IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    -кошниците са няколко - не е една.
    -цената на акцията и да спане поради общ спад на борсата - това няма много значение за мен, дивидента е важно да се получава, ако спадне цената ще купувам повече бройки всяка година. ти си с доста по-различни рабзирания от мен - ама много повече и не допускаш, че има друга гледна точка и мотив за действие.
    -чуждите акции - както и българските ще ти носят ако са твои, не на някой друг. може нашите компании да не са големи, но да вземам повече дивидент от тях отколкото ти от гиганти като Алианц.
    Същото е - в един момент обаче - на дъното на зимният спад, Allianz биеше като дивидентна доходност Трейдингът и се доближаваше до Имотаджийското... а ако поради някаква временна борсова лудост паднат два пъти по толкоз?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

на мен какво сте оставили???
      Ескалатора усройва ли те за дела ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
        Ц, източната е моя, както и входа на паркинга И от там няма да може да влезе
        на мен какво сте оставили???

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Не си ли чувал, че не бива да туряш всички кокенца в една кошница?

И аз харесвам позицията - но - виж в другата тема как някои прогнозират спад наполовина кажи-речи на немската и на други чужди борси - вярвай - ако това стане - поне 60% от парите си на БФБ ще ги изкарам от Тиквостан - бивша България... просто защото немски, американски и швейцарски и британски компании ще ми носят по-сосни дивиденти от българските... и то компании - пред които нашите любими Имоти и Трейдинги и Жабоци са дори не мравчоци, а бактерии някакви...
          -кошниците са няколко - не е една.
          -цената на акцията и да спане поради общ спад на борсата - това няма много значение за мен, дивидента е важно да се получава, ако спадне цената ще купувам повече бройки всяка година. ти си с доста по-различни рабзирания от мен - ама много повече и не допускаш, че има друга гледна точка и мотив за действие.
          -чуждите акции - както и българските ще ти носят ако са твои, не на някой друг. може нашите компании да не са големи, но да вземам повече дивидент от тях отколкото ти от гиганти като Алианц.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
            Ми да се катери по фасадата тогава като црна нинджа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Булсонов - още ли не си отишъл при Любо Пенев?

Да: кулите са могъщи, да: кулите са секси. Някакъв проблем? Да - това, че ти си нямаш дял от.

Знаеш ли, че западната връткаща се врата на секси кулите е моя? - Ще кажа на охраната да не те пуска - обикаляй през източната.

Амма-ха - като черна станция си, `начи.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
                само около 48 000

допускаме, че до пълното изплащане на кредита акциите ще нарастнат до 24 млн., а печалбата до 7 млн., за разпределяне -6.3 млн. / 24 млн. е 25 ст.нето
                значи започвам да пълня

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                  Нищо подобно, просто съм от малкото нормални, които казват истината за тази пародия наречена БФБ и не харесват и не искат да участват в пародията
                  А тези надъхвации за СФИ за повече от обсурдни и неадекватни, капитализацията с тези дългове към банки прави тези "могъщи кули" един от най-големите балони на БФБ някога (сравнено с цените от 2007)
                  Вие се надъхвайте, балона си върви към гръмване
                  Булсонов - още ли не си отишъл при Любо Пенев?

Да: кулите са могъщи, да: кулите са секси. Някакъв проблем? Да - това, че ти си нямаш дял от.

Знаеш ли, че западната връткаща се врата на секси кулите е моя? - Ще кажа на охраната да не те пуска - обикаляй през източната.

Амма-ха - като черна станция си, `начи.

Коментар

ако искам да получавам по 1000 лв пенсия на месец от СФА, колко акции трябва да имам за тази цел???
                    Не си ли чувал, че не бива да туряш всички кокенца в една кошница?

И аз харесвам позицията - но - виж в другата тема как някои прогнозират спад наполовина кажи-речи на немската и на други чужди борси - вярвай - ако това стане - поне 60% от парите си на БФБ ще ги изкарам от Тиквостан - бивша България... просто защото немски, американски и швейцарски и британски компании ще ми носят по-сосни дивиденти от българските... и то компании - пред които нашите любими Имоти и Трейдинги и Жабоци са дори не мравчоци, а бактерии някакви...

Коментар

ако искам да получавам по 1000 лв пенсия на месец от СФА, колко акции трябва да имам за тази цел???
                      само около 48 000

допускаме, че до пълното изплащане на кредита акциите ще нарастнат до 24 млн., а печалбата до 7 млн., за разпределяне -6.3 млн. / 24 млн. е 25 ст.нето
                      Last edited by 1984; 07.04.2016, 14:33.

Коментар

За да получиш нещо въобще от СФИ ти трябва да си продадеш акциите, защото ако чакаш в бъдеще време на дивидент, няма да ти се получат нещата. Дивидента последните години, не е това което си мислиш за пенсия
                        Bulls on BSE

Коментар

самоооо 3333,3333333333333333х12

Коментар

• ако искам да получавам по 1000 лв пенсия на месец от СФА, колко акции трябва да имам за тази цел???

Коментар

• Тук ми е интересно , как стари кучета закриват позиция!
                              Аз съм от активните тъгуващи, но и на мен 1/4 е превалила, а средната се свлече до 1,50/акц. и имам заложени по горе по стъпалата , така че - каня Ви на танц !
                              Тук няма да зануля броевете , докато при мама - винаги е гот да се завърнеш и отпрашиш !

Коментар

• Нищо подобно, просто съм от малкото нормални, които казват истината за тази пародия наречена БФБ и не харесват и не искат да участват в пародията
                                А тези надъхвации за СФИ за повече от обсурдни и неадекватни, капитализацията с тези дългове към банки прави тези "могъщи кули" един от най-големите балони на БФБ някога (сравнено с цените от 2007)
                                Вие се надъхвайте, балона си върви към гръмване
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X