В смисъл, че минаА и нищо не се случи ....Алооо .....има ли някой?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМай те е хванало шубето да не се хързулне балоняка !? Седи ниското и гледай мача - картони ще има за всички от сърце, дядо коледа ще раздадеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеШшшшт... Аз се надявам да спадне малко цената да понакупя още, ама няма да му се не види.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДискусия няма, защото хората с акции чакат по-добри цени, а хората без акции мълчат и стискат палци да падне, но...
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКъде избяга дискусията тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениесъгласен съм с горенаписаното, но защо мажоротара да е крив, не мога да се съглася!!!Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хапчо Разгледай мнениеЧудесна полемика се е заформила, но прекаления оптимизъм обикновенно не води на добре - цитат от доклада: "Забелязва се намаление на поръчките като цяло. Стойностния обем на продажбите се е намалил с 18% спрямо предходното тримесечие, недостатъчни са поръчките за ноември и декември".
През последното тримесечие дружеството винаги работи на загуба, така, че годишния финансов резултат със сигурност ще бъде по-лош от нетната печалба към края на Q3.
P.S Коефициентите са хубаво нещо, но все още не съм чул някоя компания да разпределя коефициенти като дивидент ...Хубави коефициенти с крив мажоритар не са от полза за никой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хапчо Разгледай мнениеЧудесна полемика се е заформила, но прекаления оптимизъм обикновенно не води на добре - цитат от доклада: "Забелязва се намаление на поръчките като цяло. Стойностния обем на продажбите се е намалил с 18% спрямо предходното тримесечие, недостатъчни са поръчките за ноември и декември".
През последното тримесечие дружеството винаги работи на загуба, така, че годишния финансов резултат със сигурност ще бъде по-лош от нетната печалба към края на Q3.
P.S Коефициентите са хубаво нещо, но все още не съм чул някоя компания да разпределя коефициенти като дивидент ...Хубави коефициенти с крив мажоритар не са от полза за никой.
Коментар
-
Чудесна полемика се е заформила, но прекаления оптимизъм обикновенно не води на добре - цитат от доклада: "Забелязва се намаление на поръчките като цяло. Стойностния обем на продажбите се е намалил с 18% спрямо предходното тримесечие, недостатъчни са поръчките за ноември и декември".
Коментар
Коментар