If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Подкрепям, че само с този отчет сте за никъде. А и ръстът на печалбата е счетоводна еквилибристика, а тази на продажбите е от скъпото олово и поскъпналите акумулатори.
Утре може да има полюции от страна на голобради инвеститори в първите минути и толкоз.
Какво ще гониш Монбат, той трябва да ви гони че така сте надули цената на акцията, че дори и при този блестящ отчет е натоварена с големи очаквания за бъдещ разтеж.
Има тук едно отчетче ама дали оправдава цената на акцията не знам?
Има тема за размисъл в това отчетче...
нетен паричен поток от оперативната дейност -1511,
и изобщо в отчета за паричните потоци има само едно значимо положително число - постъпление от кредит 1400. Как я натамъниха тая печалба???
Нито паричните потоци, нито кредитите имат нещо общо с печалбата, вЕрвай ми И няма нужда да се натъманява, когато намаляват запасите от продукция, произведена с материали на старите по-ниски цени. Освен това, явно продажбите нарастват не само като стойност, а и като бройка акумулатори - и в двата случая е логично печалбата да е нагоре
Има тук едно отчетче ама дали оправдава цената на акцията не знам?
Има тема за размисъл в това отчетче...
нетен паричен поток от оперативната дейност -1511,
и изобщо в отчета за паричните потоци има само едно значимо положително число - постъпление от кредит 1400. Как я натамъниха тая печалба???
spoko igra4i imaite tarpenie i bez haoti4ni deistviq ot tqh samo se gubi, po dobre e da iz4akame po udoben moment, sled tova burno narastvane na poziciqta e normalno da padne malko i naistina malko za6toto 60-80 st. e ni6to, imaite tarpenie edva sega 6te zapo4nat pove4eto pokupki na baterii za kolite...)
Коментар