IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уеб Медия Груп (45W / WWW)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    IBG>WWW
    Така мисля аз.
    ))) Абе пич това е форум на WWW ( Уеб Медиа Груп ) защо пишеш тук за други компании... Не мислиш ли, че постовете ти са пристрастни по този начин... Нека тук да коментираме само WWW.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• IBG>WWW
      Така мисля аз.

Коментар

• да видим какъв отчет ще изкарат WWW...

Коментар

• И на мене ми харесва това дружество...

Коментар

• Не знам защо ти харесва

Коментар

• Има раздвижване по тази позиция :-) Харесва ми пазарът да пада, а аз да печеля :-)

Коментар

• Все си мисля, че тази седмица WWW (45W) заслужаваше да е акция на седмицата ---> 58 сделки, 23 673 лота и 67 000 лв. оборот + сериозно поскъпване по позицията. Но нали е конкурент, а тук всичко конкурентно е анти, та ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Deripaska

Много по добре е да си собственик в една добре работеща кръчма от колкото акционер в някой полу фалирал гигант...
                  Тук съм абсолютно "за"

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik
                    Първоначално изпратено от rozova pantera
                    moje li da popitam, kakwo atraktiwno wijdate w drujestwo s prihodi 70 hil.lw. sredno na mesec ?, hahaha
                    То една кръчма прави повече, Пантеро
                    Много по добре е да си собственик в една добре работеща кръчма от колкото акционер в някой полу фалирал гигант, като Кремиковци!

Някой знае ли каква част от приходите им идват от вестника?

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
                      moje li da popitam, kakwo atraktiwno wijdate w drujestwo s prihodi 70 hil.lw. sredno na mesec ?, hahaha
                      То една кръчма прави повече, Пантеро

Коментар

• moje li da popitam, kakwo atraktiwno wijdate w drujestwo s prihodi 70 hil.lw. sredno na mesec ?, hahaha

Коментар

• Уж бяха Уеб, а купиха вестник и то от мажоритаря си и то с кредити (облигация) и даже сега ще плащат лихви по облигационен заем и не знам - вече не бих казал че са Уеб, а УВМГ тоест Уеб и Вестник медия груп

Коментар

• Първоначално изпратено от обзървър
                            А колко е всъщност за Gladen.bg Къде се е появила и има ли я в отчета за 2007 г.
                            Няма я! Аз поне досега сума никъде не съм виждал.
                            Обявиха я просто като сделка и може би очакваха това да се превърне в страхотен ПР.

Не мога да разбера какво толкова се крият като са длъжни да предоставят цялото инфо на акционерите и на БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                              Интересно защо уеб компания изработва сайтовете си чрез подизпълнител - Netage. Досега не съм чувал IBG да го прави и съответно означава че компанията е профилирана върху съдържанието и липсват висококвалифицирани IT специалисти. Това пък увеличава разходите за външни услуги.

А за Гладен.бг мисля че цената се появи и беше около тази за Тийнпроблем.
                              А колко е всъщност за Gladen.bg Къде се е появила и има ли я в отчета за 2007 г.

Коментар

• Интересно защо уеб компания изработва сайтовете си чрез подизпълнител - Netage. Досега не съм чувал IBG да го прави и съответно означава че компанията е профилирана върху съдържанието и липсват висококвалифицирани IT специалисти. Това пък увеличава разходите за външни услуги.

А за Гладен.бг мисля че цената се появи и беше около тази за Тийнпроблем.

Коментар

Working...
                                X