IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вие тука какво - кодирано си говорите?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Пу, пу, пу, да не ти е уроки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
        x2

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Ух, на батко сладураната!
          x2
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• http://www.capital.bg/politika_i_iko...nian_donev_na/

Коментар

• Ух, на батко сладураната!

Коментар

не бях забелязал, че са листнати и във франкфурт

http://www.boerse-frankfurt.de/en/eq...g+US0378331005

ето линк за ефокс:
                http://www.eurofinance.bg/2012/06/ge...information-2/
                конкретно за германия - "достъпът се осъществява на база на директното членство на Евро-Финанс АД на двете борси, без да е необходимо използването на брокер контрагент"
                Не всички акции на света - листнати във Франкфурт, но почти всички, които си струват, са листнати в.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  През Айфоксът, както и всички други.
                  не бях забелязал, че са листнати и във франкфурт

http://www.boerse-frankfurt.de/en/eq...g+US0378331005

ето линк за ефокс:
                  http://www.eurofinance.bg/2012/06/ge...information-2/
                  конкретно за германия - "достъпът се осъществява на база на директното членство на Евро-Финанс АД на двете борси, без да е необходимо използването на брокер контрагент"
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

въпросът ми е през коя платформа
                    През Айфоксът, както и всички други.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      ще купиш ище продадеш, но не всички забогатяват от това
                      Така е - затова аз там - както туканка - купувам секси акции на могъщи компании - които се надявам, че няма да се наложи да продавам в обозримо бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Взех на 96 кинта. Евро.
                        въпросът ми е през коя платформа

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                          може ли линк?
                          Линк към какво?

Платформата може да се дръпне от сайтът на моят посредник: Евро финанс.

Коментар

нямаше ли и apple? тях как ги взе?
                            Взех на 96 кинта. Евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              Има всичко на Франкфуртската борса. И се правят пари. Ликвидността е супер.
                              Можеш да купиш и след няколко часа да продадеш и да спекулираш.
                              ще купиш ище продадеш, но не всички забогатяват от това

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                                Има всичко на Франкфуртската борса. И се правят пари. Ликвидността е супер.
                                Можеш да купиш и след няколко часа да продадеш и да спекулираш.
                                Също като тук.

Коментар

Working...
                                X