If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей метъли,казаха ли ви,че вчера някой е въвел за кратко оферта купува за 165 парчета по 450левчета.Няма да се изненадам от сделка на 300 лв.,но на 450лв става вече забавно.
ше спираш да се наливаш...
,.. че глей кви глюпости гавориш...
:P:P:P
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ей метъли,казаха ли ви,че вчера някой е въвел за кратко оферта купува за 165 парчета по 450левчета.Няма да се изненадам от сделка на 300 лв.,но на 450лв става вече забавно.
Казаха ми че днес някой е вкарал оферта купува за 300акции по 200лв бройката но я махнал след това .Не се учувам при положение че моя анализ сочи че справедливата цена за 1 акция тук е 250-300лв.
na men pak mi kazaha 4e si mnogo prost. Ot sa6tiat izto4nik e informaziata
Казаха ми че днес някой е вкарал оферта купува за 300акции по 200лв бройката но я махнал след това .Не се учувам при положение че моя анализ сочи че справедливата цена за 1 акция тук е 250-300лв.
Някой няма ли да продаде,че се изнервих от чакане да купя евтино и почти съм изгубил надежда че някой ще се излъжи да продаде под 24лв,още повече че някой вкарва понякога оферта купува 110лв преди да я изтегли ,според информация от мой познат.
Коментар