Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеще има ли щурм на 4 кинта
или шрапнелите от световните пазари ще покосят новопристигналите левчета
Впрочем туканка допълних и преди около месец - и увеличих бройчичката си с 50%, така че...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеи какъв е резултата?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТая година не сварих - реинвестирах вече повечето от дивидентът на Трейдингът - ама не туканка, но в Дойчланд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТогава ли ще е, ей Импе може да направиш едно море за последно!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНякой ще реинвестира ли дивидента в четвъртък?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНякой ще реинвестира ли дивидента в четвъртък?
-Не е ли по добре и по сгодно на другото място със същия старт на превода ?само питам - оти не не знам и Не е препоръка !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗа сега "виновника/ните" отричат ...
И аз не мисля да реинвестирам.
Успех!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз лично не, но някой май изпревари събитията и може би вече инвестира дивидент от СФТР днес
И аз не мисля да реинвестирам.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНякой ще реинвестира ли дивидента в четвъртък?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа: няма нищо по-могъщо от дългосрочната инвестиция. Мои клиенти трудно успяват да повярват, че могат да осигурят 1.3 Б бъдеща пожизнена месечна пенсия на детенцето си, като просто му инвестират 3 Б сега.
Ако приемем, че чистата доходност на ПФ е 2% на година - сега е около 0%, но да приемем 2%, след 60 години сумата от 3 000 лева ще бъде в днешна стойност 9 843 лева. Аз сега ги имам по партидата си - да напускам ли работа?
Коментар
-
стабилна цена с добър дивидент!
компанията е добра и достигна целта си благодарение на чичо Оги!
От срещата със същия обаче разбрах че това е компания свързана с проекта СБЦ. Ако правилно си спомням човека каза, че захванат ли друг проект ще създадат друга компания!
СФИ бе профилирана в закупуването на помещения и отдаването им на аптеки и новите аптеки на СФТРД които са с 10г договори за наем, мисля че щеха да й паснат отлично! - странно хаистина
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеДивидент - на 3.09 почва изплащането !
Коментар
Коментар