If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)
Тази загуба е след спад на цените на земите и зградите на КТИ -Преди две години аналогична беше Печалбата когато същите цени на недвижимите имоти скочиха и тогава за да не дават дивиденти за фиктивната печалба раздадоха акции
Обезценка на активи пратиха КТИ Съединение АД на загуба от близо 11 млн. лв. на консолидирана основа в края на 2010г.
Дружеството Корпорация за технологии и иновации Съединение АД отчете загуба в размер на 10763 хил. лв. в консолидирания си отчет за 2010г.
Общите приходи са в размер на 4126 хил. лв. което е понижение от 47.33 % спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 133.97 % до 19146 хил. лв.
Нетните приходи от продажби за 2010г. са в размер на 2565 хил.лв. и представляват 62.17 % от общите приходи. Спрямо предходния период те намаляват с 47.24 %.
Формираната загуба на акция за 2010г. на консолидирана база е 0.45 лв.
Собственият капитал е в размер 24085 хил. лв., като спрямо същия период на миналата година е намалял с 25.67%.
В неконсолидирания годишен отчет на дружеството бе отчетена загуба в размер на 1593 хил. лв.
Да беше отишъл да видиш с очите си глупостите, които ръсиш? Машините още не са купени. Висококвалифицираните специалисти са ти само в главата.
Защо подвеждаш хората, не ми е ясно. Дано ти е ясно на тебе.
Да зарежеш високите технологии и да направиш от Завод за лазерна техника автосервиз се иска голяма дръзновение.
--------------------------------------------------------------------
Не е препоръка за взимане на решение за търговия.
Какво точно подвеждам *поставете тук рандом обида* такъв? Казах само, че сайта на автосервиза работи. Другото което съм постнал е от самия сайт. Ако смяташ, че това е подвеждане, ти препоръчвам да пробваш това: http://www.automol.optela.com/akseso...%9e%d0%94.html
Очевидно си от Пловдив, ако искаш да споделиш нещо в тази тема снимай и качи снимки или разкажи по-подробно. Лично на мен колкото и да ми харесва Пловдив, не ми се занася до там за да видя един сервиз. А относно лазерите, не ми пука ако компанията произвежда и вибратори, важни са продажбите и нормата на печалба. Оптела според отчета мисля имаха продажби на лазерни комплекси за само 160 хил през 2010. А и не си спомням някъде да са казали, че се отказват от лазерите, просто си разширяват дейността, точно както влезнаха в други бизнеси като се вляха Унимаш и ЗММ Металик.
Не знам, не съм ходил наскоро до Пловдив, но сайта на автосервиза работи от няколко седмици вече
Да беше отишъл да видиш с очите си глупостите, които ръсиш? Машините още не са купени. Висококвалифицираните специалисти са ти само в главата.
Защо подвеждаш хората, не ми е ясно. Дано ти е ясно на тебе.
Да зарежеш високите технологии и да направиш от Завод за лазерна техника автосервиз се иска голяма дръзновение.
--------------------------------------------------------------------
Не е препоръка за взимане на решение за търговия.
Коментар