IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Света София АД (HSOF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bigswingingdick
    Първоначално изпратено от nevermind
    zashto li imam strannoto useshtane, 4e tuka moje da ima seriozni iznenadi.....
    opredeleno holdinga e dobur i ve4e se starae da pokazva dobri rezultati. ne samo se starae, a go i pravi.
    potencialnite prihodi ot investirane tuka, makar i v srednosro4en plan s negolqma suma, shte dovedat do mnogo dobri iznenda!
    ne e preporuka, samo li4no mnenie
    goliamo matene na vodata ot 10 dena na taia bezumna pozicia da vidim kvo shte stane
    Е КАКВО ЩЕ СТАНЕ
    ГЛОБА ЗА ПО-20-50 000 ЛЕВА ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
      zashto li imam strannoto useshtane, 4e tuka moje da ima seriozni iznenadi.....
      opredeleno holdinga e dobur i ve4e se starae da pokazva dobri rezultati. ne samo se starae, a go i pravi.
      potencialnite prihodi ot investirane tuka, makar i v srednosro4en plan s negolqma suma, shte dovedat do mnogo dobri iznenda!
      goliamo matene na vodata ot 10 dena na taia bezumna pozicia da vidim kvo shte stane

Коментар

• zashto li imam strannoto useshtane, 4e tuka moje da ima seriozni iznenadi.....

Коментар

• Тука нещата се променят доста бързо.
          МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от svetlas
            Аз си им вярвам открай време,все ще им дойде времето..
            NAI-PODCENENIQ HOLDING!!!!!!
            samo 4e mishocite debnat balonite....

Коментар

• kakvo stava... tiq tuka nqma li da pokajat nqkoi novo dvijenie!?

suvsem vstrani ostanaha... a kato im 4eta poslednite 2 ot4eta, sqkash proqvqvat jelanie za izlizane ot sqnka!!!

vsqko mnenie pьo tazi tema e dobre doshlo, zashtoto tezi niva sa napravo neprili4no smeshni!

PS: po pogreshka pusnah v "Zaspali...", no i za tam si e mnenieto

Коментар

• Аз си им вярвам открай време,все ще им дойде времет.
                Дойде им времето...

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                  да, но за съжаление нито ти, нито аз решаваме кога. Благодарение на инвестор.бг ако ти се занимава можеш да проследиш в последните три месеца кой е основен купувач тук. Тогава когато той събере достатъчно ще пусне цената. за да може пазара да изконсумира своите очаквания, а може би и един не лош Q2 отчет.
                  KIKO, 202 ili 108 imash pred vid ili i dvete?

Коментар

• да, но за съжаление нито ти, нито аз решаваме кога. Благодарение на инвестор.бг ако ти се занимава можеш да проследиш в последните три месеца кой е основен купувач тук. Тогава когато той събере достатъчно ще пусне цената. за да може пазара да изконсумира своите очаквания, а може би и един не лош Q2 отчет.

Коментар

• СКОРО ПАК ЩЕ ТРЪГНЕ ВЛАКА?
                      КАКВО МИСЛИТЕ?

Коментар

• TOI VLAKA E TOVAREN- DVIJI SE BAVNO NO SIGURNO

Коментар

• Първоначално изпратено от robert
                          ЕКСПРЕСА МАЙ СПРЯ И ИЗЧАКВА НА ГАРА СОФИЯ?
                          Имало някакъв проблем с локомотива ,но по последна информация от звездите,скоро щели да отстранят неизправностите и щял да си тръгне без проблем

Коментар

• ЕКСПРЕСА МАЙ СПРЯ И ИЗЧАКВА НА ГАРА СОФИЯ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kosuma
                              Колеги , какви са очакванията ви по позицията за утре
                              след днешното изригване?
                              Експреса потегля,които иска да се качва

Коментар

• Колеги , какви са очакванията ви по позицията за утре
                                след днешното изригване?
                                МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X