If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В началото на ноември Уeб Медия Груп стартира новия проект http://lifestyle.bg, където интернет потребителите могат да се осведомят за интересни събития и любопитни факти от родния и чуждестранния lifestyle.
Сайтът ще отразява актуалните модни новини, ще навлиза в света на звездите, ще информира какво ново и интересно кипи в културния живот у нас, ще представя интересни арт събития, концерти, литературни четения накратко, всичко което се подразбира под всеобхватното понятие lifestyle.
Сред рубриките, които читателите ще имат възможност да разгледат, има специална секция за любителите на високи скорости и hi-tech изобретения. Специално внимание е отделено и на последователите на здравословния начин на живот, които могат да открият полезни съвети на тема „Здрав дух в здрав тяло" както и да прочетат за влиянието на определени храни и напитки върху начина на живот.
Със своята стилна визия и тематични фотографии lifestyle.bg се надява да задоволи пертенциозните вкусове и на най-капризните си читатели.
Това е седмият проект в портфолиото на Web Media Group, разработен съвместно с Netage Solutions, с който създателите имат амбицията да задоволят търсенията на най-активната и модерна част от българските потребители. Заповядайте!
Бианор пък каква връзка има с рекламния пазар??? От рекламни банери ли ще са им приходите ?
Естествено че са в рекламния бизнес! Май си изпуснал новината че Бианор пусна сайта Най Маг в който ще продават боб, леща, билков чай, риба, зарзават :-D
Като цяло изглежда, че имат добра инвестиционна стратегия, но икономиите идват от смешни неща. Плащат на служителите си жълти стотинки, надявайки се да си траят и резултатът е голямо текучество на персонала. Работата при тях е да минат "най-тънко" във всичко, с големи обещания за бъдещо развитие, и как всичко си върви по мед и масло. За мен отчетът не е реален, а и с тези смешни суми, какво всъщност значат 59 или 72% ръст..Според запознати това е потъващ кораб!
Иначе някои си надува акциите спекулативно с надеждата да продаде и така...
всички сте в грешка
ръста на продажбите на WWW е 59%, а не 72%
тези 28 хил. лв. в раздел Други аз лично не ги броя
затова приходите им са едва 0,35 млн. лв.
не знам какво са продали за 28 хил. лв., но вероятно е еднократно защото толкова е било в раздел Други и за шестмесечието
догодина вероятно просто няма да го има, може да са си продали старите компютри или някакви авторски права на свръзано лице, бог знае какви са тези приходи, не ми харесват неясните отчети
не съм ровил другите файлове да видя дали са обяснили откъде са им тези ДРУГИ приходи
Не е препоръка за покупка или продажба!
Първоначално изпратено от Michelangelo
Първоначално изпратено от Kalo
Е колеги, какво мислите за отчета?
71% ръст на приходите спрямо предходната година, 24.3% от второто тримесечие. Остава сега и печалбицата да оправиме. И това при положение че лятото е като че ли най-слабия им период.
Първоначално изпратено от Наблюдател
приходи за 9 мес. WWW с/у IBG -> 378 хил. лв. с/у 900 хил. лв.
ръст WWW с/у IBG -> 72% с/у 130%
Печалба не може да сравняваме защото при WWW е 10 хил. лв само, но така или иначе в момента е важен само пазарния дял и растежа.
Поправете ме колеги , ако нещо виждате грешка!
71% ръст на приходите спрямо предходната година, 24.3% от второто тримесечие. Остава сега и печалбицата да оправиме. И това при положение че лятото е като че ли най-слабия им период.
Първоначално изпратено от Наблюдател
Печалба не може да сравняваме защото при WWW е 10 хил. лв само, но така или иначе в момента е важен само пазарния дял и растежа.
Значи цената трябва да е 2,7 по-малка от Инвестора,така ли!!!
Да, но ако WWW покаже същия ръст на приходите като IBG в края на годината, но пазара далеч не е ефективен - така, че това са само некви теоритични постановки и един от многото фактори , които влияят на цената.
Коментар