Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за енергетика и енергийни икономии АДСИЦ (FEEI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
Прав беше за банката“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Някой даде 270 бона ....така че
да не е е една банка.....
Прехвърлянията продължават....и то над цената купува.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеМалкото прокопи се беше похвалило,че е пред финализиране на сделка,при която някой щял да изкупи дълговете им.Дали това е част от сделката или предават богу дух ще разберем в понеделник.Друг с толкова хартии няма.
Някой даде 270 бона ....така че
да не е е една банка.....
Прехвърлянията продължават....и то над цената купува.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеОще малко и някой може мажоритарен пакет да събере Да се захваща да събира вземанията!
Не е препоръка за търговия.
Имам малко акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеОще малко и някой може мажоритарен пакет да събере Да се захваща да събира вземанията!
Имам малко акции.
Иначе минаха около 32% от акциите ..блокираща квота....Last edited by Монти; 12.11.2015, 14:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПакета мина ,сега да видим до колко ще се върне акцията....
Имам малко акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеспоред мен някое от трите или и трите:
-липса на ликвидност
-влошаващо се състояние на компанията и групата около нея
-изгърмели репа
И аз взех малко от завършващия аукцион....
Ако е репа ще падне още малко и логиката на маркета показва едно качване поне 30 процента .... най малко... ако има подкрепа ще видиме пак 40 ст..../защото 10К на 30 се взеха от по голям играч/
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valantains1 Разгледай мнениеЗдравейте колеги.Тая петилетка дали ще видим дивидент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеКакво стана тука, прелетя нещо май?
http://www.investor.bg/files/bulleti...9262bd9f2b.pdf
Коментар
Коментар