Първоначално изпратено от Дядо Коледа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Като спре тока или нета хващам телефона и с едно обаждане на брокера пак съм в играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
леле, яко. Така ме затапи, че чак ми спря тока. Поздрави на лекуващия персонал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
Като имаш акции на платформата и тока спре , пари имаш ли ?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Като имаш акции на платформата и тока спре , пари имаш ли ?
Коментар
-
обясни ми тогава как така я няма главницата и къде е отишла?
Коментар
-
По интелигентните от теб са доловили леката ирония, другите /като теб/ задават тъпите си въпроси. Само за твоя информация смени "главница" с капитала вложен в акциите и може и да разбереш смисъла на мнението.
Коментар
-
доста плоско мнение, разкриващо тотална липса на елементарни познания. Ти главница знаеш ли какво е? Жокер - не ти е това в гащите!Last edited by Дядо Коледа; 05.05.2017, 17:36.
Коментар
-
Не се карайте, бийте се. И в двата случая главницата я няма и вероятността и сигурността да си я получите обратно в пълен размер не е особено голяма. Първи по време , първи по право ! На който какъвто му е късмета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
безплатни акции
абе като гледам, другите адсиц-и не правят всяка година увеличения на капитала
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не се карайте, бийте се. И в двата случая главницата я няма и вероятността и сигурността да си я получите обратно в пълен размер не е особено голяма. Първи по време , първи по право ! На който какъвто му е късмета.
Коментар
-
баце, така е даваш пари, връщат ти ги, но оставаш с един вид безплатни акции, които продаваш ако искаш. Процедурата е такава, тъй като дружеството е адсиц, ако не беше, нямаше да са необходими тези неща. Сега, обаче, ако само даваш пари, а нищо не получаваш обратно, а дори и губиш - тогава вече си дългосрочен инвеститор
Коментар
-
баце, така е даваш пари, връщат ти ги, но оставаш с един вид безплатни акции, които продаваш ако искаш. Процедурата е такава, тъй като дружеството е адсиц, ако не беше, нямаше да са необходими тези неща. Сега, обаче, ако само даваш пари, а нищо не получаваш обратно, а дори и губиш - тогава вече си дългосрочен инвеститор
абе като гледам, другите адсиц-и не правят всяка година увеличения на капитала
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
...даваш пари, за да ти дадат дивидент...
хаха, добре са те зарибили
Коментар
Коментар