Чак и сделка стана днес
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.GrahamНикакви реклами за тебе преди лятото.
Тази компания направо може да си стане оръжейна
Коментар
-
Anton Chigurh
1. Компанията работи в изключително цикличен сектор (Fluid Power Valve and Hose Fitting Manufacturing), който се характеризира с висока цикличност. Като се има в предвид, че компанията експортва значитална част от продукцията си в държави, където има голям спад в икономическата активност нещата не изглеждат добре.
2. От голямо значение е зависимостта на компанията към МЦХ, които формират близо 19% от оборота. Както е ясно МЦХ на скоро обявиха, че регистриат 25% спад в поръчките, което определено е лоша новина.
3. Хубавото е че не са leverage-нати и нямат проблем с изплащането на заеми. EBITDA coverage рейшото им е добро. Кеша им спада значително през 2008, но на кого не му е.
4. Трейдва на пръв поглед на зарибяващи мултипъли, но според мен по-разумно ще бъде да се изчака до към лятото да се види какво е положението с поръчките.
Най-добе да се изчака мисля, че може да се влезне и на по-ниски нива.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от B.GrahamНа ОСА-та смятам да предложа да го вземеме за рекламно лице
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от B.GrahamНа ОСА-та смятам да предложа да го вземеме за рекламно лицеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Крум СавовБрей, добре, че я съживихте тази тема, за да видя докъде е паднала цената! 13 лв. си е супер! И аз ще си взема за цвят малко
Аз не мога да ви разбера защо така се притеснявате от делистване при положение, че има толкова фенове на позицията! Дайте да разцъкаме малко сделки и ще изпълним изискванията
цъкай сиНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Брей, добре, че я съживихте тази тема, за да видя докъде е паднала цената! 13 лв. си е супер! И аз ще си взема за цвят малко
Аз не мога да ви разбера защо така се притеснявате от делистване при положение, че има толкова фенове на позицията! Дайте да разцъкаме малко сделки и ще изпълним изискванията
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от B.GrahamНа ОСА-та смятам да предложа да го вземеме за рекламно лице
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от B.GrahamНа ОСА-та смятам да предложа да го вземеме за рекламно лицеУмереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.GrahamНа ОСА-та смятам да предложа да го вземеме за рекламно лице
Коментар
Коментар