Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елхим искра (ELHM / ELHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГигов, да го направите, ама сигурно не сте публична компания и нямате реномето на ЕЛХИМ и мажоритарите им...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНещо не мога да схвана? Какво му се увеличава на дружеството, ако акцията му се умножи по две? Отвън пари не влизат, извън тези които се наливат тези дни чрез борсата, ама това е капка в морето. Активите му остават същите. И пасивите. Банковата му сметка също не се променя.
Аз не че разбирам нещо, ама ако можеше така да се удвоява капитала, то в края на май и ние имаме събрание. Да вземем да си удвоим акциите или направо да си издадем по 10 акции за една...
По моя акъл, такава акция би трябвало да поевтинее двойно, а не да се изстрелва нагоре.
Първо ще расте до 6 , за да може да стане 3 и да се продаде на 3,5.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеВиж ся 4i4е, ако се интересуваш от някой стикер, знаеш къде обявява новините си.
А ако пишеш само за бройката, мани...
ОСА увеличава капитала със собствени средства на дружеството – за сметка на натрупани резерви от минали години: „Неразпределена печалба” и „Други резерви”, от 12 554 205 лева на 25 108 410 лева чрез издаване на 12 554 205 броя обикновени, безналични, поименни акции с право на глас. Всеки акционер придобива част от новите акции, съразмерна на участието му в капитала до увеличението, а именно 1 нова за 1 стара акция.
Аз не че разбирам нещо, ама ако можеше така да се удвоява капитала, то в края на май и ние имаме събрание. Да вземем да си удвоим акциите или направо да си издадем по 10 акции за една...
По моя акъл, такава акция би трябвало да поевтинее двойно, а не да се изстрелва нагоре.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеИмператорът да запише най-новия псевдоним 52Е = "стикерите"
Виж ся 4i4е, ако се интересуваш от някой стикер, знаеш къде обявява новините си.
Не пиша само за бройката....Просто "стикера" ми е в периферията и не мога да стигна до него.....1000 - 2000 акции не си заслужават ровенето....
Но новината е добра и скоро мога да съм на + ........
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеЛитна я ракетата ..добре че си взех 10 к бройки на 1.8 ...на по малко от 3.8 не ги давам
Ако някой много ги иска мога и на 3.6 да му ги харижа стикерите де - 52Е
Не е препоръка за ПК на ЦК
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз такова животно не съм видял....
Да не ти дойдат на КаФеНе.....
Акцията изкърти мивките и започна плочките ......
27 Март 2014 13:29
Общо събрание на акционерите
Елхим Искра АД-Пазарджик представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 05-06-2014г. от 11:00 часа в Пазарджик 4400, ул. Искра 9, при следния дневен ред:
...
2.Предложение за разпределение на печалбата за 2013 г. Проект за решение: Съветът на директорите предлага печалбата за 2013 година да се разпредели както следва: 1. Сума в размер на 502 168 (петстотин и две хиляди, сто шестдесет и осем) лева за изплащане на дивиденти при следните параметри: 1.1. Брутна сума на акция: 0,04 лева; 1.2. Начало на изплащане на дивидента: 03.09.2014 година. 1.3. Срок за изплащане да дивидента – три месеца. 1.4. Начин на изплащане: чрез „Централен депозитар“ АД и Интернешънъл Асет банк АД, клон Пазарджик. 2. Сума, представляваща по 3 % от нетната печалбата за 2013 година на всеки член от Съвета на директорите, под формата на тантиеми. 3. Остатъкът да се отнесе към законови резерви. 3.Освобождаване от отговорност на членовете на СД за дейността им през 2013 г.Проект за решение: ОСА освобождава от отговорност членовете на СД за дейността им през 2013 г. 4. Увеличаване на капитала със собствени средства на дружеството чрез издаване на нови акции. Проект за решение: ОСА увеличава капитала със собствени средства на дружеството – за сметка на натрупани резерви от минали години: „Неразпределена печалба” и „Други резерви”, от 12 554 205 лева на 25 108 410 лева чрез издаване на 12 554 205 броя обикновени, безналични, поименни акции с право на глас. Всеки акционер придобива част от новите акции, съразмерна на участието му в капитала до увеличението, а именно 1 нова за 1 стара акция.
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеДокато някой си разменят стикери от дъвки и пощенски марки
Запоадногерманска - имам, една - пробита, ползвам я за ключодържателLast edited by onakilev; 03.04.2014, 01:38.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение+1
За пореден път се убеждавам че менкането на стикери не е като менкането на ценни артии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Малкия Разгледай мнениеДФ-тата на Капман си ги връткат или ОББ ги продаде на някого на договорена предварително цена. След известно време някое друго ДФ ще си направи врътка .... и хоп 3 лв. и т.н.
* Не е препоръка да си купувате и продавате акции - разменяйте си стикери от някоя верига хипермаркети -Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз такова животно не съм видял....
Като гледам предлагането бая рехавичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеНе знам, аз прочетох новината (1нова -> 1стара) в петък и влязох на 2.14, а вие си разцъквайте стикерите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Малкия Разгледай мнениеДФ-тата на Капман си ги връткат или ОББ ги продаде на някого на договорена предварително цена. След известно време някое друго ДФ ще си направи врътка .... и хоп 3 лв. и т.н.
* Не е препоръка да си купувате и продавате акции - разменяйте си стикери от някоя верига хипермаркети -
Ако някой много ги иска мога и на 3.6 да му ги харижа стикерите де - 52Е
Коментар
Коментар