If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За да не кажете, че нося само лоши новини, сега мнавам да ви кажа, че вчера минах през кулите - там където ви казах, че е наместена една галерия, която едва ли плащаше наем, сега има магазин за сърфове! и разни планинарски стоки и такива за свободното време.
Пикадилито се е изнесло, помещението е празно.
За да не кажете, че нося само лоши новини, сега мнавам да ви кажа, че вчера минах през кулите - там където ви казах, че е наместена една галерия, която едва ли плащаше наем, сега има магазин за сърфове! и разни планинарски стоки и такива за свободното време.
Пикадилито се е изнесло, помещението е празно.
Да така е сбогодбата за избягване на двойното данъчно облагане гласи точно това но процедурата ще ти разкаже играта .
+1
Все пак е добре да се пита посредника дали би оказал съдействие. Примерно, който ползва Евро - финанс и Xetra в депозитара акциите се съхраняват общо като такива, притежавани от Евро - финанс клиенти. Значи, ако Евро - финанс изпрати необходимите документи примерно до Алианц, това ще важи за всички негови клиенти, които имат акции там и данъка ще е 15%. Така не е необходимо всеки отделно да праща. Дали обаче ще го направят, не знам, дадох като пример, защото знам че акциите при тях в депозитара се съхраняват общо и го виждам като като възможност за улеснение.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Въобще ли не може да стане?
Значи ако я направя процедурата, намалявам данъка от 26% на 15%???
Може по принцип но ще струва пари (не малко) за всяко плащане да ти издадат документ на немски и отделно комисиона за подаване на документите към данъчните в Германия.
Всичко е до суми и сметки дали си заслужава или не
Коментар