IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В смисъл, че минаА и нищо не се случи ....Алооо .....има ли някой?
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Май те е хванало шубето да не се хързулне балоняка !? Седи ниското и гледай мача - картони ще има за всички от сърце, дядо коледа ще раздаде
      Дядо Коледа минА....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Шшшшт... Аз се надявам да спадне малко цената да понакупя още, ама няма да му се не види.
        Май те е хванало шубето да не се хързулне балоняка !? Седи ниското и гледай мача - картони ще има за всички от сърце, дядо коледа ще раздаде
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ми те на 61 има 115 броя.Взимай
          Life won't wait for you.

Коментар

• Шшшшт... Аз се надявам да спадне малко цената да понакупя още, ама няма да му се не види.
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Да взема да викна и тука като в БАКБ-то пък да видиме какво ще стане.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Я да видим дали напънът на борсата ще се отрази и тук. Нещо много се успокоиханещата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                  Дискусия няма, защото хората с акции чакат по-добри цени, а хората без акции мълчат и стискат палци да падне, но...
                  Тук всичките сме подобни - чакаме някоя акцийка да падне надолу и хоп скачаме като акула на куче в морето

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    Къде избяга дискусията тук?
                    Дискусия няма, защото хората с акции чакат по-добри цени, а хората без акции мълчат и стискат палци да падне, но...

Коментар

• Брех, вече се търсят 210 бройки над 50 кинта ... Че то това си е половин процент от дружвството

Коментар

• Къде избяга дискусията тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                          съгласен съм с горенаписаното, но защо мажоротара да е крив, не мога да се съглася!!!
                          А защо да е прав? Сподели ако имаш някакво инфо за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хапчо Разгледай мнение
                            Чудесна полемика се е заформила, но прекаления оптимизъм обикновенно не води на добре - цитат от доклада: "Забелязва се намаление на поръчките като цяло. Стойностния обем на продажбите се е намалил с 18% спрямо предходното тримесечие, недостатъчни са поръчките за ноември и декември".

През последното тримесечие дружеството винаги работи на загуба, така, че годишния финансов резултат със сигурност ще бъде по-лош от нетната печалба към края на Q3.

P.S Коефициентите са хубаво нещо, но все още не съм чул някоя компания да разпределя коефициенти като дивидент ...Хубави коефициенти с крив мажоритар не са от полза за никой.
                            Нормално да са недостатъчни поръчките за ноември и декември, все пак това е писано през септември. Има се предвид, че не е на 100%, което е нормално. Виж им основните клиенти и тогава да говорим отново

Коментар

• Първоначално изпратено от Хапчо Разгледай мнение
                              Чудесна полемика се е заформила, но прекаления оптимизъм обикновенно не води на добре - цитат от доклада: "Забелязва се намаление на поръчките като цяло. Стойностния обем на продажбите се е намалил с 18% спрямо предходното тримесечие, недостатъчни са поръчките за ноември и декември".

През последното тримесечие дружеството винаги работи на загуба, така, че годишния финансов резултат със сигурност ще бъде по-лош от нетната печалба към края на Q3.

P.S Коефициентите са хубаво нещо, но все още не съм чул някоя компания да разпределя коефициенти като дивидент ...Хубави коефициенти с крив мажоритар не са от полза за никой.
                              съгласен съм с горенаписаното, но защо мажоротара да е крив, не мога да се съглася!!!

Коментар

• Чудесна полемика се е заформила, но прекаления оптимизъм обикновенно не води на добре - цитат от доклада: "Забелязва се намаление на поръчките като цяло. Стойностния обем на продажбите се е намалил с 18% спрямо предходното тримесечие, недостатъчни са поръчките за ноември и декември".

Коментар

Working...
                                X