Истината е някъде там..... Ще подържим акциите, пък ще видим
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от investitor1966Имам акции на Съединение?Защо акциите не скачат питам аз?Защо се движат само на долу?
На тия пазари емоциите са вредни за джоба!
Бъди здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от investitor1966Двойно казваш,те са на 22 ст.Феникс кога ще станат лев?2512 година ли?Смешко,били се вдигнали двойно.Когато изскочи първият скандал и някой влезе в пандиза ще бъдат по 1 ст. Но тогава само ти ще ги купуваш..До 6 месеца
А да, смятам че си страхливец заради това че си създал отделен ник за темата за КТИ. Аз поне имам само един акаунт. Дори да греша в случая пак не бих се чуствал гадно защото имам далеч повече аргументи и логика от теб, като очевидно дори не си чел документите по сливането, въпреки, че ги има поне на 3 места качени. Коментирай когато ги прочетеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investitor1966Имам акции на Съединение?Защо акциите не скачат питам аз?Защо се движат само на долу?Искам тук в този форум да излезне някой и да отговори къде са иновациите?Някакви тъпи непотребни глупости.Аз нищо не виждам.Нито един диамант,който да се откроява.Представяте ли си завод за оптични технологии -лазери ще прави тунинг на автомобили?Какъв огромен спад в технологиите а?Това означава че Оптела няма повече капацитет за предишната си дейност или няма пазар,слаб конкурентен продукт ,който никой не иска да купи.Изостанала работа.Стари технологии.А в началото на 90-те не е било така.Сега тунинг,сервизи.От лазерни технологии до монтьори в автосервизи.Какво купувам с акциите на Оптела?Това питам аз
Коментар
-
Имам акции на Съединение?Защо акциите не скачат питам аз?Защо се движат само на долу?Искам тук в този форум да излезне някой и да отговори къде са иновациите?Някакви тъпи непотребни глупости.Аз нищо не виждам.Нито един диамант,който да се откроява.Представяте ли си завод за оптични технологии -лазери ще прави тунинг на автомобили?Какъв огромен спад в технологиите а?Това означава че Оптела няма повече капацитет за предишната си дейност или няма пазар,слаб конкурентен продукт ,който никой не иска да купи.Изостанала работа.Стари технологии.А в началото на 90-те не е било така.Сега тунинг,сервизи.От лазерни технологии до монтьори в автосервизи.Какво купувам с акциите на Оптела?Това питам аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105не малко, а много странно е, но всякакви неща се случват по света . Имам акции и не ми се сравняват с химко но цената много се доближи за съжаление, като не препоръчвам нищо освен повече мислене
Коментар
Коментар