Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)
Collapse
X
-
Е как така ,бе, Цезаре? Погледни им отчетите 3 години назад.Там си пише приходи от продажби, парични потоци си има,вземания си има, никъде не пише в допълненията на отчетите, че не извършва дейност.
Ти от къде знаеш, че само под наем дава..?Виж дори си имат и сайт с продуктите които произвеждат и предлагат (него съм го пуснал някъде на 1-вата страница).Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от CaessarАбе,колеги,вече започвам да се съмнявам дали наистина говорим за една и съща Хидропневмотехника или има и друга,или аз нещо изобщо не съм наред!Ако и за другите дружества разсъжденията и коментарите ви са с такава стойност,то бих ви препоръчал изобщо да не се вслушвате в себе си!
Тази Хидропневмотехника,за която говоря аз се занимава ОСНОВНО с отдаване на активите си под наем - за какви ръстове в продажбите и покачване на печалбите говорите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarАбе,колеги,вече започвам да се съмнявам дали наистина говорим за една и съща Хидропневмотехника или има и друга,или аз нещо изобщо не съм наред!Ако и за другите дружества разсъжденията и коментарите ви са с такава стойност,то бих ви препоръчал изобщо да не се вслушвате в себе си!
Тази Хидропневмотехника,за която говоря аз се занимава ОСНОВНО с отдаване на активите си под наем - за какви ръстове в продажбите и покачване на печалбите говорите?
Коментар
-
Абе,колеги,вече започвам да се съмнявам дали наистина говорим за една и съща Хидропневмотехника или има и друга,или аз нещо изобщо не съм наред!Ако и за другите дружества разсъжденията и коментарите ви са с такава стойност,то бих ви препоръчал изобщо да не се вслушвате в себе си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYP/BV, P/S, Asset turnover, P/E, ROA....
Мисля, че и само можеш да си ги сметнеш.... Всичко наготово искате да му се невиди
Коментар
Коментар