers".
Никой не иска да строи
Според данни на НСИ през 2013 г. са издадени 156 разрешителни за строеж на нови административни сгради в страната, като общата им площ е около 137 000 квадратни метра. Това е най-ниската стойност на този показател от началото на кризата насам. В сравнение с 2008 г. например спадът в разрешителните за нови сгради е 62,14%, а в сравнение с 2012 г. - 8,24%. След имотния бум спадът е непрекъснат, само с едно изключение - през 2011 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеКипи жовота
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи идвай на сборища: не сме се виждали сума време.
ФАКТХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар