IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малко зверче, ти като образовано ще речеш ли що го няма кода на правата, още по платформите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
      леле къде отидоха офертите и от двете страни? каква е тази липса на ликвидност
      според мен това е нормално, след като пазарната е близо с 1% (а предните дни и с повече) над цената на увеличението.

Коментар

• леле къде отидоха офертите и от двете страни? каква е тази липса на ликвидност
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• До като си драскаме тук и някой ме захранил "гут"
          Мярнах една цифра из отчетите на мама !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
            Явно не гледаш какво пише г-н Борисов
            Това е т.1 от доп.инфо.
            а т.4 е за неплатените наеми.
            само 4 точки са.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
              е значи знаем как се е отразило пикадилито иначе тия 86% къде ги пише че аз попрегледах ама не попаднах на тях
              Явно не гледаш какво пише г-н Борисов
              Това е т.1 от доп.инфо.
              а т.4 е за неплатените наеми.
              само 4 точки са.

Коментар

Е аз съм ти цитирал цифра от последния публикуван отчет.
                Не съм чел проспекта - не смятам да записвам нови акции.
                е значи знаем как се е отразило пикадилито иначе тия 86% къде ги пише че аз попрегледах ама не попаднах на тях

Коментар

• Е аз съм ти цитирал цифра от последния публикуван отчет.
                  Не съм чел проспекта - не смятам да записвам нови акции.

Коментар

Значи лъжат в отчетите - в последния пише,че са отдадени 86,2 %
                    порових малко и на страница 19 от проспекта за новото увеличение пише
                    Към 31.03.2016 г. отдадените за ползване срещу заплащане търговски обекти, спрямо общия размер на
                    секюритизираните активи на „Софарма имоти‖ АДСИЦ, представляват 89,7% (изчислението е на база площ
                    на активите). Частта от Софарма Бизнес Тауърс, която е отдадена за ползване срещу заплащане, е 90,9%
                    (изчислението е на база площ на обекта).

въпреки че видимо двете кули са пълни
                    вече холандците как смятат отдаваемата площ не знам
                    а на 86-та страница има интересна разбивка по тегла на градовете
                    а и на 114-та страница има инфо за обслужващото дружество което търсех

Към момента на изготвяне на настоящия Регистрационен документ „Софарма имоти‖ АДСИЦ има сключен
                    договор с едно обслужващо дружество – „Телекомплект‖ АД. Съгласно условията на договора с
                    обслужващото дружество, „Телекомплект‖ АД получава възнаграждение в размер на 0.25% от нетната
                    стойност на активите на „Софарма имоти‖ АДСИЦ за съответното тримесечие. Обслужващото дружество
                    получава и допълнително годишно възнаграждение, в размер на 10% от положителната разлика между
                    покупната и продажната цена на всеки продаден имот на Дружеството, преди облагането й с данъци.
                    Обслужващото дружество получава и допълнително годишно възнаграждение в размер на 2 % от
                    получените суми от наеми и арендни вноски на отдадените недвижими имоти под наем и аренда.
                    Обслужващото дружество получава и възнаграждение за услугите по т. 1.1., б. „В― от Договора за
                    извършване на услугите по т. 6.1.2. и за свързаните с тях действия по т. 6.1.4. от Договора в размер на 2 %
                    (два процента) от стойността на извършените за изпълнение на същите услуги разходи от обслужващото
                    дружество.

стига толкова за днеска със СФИ

Коментар

неее на пръв поглед дивидента си идва от наеми, 90% от регулярния резултат
                      иначе да графиката на цената е много заспала но е хубаво човек да сверява часовника, СФИ вече всичко е отдадено но пък наемателите са доста стабилни и дори и при някаква криза не би следвало да има много празни площи
                      Значи лъжат в отчетите - в последния пише,че са отдадени 86,2 %

Коментар

• неее на пръв поглед дивидента си идва от наеми, 90% от регулярния резултат
                        иначе да графиката на цената е много заспала но е хубаво човек да сверява часовника, СФИ вече всичко е отдадено но пък наемателите са доста стабилни и дори и при някаква криза не би следвало да има много празни площи

Коментар

тия дни попаднах на http://www.bloomberg.com/quote/NSI:NA , имат дивидент като на СФИ но само с 78% заетост на имотите, средна цена на дълга 3.4% и p/b 0.83 или нещо такова
                          е предполагам част от имотите им не стават и затова са празни ама

Право да ти река,- на 5г. елемент ми изглеждат като издоена кобила .
                          Ама знаеш ли дали зорлем не са я отбили, за да я пускат в кушията ???

Коментар

тия дни попаднах на http://www.bloomberg.com/quote/NSI:NA , имат дивидент като на СФИ но само с 78% заетост на имотите, средна цена на дълга 3.4% и p/b 0.83 или нещо такова
                            да не са от онея с номера да изплащат дивидент от бъдещите приходи
                            за да се правят на готини

Коментар

• тия дни попаднах на http://www.bloomberg.com/quote/NSI:NA , имат дивидент като на СФИ но само с 78% заетост на имотите, средна цена на дълга 3.4% и p/b 0.83 или нещо такова

Коментар

• Ей Панда, графиките които пусна преди време май пак ще се получат по същия начин, със цената на акцияа месец след, дни преди и дни след обявяването на дивидента. Нищо ще оборота днес е майка си трака.

Коментар

Working...
                                X