Не се занимавайте с тази корпорация, пълен избушеняк. Не става за борсова търговия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)
Collapse
X
-
Как е сметнахте ли цената на Корпорацията според инфото до сега
Аз пък взех, че се консултирах със счетоводител, който ми разясни в консолидирания ще бъдат ли отразени новите капитализации на OPTIC и ZMMPZ а иначе парите дето са се увеличили в баланса на главното то е ясно, че ще са там
Ами и цената вече я сметнах колко е към момента но ще си траем
Но и видяхте как се опуснаха нещата в един момент при OPTIC и ZMMPZ тъй, че няма нищо сигурно.
Днеска има утре няма
Не е препоръка.Не е препоръка.
Коментар
-
Във момента правя проверка дали всичките тези капитализации от OPTIC и ZMMPZ и кой знае кое друго ще се отразят директно във консолидирания. Ще говоря и със счетоводител. Може консолидирания да се окаже доста интересен
А вероятно някой от вас вече знаят отговора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Палечка - МалечкаПървоначално изпратено от AladdinПървоначално изпратено от Палечка - МалечкаДа си призная, аз днес малко продадох, ама мъничко само 200 броя. То срамота да стигнеш днес мах и да не продадеш.) Сраммммм
)))
Не е препоръка.
Не може така, печалбите трябва да се прибират. Не целите ама....колкото толкова засега, по нататъка на консолидирания каквото сабя покаже.
Не е препоръка за хората, които трудно им се отдава мисловния процес!
Не съм толкова тъп да се набутам с много в ZMMPZ или OPTIC но KRS е друга работа пък и с тия инвестиционни имоти избиха рибата))
Коментар
-
при компании с фундамент не е хазарт покупко/прод
Избрани финансови показатели
Общо активи 22 334 000 лв.
Продажби 9 744 000 лв.
EBITDA 3 693 000 лв.
EBIT 3 215 000 лв.
Нетен печалба 560 000 лв.
Печалба на акция 0.50 лв.
ОПП -1 380 000 лв.
ОА/СК 2.54
Последен дивидент/година 0.02/2002
Дивиденд/Печалба 0.11
Доходност от дивиденти
Коментар
-
Първоначално изпратено от AladdinПървоначално изпратено от Палечка - МалечкаДа си призная, аз днес малко продадох, ама мъничко само 200 броя. То срамота да стигнеш днес мах и да не продадеш.) Сраммммм
)))
Не е препоръка.
Не може така, печалбите трябва да се прибират. Не целите ама....колкото толкова засега, по нататъка на консолидирания каквото сабя покаже.
Не е препоръка за хората, които трудно им се отдава мисловния процес!
Коментар
-
То се вижда, че точно вие май няма да продадете.
Някои, май май имат вече добър поглед над нещата Съни тя, Малечка - Палечка и KRS 3.54
Да ви кажа ко станаАми почувствах се ощетен от това, че нефанах макса на ZMMPZ и нямаше как някой трябваше да плати
А какво по-добро място от това е Компанията майка
Все пак OPTIC и ZMMPZ са нейна собственост както и други активи.
Може би можеше да се почака още мъничко за да е малко преди консолидирания, но какво да се прави))
Сега леко ми се отвори малко работа с тия печалби, инвестиционни имоти, отчети консолидирани неконсолидирани ами да видим до колко ще се стигне като цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Палечка - МалечкаПървоначално изпратено от AladdinПървоначално изпратено от Палечка - МалечкаПървоначално изпратено от AladdinМоже да е временно умопомрачение, да се възползваме ли и да продадем как мислите.
Не е препоръка.
Не е препоръка
Хазарт ко да се прави.
Коментар
Коментар