Първоначално изпратено от Nikola
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уеб Медия Груп (45W / WWW)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
IBG>WWW
Така мисля аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverikПървоначално изпратено от rozova panteramoje li da popitam, kakwo atraktiwno wijdate w drujestwo s prihodi 70 hil.lw. sredno na mesec ?, hahaha
Някой знае ли каква част от приходите им идват от вестника?
Коментар
-
Първоначално изпратено от обзървърА колко е всъщност за Gladen.bg Къде се е появила и има ли я в отчета за 2007 г.
Обявиха я просто като сделка и може би очакваха това да се превърне в страхотен ПР.
Не мога да разбера какво толкова се крият като са длъжни да предоставят цялото инфо на акционерите и на БФБ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnИнтересно защо уеб компания изработва сайтовете си чрез подизпълнител - Netage. Досега не съм чувал IBG да го прави и съответно означава че компанията е профилирана върху съдържанието и липсват висококвалифицирани IT специалисти. Това пък увеличава разходите за външни услуги.
А за Гладен.бг мисля че цената се появи и беше около тази за Тийнпроблем.
Коментар
-
Интересно защо уеб компания изработва сайтовете си чрез подизпълнител - Netage. Досега не съм чувал IBG да го прави и съответно означава че компанията е профилирана върху съдържанието и липсват висококвалифицирани IT специалисти. Това пък увеличава разходите за външни услуги.
А за Гладен.бг мисля че цената се появи и беше около тази за Тийнпроблем.
Коментар
Коментар