If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе я ме светнете, тази услуга Etarget не е ли нещо като Google AdSense, който вече виждам от няколко месеца се появява и на страниците от групата на Инвестор-а? И колко толкова допълнителни приходи може да донесе това?
А и този сайт - lifestyle.bg, Инвестор-а отново е с едни гърди напред, защото от години си имат tialoto.bg. Едва ли може да се измисли нещо много по-различно в тази насока..
Имам акции от IBG, не е препоръка...
Ами то и цената на IBG е с повече от едни гърди напред
имам акции от WWW, не е препоръка...
Еми ако сметнеш малко forward multiples, не е толкова напред
Интересно ми е WWW дали ще изкарат по-висок ръст на продажбите към 9-месечието от IBG...
Абе я ме светнете, тази услуга Etarget не е ли нещо като Google AdSense, който вече виждам от няколко месеца се появява и на страниците от групата на Инвестор-а? И колко толкова допълнителни приходи може да донесе това?
А и този сайт - lifestyle.bg, Инвестор-а отново е с едни гърди напред, защото от години си имат tialoto.bg. Едва ли може да се измисли нещо много по-различно в тази насока..
Имам акции от IBG, не е препоръка...
Ами то и цената на IBG е с повече от едни гърди напред
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Уеб Медия Груп АД-София /WWW/:
На 22 октомври 2007 год. Уеб Медия Груп АД и Etarget подписаха договор за излъчване на контекстна реклама от клиенти на Etarget. Очаква се този проект да доведе до повишаване на приходите от реклама за четвърто тримесечие на 2007 год. През първата седмица на ноември Уеб Медия Груп АД ще стартира нов сайт – lifestyle.bg.
)))))))))))
Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
nevermind
sega sme oktomvri i stiga stari informacii puskali!
Коментар