IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво бе!!! Днес гледам сте прехвърлили 0,2% от завода и сте го оценили на има-няма 5,5 млн!?

Коментар

• Нищо .Поне мен.
      Life won't wait for you.

Коментар

• ... добре де ...
        кво толко ви изплаши.. ?
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
          Вярвам на собствената си методология и преценки, Греъм - те по-рядко ме подвеждат

Понякога вярвам и на прогнозите на мениджмънта (когато преценя, че са реалистични или консервативни и методологията ми го потвърди) - а лятото на 2007 мениджмънтът на HIDPN мисля беше прогнозирал печалба от 300 хиляди лева, но в края на 2008

И не вярвям на UP-UP препоръки във форуми за секси нисколиквидни акции в съчетание с чудеса от храброст

Иначе фирмата не лоша, като цяло се развива добре, но capital gains на индивидуалните спекуланти на БФБ очевидно не са първи приоритет на мениджмънта
          Съгласен съм.Всеки сам си преценява.Признавам че аз очкавах по-голяма печалба и сигурно цената ще отреагира надолу доста.Но инвестциите които са направени ще възстановят нивата.Това е моята преценка . Винаги съм писал че Хидрото ми е в "План 2010" така че временно спадане на цената ме вълнува малко.Но някой може и да направи врътки.Накой на който му се занимава.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Вярвам на собствената си методология и преценки, Греъм - те по-рядко ме подвеждат

Понякога вярвам и на прогнозите на мениджмънта (когато преценя, че са реалистични или консервативни и методологията ми го потвърди) - а лятото на 2007 мениджмънтът на HIDPN мисля беше прогнозирал печалба от 300 хиляди лева, но в края на 2008

И не вярвям на UP-UP препоръки във форуми за секси нисколиквидни акции в съчетание с чудеса от храброст

Иначе фирмата не лоша, като цяло се развива добре, но capital gains на индивидуалните спекуланти на БФБ очевидно не са първи приоритет на мениджмънта

Коментар

• Имаш право да вярваш Valuator ..... или да не вярваш.
              Life won't wait for you.

Коментар

• При този отчет и настоящите цени днес най вероятно ще има доста продавачи, Греъм, но не вярвам да има много купувачи

Коментар

• Пичове утре(днес) ще купите евтино.Така че споко.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Тц, тц, тц...Хидро...пневмо...Гледай колко тематично! Направо си е в бизнеса с подводниците вече!

Коментар

• Даже и при тази дълбока корекция trailing мултипълите тука са като на Титаник Абе те хората си казаха още през лятото на 2007 че не са им големи очакванията, ама пусти мераци за секси акцийки

Коментар

• тук май се връщаме в реалността, дето я търгувахме по тая позиция преди година, в двуцифрени стойности...

Коментар

• елате при батко утре
                          егати скапаната акция . пфу пфу пфу

Коментар

• следващото не е препоръка

Коментар

• Stenli, kak stana tazi pe4alba okolo 3 leva na akzia? Nominalat na akziata e 2 leva... Obst broi akzii spored infoto v infestor e 39 892

Коментар

• С една дума - при печалба на акция от 3 и нещо текущата цена е доста височка и трябва да претърпи сериозна корекция в посока надолу...надявам се ... После след 3 месечния отчет за 08 продавачите утре ще се осъзнаят.... .

Коментар

Working...
                                X