If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е-е-е-е, що избяга, бе? Туканка още нагоре щеше да върви.
хубава е акцията няма спор донесе ми хубава печалба и успех пожелавам на всички тук. Дивидентната доходност много падна спрямо текущата цена.....пренасочих на друго място
Ееех, Рафи, Рафииии..........., не с права за 1500бр.акц. , а цялата експозиция на репо и дубъл на бройките!
Трябва човек да си уважава присънтимана!!!
Инта, ако възклицанието ти е към мен- по повод на един стар разговор, мисля, че има мнооого да си приказваме за управляем риск, за тайминг, идеи- виж колко бири разговор ни предстои. Пресантимана е хубаво нещо, но на БФБ малко по-внимателно--
Ееех, Рафи, Рафииии..........., не с права за 1500бр.акц. , а цялата експозиция на репо и дубъл на бройките!
Трябва човек да си уважава присънтимана!!!
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
повече ме кефи стратегията на бъри - купуване на подценени компании за които никой не е чувал. тази стратегия също се води по принципите на греъм
+1 На БФБ малко известна беше елана агрокредит ......съжалявам само че преди 1,5 г. не влезнах по мъжката там.........нищо следващата възможност винаги идва........тази година обаче ще си запиша 100% от акциите ако има увеличение
+1
абсолютно съм съгласен с колегата.Повечето търгуващи сигурно гледат графиката по позицията за миналите периоди и са решили че сега е момента да се продава само да не останат разочаровани от решението си след време Както беше казал дедо Бъфет най-добрия момент да продадеш една качествена акция е.......Никога
повече ме кефи стратегията на бъри - купуване на подценени компании за които никой не е чувал. тази стратегия също се води по принципите на греъм
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
това ми звучи като да купиш на дъно и да продадеш на върха.....пък и само това че масовката реши на 6.80 да слага оферти продава говори че тепърва ще търсим оптималната цена преди дивидента и тя все още не е достигната
Не е Препоръка!!!
А, съгласен съм с тебе. Засега нямам намерение да продавам.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Дядото е хъхрек-търговец на гласове и освен това е наркоманец - пие по две кила Кока кола на ден.
Качествената акция можеш да я продадеш скъпо, за да си земеш друга, по-качествена акция евтино. Разбира се: мъдро е - при сосен ръст - да шитнеш толкова бройки, колкото да си възвърнеш първоначално вложените в акцията пари - останалите бройки си ги остовяш, те са ти безплатен бонус. Тая стратегия е ного хитроумна.
това ми звучи като да купиш на дъно и да продадеш на върха.....пък и само това че масовката реши на 6.80 да слага оферти продава говори че тепърва ще търсим оптималната цена преди дивидента и тя все още не е достигната
Не е Препоръка!!!
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
+1
абсолютно съм съгласен с колегата.Повечето търгуващи сигурно гледат графиката по позицията за миналите периоди и са решили че сега е момента да се продава само да не останат разочаровани от решението си след време Както беше казал дедо Бъфет най-добрия момент да продадеш една качествена акция е.......Никога
Дядото е хъхрек-търговец на гласове и освен това е наркоманец - пие по две кила Кока кола на ден.
Качествената акция можеш да я продадеш скъпо, за да си земеш друга, по-качествена акция евтино. Разбира се: мъдро е - при сосен ръст - да шитнеш толкова бройки, колкото да си възвърнеш първоначално вложените в акцията пари - останалите бройки си ги остовяш, те са ти безплатен бонус. Тая стратегия е ного хитроумна.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Не продавам. Ще си получавам дивидента, после синът ще го получава, после най-малкото внуче !!!!!
+1
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Не, аз не си изкарвам хлябът от Сулю: сред моите клиенти няма сулювци - иначе нямаше да ми бъдат клиенти.
Това, че някой е умен и способен не означава, че е финансово грамотен. Има хора изкарват ного пари, но профукват всичко и не им остава нищо друго, освен пак да копат и това ме огорчава, защото искам хората да са мъдри и финансово независими, това ще е добре за държавата като цяло.
Абсолютно съгласен!
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар