If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам последният отчет - 7 стинки печалбица за пръвото тримесечие - срещу 4 стинки миналата година - чакаме с интерес половингодишният отчет.
Да - тоя як дивидент тази година - защото имаше сосно еднократно финансово нещо - май - неустойка... но и догодина поне по едни 20-22 стинки ще си делнем - мисля аз така.
И аз дивидента го виждам доста стабилен от поне 25 ст скоро и пазара ще го оцени, и като гледам как Фармата и Трейдинга са нагоре - си е време за релокация
Гледам последният отчет - 7 стинки печалбица за пръвото тримесечие - срещу 4 стинки миналата година - чакаме с интерес половингодишният отчет.
Да - тоя як дивидент тази година - защото имаше сосно еднократно финансово нещо - май - неустойка... но и догодина поне по едни 20-22 стинки ще си делнем - мисля аз така.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Няма такова нещо. Пак си зациклил
Някои хора и за меком си мислеха, че са взели голямата далавера с привилегированите, а накрая и един гол салам не взеха
Не зациклил. Межу имотаджийницата и саламаджийницата няма нищо общо.
не знам, на мен имотите които има компанията ми харесват, а и един нов приятел ми каза на 21-ви че това е добър "пенсионен фонд". Друг е въпроса че г-н Борисов е натоварен с мноооого други неща и едва ли има времето и възможността да развива компанията и да привлича наематели!!!
Има си фирми на които им се плаща да търсят наематели и за кулите не се иска да можеш да продаваш добре - те сами се продават просто икономиката я няма никаква и няма много нови големи фирми
не знам, на мен имотите които има компанията ми харесват, а и един нов приятел ми каза на 21-ви че това е добър "пенсионен фонд". Друг е въпроса че г-н Борисов е натоварен с мноооого други неща и едва ли има времето и възможността да развива компанията и да привлича наематели!!!
...
Май от софармовата група имотаджийското остана най-на далавера.
Няма такова нещо. Пак си зациклил
Някои хора и за меком си мислеха, че са взели голямата далавера с привилегированите, а накрая и един гол салам не взеха
Мислех си да участвам туканка в увеличението на капиталът, обаче няма.
Сори на господин Донев и на господин Борисов, ама как да си купя нови акции на 2.4 кинта и да се занимавам с въртели по записването (аз съм много прост по отношение на такива административни работи), когато наличните акции на на около 2.26 и може би след увеличението на капиталът ще паднат още?
Майот софармовата група имотаджийското остана най-на далавера.
На свое заседание от 22 юли 2013 г. КФН взе следните решения:
1. Потвърди проспект за първично публично предлагане на емисия акции, издадени от „Софарма Имоти” АДСИЦ, в резултат на увеличаване на капитала на дружеството. Емисията е в размер на 5 891 512,80 лева, разпределени в 2 454 797 броя обикновени, поименни, безналични, свободнопрехвърляеми акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев и емисионна стойност 2,40 лева всяка. Вписва посочената емисия акции (в процес на емитиране) във водения от КФН регистър.
На свое заседание от 22 юли 2013 г. КФН взе следните решения:
1. Потвърди проспект за първично публично предлагане на емисия акции, издадени от „Софарма Имоти” АДСИЦ, в резултат на увеличаване на капитала на дружеството. Емисията е в размер на 5 891 512,80 лева, разпределени в 2 454 797 броя обикновени, поименни, безналични, свободнопрехвърляеми акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев и емисионна стойност 2,40 лева всяка. Вписва посочената емисия акции (в процес на емитиране) във водения от КФН регистър.
попаднах на интервю на г-н Борисов в което той казва че зелените сгради се изплащат по-бързо от другите имоти, за около 7 години. Интересно тия 50млн. сякаш не намаляват - дано да успее компанията, самите сгради са супер, но ако няма живот в тях - спира изплащането на дълга
Дали всяка година ще има увеличение?
[QUOTE=pipbel;1059475126]Ми не е лоша артия за дивидентчета. Има си и хистори.
По принцип избягвам доста задлъжнели, ама си е ОК за диверсификация.[/QUOT
Сделките днес най-вероятно пак са вътрешно преструктуриране.
Някой знае ли къде са главните офиси на ПФ Доверие - в кулите ли или там са само на Обединен холдинг ,Доверие ?
Коментар