IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво на Фармата Над 60% ръст на печалбата на акция спрямо Jun YTD 2012.
    За мен пазара все още е подценил тази компания!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Гледам последният отчет - 7 стинки печалбица за пръвото тримесечие - срещу 4 стинки миналата година - чакаме с интерес половингодишният отчет.

Да - тоя як дивидент тази година - защото имаше сосно еднократно финансово нещо - май - неустойка... но и догодина поне по едни 20-22 стинки ще си делнем - мисля аз така.

И аз дивидента го виждам доста стабилен от поне 25 ст скоро и пазара ще го оцени, и като гледам как Фармата и Трейдинга са нагоре - си е време за релокация

Коментар

• Гледам последният отчет - 7 стинки печалбица за пръвото тримесечие - срещу 4 стинки миналата година - чакаме с интерес половингодишният отчет.

Да - тоя як дивидент тази година - защото имаше сосно еднократно финансово нещо - май - неустойка... но и догодина поне по едни 20-22 стинки ще си делнем - мисля аз така.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
          Няма такова нещо. Пак си зациклил
          Някои хора и за меком си мислеха, че са взели голямата далавера с привилегированите, а накрая и един гол салам не взеха
          Не зациклил. Межу имотаджийницата и саламаджийницата няма нищо общо.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            не знам, на мен имотите които има компанията ми харесват, а и един нов приятел ми каза на 21-ви че това е добър "пенсионен фонд". Друг е въпроса че г-н Борисов е натоварен с мноооого други неща и едва ли има времето и възможността да развива компанията и да привлича наематели!!!
            Има си фирми на които им се плаща да търсят наематели и за кулите не се иска да можеш да продаваш добре - те сами се продават просто икономиката я няма никаква и няма много нови големи фирми

Коментар

• Твоят пприятел да не се казва "калкулатор",защото аз само на него вярвам

Коментар

• не знам, на мен имотите които има компанията ми харесват, а и един нов приятел ми каза на 21-ви че това е добър "пенсионен фонд". Друг е въпроса че г-н Борисов е натоварен с мноооого други неща и едва ли има времето и възможността да развива компанията и да привлича наематели!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  ...
                  Май от софармовата група имотаджийското остана най-на далавера.
                  Няма такова нещо. Пак си зациклил
                  Някои хора и за меком си мислеха, че са взели голямата далавера с привилегированите, а накрая и един гол салам не взеха

Коментар

• Мислех си да участвам туканка в увеличението на капиталът, обаче няма.

Сори на господин Донев и на господин Борисов, ама как да си купя нови акции на 2.4 кинта и да се занимавам с въртели по записването (аз съм много прост по отношение на такива административни работи), когато наличните акции на на около 2.26 и може би след увеличението на капиталът ще паднат още?

Майот софармовата група имотаджийското остана най-на далавера.

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
                      На свое заседание от 22 юли 2013 г. КФН взе следните решения:

1. Потвърди проспект за първично публично предлагане на емисия акции, издадени от „Софарма Имоти” АДСИЦ, в резултат на увеличаване на капитала на дружеството. Емисията е в размер на 5 891 512,80 лева, разпределени в 2 454 797 броя обикновени, поименни, безналични, свободнопрехвърляеми акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев и емисионна стойност 2,40 лева всяка. Вписва посочената емисия акции (в процес на емитиране) във водения от КФН регистър.

http://www.fsc.bg/Resheniya-ot-zased...g-news-3587-bg
                      Както се очакваше на 2.40, ами цената си е за мен все още ниска!

Коментар

• На свое заседание от 22 юли 2013 г. КФН взе следните решения:

1. Потвърди проспект за първично публично предлагане на емисия акции, издадени от „Софарма Имоти” АДСИЦ, в резултат на увеличаване на капитала на дружеството. Емисията е в размер на 5 891 512,80 лева, разпределени в 2 454 797 броя обикновени, поименни, безналични, свободнопрехвърляеми акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев и емисионна стойност 2,40 лева всяка. Вписва посочената емисия акции (в процес на емитиране) във водения от КФН регистър.

http://www.fsc.bg/Resheniya-ot-zased...g-news-3587-bg

Коментар

• попаднах на интервю на г-н Борисов в което той казва че зелените сгради се изплащат по-бързо от другите имоти, за около 7 години. Интересно тия 50млн. сякаш не намаляват - дано да успее компанията, самите сгради са супер, но ако няма живот в тях - спира изплащането на дълга
                          Дали всяка година ще има увеличение?

п.с. не знаех че и самата Софарма се изявява като АДСИЦ
                          Tърговски комплекс Софарма - Врабево
                          Last edited by tony1975; 14.07.2013, 18:02.

Коментар

• [QUOTE=pipbel;1059475126]Ми не е лоша артия за дивидентчета. Има си и хистори.
                            По принцип избягвам доста задлъжнели, ама си е ОК за диверсификация.[/QUOT

Сделките днес най-вероятно пак са вътрешно преструктуриране.
                            Някой знае ли къде са главните офиси на ПФ Доверие - в кулите ли или там са само на Обединен холдинг ,Доверие ?

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                              Брей,тука добри пакетчета се прехвърлят,имам чувството,че 80% от оборота на БФБ от сутринта се пада на "имотната" Софарма,както и вика Импето...
                              Ми не е лоша артия за дивидентчета. Има си и хистори.
                              По принцип избягвам доста задлъжнели, ама си е ОК за диверсификация.

Коментар

• Брей,тука добри пакетчета се прехвърлят,имам чувството,че 80% от оборота на БФБ от сутринта се пада на "имотната" Софарма,както и вика Импето...

Коментар

Working...
                                X