Тази загуба е след спад на цените на земите и зградите на КТИ -Преди две години аналогична беше Печалбата когато същите цени на недвижимите имоти скочиха и тогава за да не дават дивиденти за фиктивната печалба раздадоха акции
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеДве стинки това да не е Сити Дев. АДСИЦМного малко то при Химко е 5стНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение2 ст
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеЦена около 6-7ст за сега е реална тук :Не е препоръка
Коментар
-
Обезценка на активи пратиха КТИ Съединение АД на загуба от близо 11 млн. лв. на консолидирана основа в края на 2010г.
Дружеството Корпорация за технологии и иновации Съединение АД отчете загуба в размер на 10763 хил. лв. в консолидирания си отчет за 2010г.
Общите приходи са в размер на 4126 хил. лв. което е понижение от 47.33 % спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 133.97 % до 19146 хил. лв.
Нетните приходи от продажби за 2010г. са в размер на 2565 хил.лв. и представляват 62.17 % от общите приходи. Спрямо предходния период те намаляват с 47.24 %.
Формираната загуба на акция за 2010г. на консолидирана база е 0.45 лв.
Собственият капитал е в размер 24085 хил. лв., като спрямо същия период на миналата година е намалял с 25.67%.
В неконсолидирания годишен отчет на дружеството бе отчетена загуба в размер на 1593 хил. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Superman Разгледай мнение
тоя път в кой остана Черния Петър?
Купува
Бр. акцииЕд. цена10000 на 0.093
1 нива за 10000 бр.
Средна цена 0.093 Продава
Бр. акцииЕд. цена5000 на 0.105
1 нива за 5000 бр.
Средна цена 0.105
Трябва да се включа при първа възможност
Коментар
-
Първоначално изпратено от aldy Разгледай мнениеДа беше отишъл да видиш с очите си глупостите, които ръсиш? Машините още не са купени. Висококвалифицираните специалисти са ти само в главата.
Защо подвеждаш хората, не ми е ясно. Дано ти е ясно на тебе.
Да зарежеш високите технологии и да направиш от Завод за лазерна техника автосервиз се иска голяма дръзновение.
--------------------------------------------------------------------
Не е препоръка за взимане на решение за търговия.
http://www.automol.optela.com/akseso...%9e%d0%94.html
Очевидно си от Пловдив, ако искаш да споделиш нещо в тази тема снимай и качи снимки или разкажи по-подробно. Лично на мен колкото и да ми харесва Пловдив, не ми се занася до там за да видя един сервиз. А относно лазерите, не ми пука ако компанията произвежда и вибратори, важни са продажбите и нормата на печалба. Оптела според отчета мисля имаха продажби на лазерни комплекси за само 160 хил през 2010. А и не си спомням някъде да са казали, че се отказват от лазерите, просто си разширяват дейността, точно както влезнаха в други бизнеси като се вляха Унимаш и ЗММ Металик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнениеНе знам, не съм ходил наскоро до Пловдив, но сайта на автосервиза работи от няколко седмици вече
Защо подвеждаш хората, не ми е ясно. Дано ти е ясно на тебе.
Да зарежеш високите технологии и да направиш от Завод за лазерна техника автосервиз се иска голяма дръзновение.
--------------------------------------------------------------------
Не е препоръка за взимане на решение за търговия.
Коментар
-
:Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениеами тогава защо даваш акъл колко щяла да е била акцията след една година манипулатор такъв
Коментар
Коментар