Браво бе!!! Днес гледам сте прехвърлили 0,2% от завода и сте го оценили на има-няма 5,5 млн!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ValuatorВярвам на собствената си методология и преценки, Греъм - те по-рядко ме подвеждат
Понякога вярвам и на прогнозите на мениджмънта (когато преценя, че са реалистични или консервативни и методологията ми го потвърди) - а лятото на 2007 мениджмънтът на HIDPN мисля беше прогнозирал печалба от 300 хиляди лева, но в края на 2008
И не вярвям на UP-UP препоръки във форуми за секси нисколиквидни акции в съчетание с чудеса от храброст
Иначе фирмата не лоша, като цяло се развива добре, но capital gains на индивидуалните спекуланти на БФБ очевидно не са първи приоритет на мениджмънтаLife won't wait for you.
Коментар
-
Вярвам на собствената си методология и преценки, Греъм - те по-рядко ме подвеждат
Понякога вярвам и на прогнозите на мениджмънта (когато преценя, че са реалистични или консервативни и методологията ми го потвърди) - а лятото на 2007 мениджмънтът на HIDPN мисля беше прогнозирал печалба от 300 хиляди лева, но в края на 2008
И не вярвям на UP-UP препоръки във форуми за секси нисколиквидни акции в съчетание с чудеса от храброст
Иначе фирмата не лоша, като цяло се развива добре, но capital gains на индивидуалните спекуланти на БФБ очевидно не са първи приоритет на мениджмънта
Коментар
-
Bobi75
елате при батко утре
егати скапаната акция . пфу пфу пфу
Коментар
-
Bobi75
следващото не е препоръка
Коментар
Коментар