IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холдинг Света София АД (HSOF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отговориха ми уклончиво, че ще се купува в рейнджа който е определен като исках по конкретно те казаха холдинга определя на каква цена и кога. Което според мен е малко безмислено,но кво да се прави. Притеснявам се да не го правят за техни хора и само техни акции да купуват. А вчера не са купували те основната част е клиент на Карол, а едва ли Бенча ползват Карол за да се прикрият

Разбира се не е е препоръка или каквото и да е забранено с нормативната уредба на Република България

Първоначално изпратено от обзървър
    Първоначално изпратено от muchograsies
    Явно никой не иска да ми отговори на въпроса или да си даде мнението: ИП Бенчмарк АД на колко мислите ще правят обратното към горна граница 0,92 лв. или към долна ? Или ще си го правят само за свои хора както повечето неща в България ?

Разбира се не е е препоръка или каквото и да е забранено с нормативната уредба на Република България
    Mежду двете, между горната и долната, в зависимост от това къде реши да пусне поръчка клиента Х София

Вчера например има бая сделки, може би са част от обратното изкупуване
    Защо не звъннеш в бенча и не питаш на какви цени купуват днес

Коментар

• На тях им е все едно на колко купуват!!!

Целта е емисията да отговаря на изискванията на БФБ за търговия и да не отпадне от борсата!!!

Явно никой не иска да ми отговори на въпроса или да си даде мнението: ИП Бенчмарк АД на колко мислите ще правят обратното към горна граница 0,92 лв. или към долна ? Или ще си го правят само за свои хора както повечето неща в България ?

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от muchograsies

Mежду двете, между горната и долната, в зависимост от това къде реши да пусне поръчка клиента Х София

Вчера например има бая сделки, може би са част от обратното изкупуване
        Защо не звъннеш в бенча и не питаш на какви цени купуват днес

Коментар

• Явно никой не иска да ми отговори на въпроса или да си даде мнението: ИП Бенчмарк АД на колко мислите ще правят обратното към горна граница 0,92 лв. или към долна ? Или ще си го правят само за свои хора както повечето неща в България ?

Коментар

• Дайте да говорим по конструктивно: имат парични средства от 1,545 млн. лв. към шестмесечието освен това ще вземат голям дивидент по около 55 лв. на акция от Товарни превози АД.

ИП Бенчмарк АД на колко мислите ще правят обратното към горна граница 0,92 лв. или към долна ? Или ще си го правят само за свои хора както повечето неща в България ?

Разбира се не е е препоръка или каквото и да е забранено с нормативната уредба на Р България

Коментар

• Първоначално изпратено от muchograsies
              Eто ти новото Дано е на добро и това е отговорът защо трупат толкова кеш
              Разбира се не е е препоръка или каквото и да е забранено с нормативната уредба на Р България
              http://www.investor.bg/?cat=5&id=85129

"От утре, 11 август, започва процедурата по обратно изкупуване на 3% от капитала на Холдинг Света София АД, съобщи дружеството чрез БФБ-София. Общо могат да бъдат изкупени до 148 216 акции.Определената минимална цена на изкупуването е 0,181 лв./акция, а максималната е 0,92 лв."

Първоначално изпратено от Shemata
              Нещо ново около Холдинг София???
              холдинга е гола вода
              Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• muchograsies,

мерси за информацията!!!

НО ако погледнеш и обърнеш поне внимание ще видиш, че съм написал:
                "Нещо ново около Холдинг София??" преди 1 година и 1 месец...

хааххахахаха

Eто ти новото Дано е на добро и това е отговорът защо трупат толкова кеш

"От утре, 11 август, започва процедурата по обратно изкупуване на 3% от капитала на Холдинг Света София АД, съобщи дружеството чрез БФБ-София. Общо могат да бъдат изкупени до 148 216 акции.Определената минимална цена на изкупуването е 0,181 лв./акция, а максималната е 0,92 лв."

Коментар

• Eто ти новото Дано е на добро и това е отговорът защо трупат толкова кеш

Коментар

• Нещо ново около Холдинг София???

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                      прави впечатление как кеша се е увеличил с 2 млн до 3.5 млн. интересно за какво трупат.
                      mmda, moje da ima skoro dobri iznenadi!
                      no neka purvo da predostavqt interesni novini

Коментар

• прави впечатление как кеша се е увеличил с 2 млн до 3.5 млн. интересно за какво трупат.

Коментар

• mai neshtata i tuka dosta nadobre se razvivat

edin ostanal v strani ot polezrenieto podcenen holding, koito vse pove4e zapo4va otnovo da radva s prihodite si!

Коментар

• интересно ми е откъде в сравнение с предишното тримесечие се появяват парични средства в безсрочни депозити за два милиона а в пасивите "други" също се повишават с толкова. два милиона се появяват и в Други постъпления /плащания от оперативна дейност. иначе съм доволен, че успяват да си събират вземанията които за три месеца са с 150 хиляди по-малко. бтв free-float-a е под 64% а не 69%.
                            През отчетния период бяха придобити 1 070 924 бр.акции от “Делфика Тур” АД, на стойност 1 070 924 лева. някой има ли инфо каква е тази компания?

Коментар

• ot4etut e otnovo polijitelen i tova mislq e dosta dobre za tozi vse oshte pozabraven holding!

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos
                                Първоначално изпратено от nevermind
                                Първоначално изпратено от petergos
                                а бе защо изчезнаха повечето от дясно?
                                za mene tova e stranen vupros

edin contra-vupros: ti/vie zashto mislite, 4e iz4eznaha???
                                гледам ,че няма отчет?!
                                как да няма?
                                http://download.bse-sofia.bg/finance...OF-30,09,2007/
                                enjoy

Коментар

Working...
                                X