If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за енергетика и енергийни икономии АДСИЦ (FEEI)
Поредния спукан балон в портфейлите на Пенсионните фондове.
Всички знаеме колко хвалеха тоя шит, когато лъжеше, че дава дивидент, помним и как го хвалеха, мисля оная пионка от Спийки Осло, много хвалеше тази акции тук, че дава дивиденти, виждаме колко са състоятелни "анализите" и набутвациите му
Малкото прокопи се беше похвалило,че е пред финализиране на сделка,при която някой щял да изкупи дълговете им.Дали това е част от сделката или предават богу дух ще разберем в понеделник.Друг с толкова хартии няма.
Някой даде 270 бона ....така че
да не е е една банка.....
Прехвърлянията продължават....и то над цената купува.....
Още малко и някой може мажоритарен пакет да събере Да се захваща да събира вземанията!
Не е препоръка за търговия.
Имам малко акции.
Малкото прокопи се беше похвалило,че е пред финализиране на сделка,при която някой щял да изкупи дълговете им.Дали това е част от сделката или предават богу дух ще разберем в понеделник.Друг с толкова хартии няма.
според мен някое от трите или и трите:
-липса на ликвидност
-влошаващо се състояние на компанията и групата около нея
-изгърмели репа
Някой излезе с трясък....
И аз взех малко от завършващия аукцион....
Ако е репа ще падне още малко и логиката на маркета показва едно качване поне 30 процента .... най малко... ако има подкрепа ще видиме пак 40 ст..../защото 10К на 30 се взеха от по голям играч/
Не е препоръка....
Коментар