IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Гигов, да го направите, ама сигурно не сте публична компания и нямате реномето на ЕЛХИМ и мажоритарите им...
    Уцели две десятки!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Гигов, да го направите, ама сигурно не сте публична компания и нямате реномето на ЕЛХИМ и мажоритарите им...

Коментар

• Гигов, да го направите, ама сигурно не сте публична компания и нямате реномето на ЕЛХИМ и мажоритарите им...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Нещо не мога да схвана? Какво му се увеличава на дружеството, ако акцията му се умножи по две? Отвън пари не влизат, извън тези които се наливат тези дни чрез борсата, ама това е капка в морето. Активите му остават същите. И пасивите. Банковата му сметка също не се променя.
          Аз не че разбирам нещо, ама ако можеше така да се удвоява капитала, то в края на май и ние имаме събрание. Да вземем да си удвоим акциите или направо да си издадем по 10 акции за една...

По моя акъл, такава акция би трябвало да поевтинее двойно, а не да се изстрелва нагоре.
          Много мислиш.....
          Първо ще расте до 6 , за да може да стане 3 и да се продаде на 3,5.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
            Виж ся 4i4е, ако се интересуваш от някой стикер, знаеш къде обявява новините си.
            А ако пишеш само за бройката, мани...
            ОСА увеличава капитала със собствени средства на дружеството – за сметка на натрупани резерви от минали години: „Неразпределена печалба” и „Други резерви”, от 12 554 205 лева на 25 108 410 лева чрез издаване на 12 554 205 броя обикновени, безналични, поименни акции с право на глас. Всеки акционер придобива част от новите акции, съразмерна на участието му в капитала до увеличението, а именно 1 нова за 1 стара акция.
            Нещо не мога да схвана? Какво му се увеличава на дружеството, ако акцията му се умножи по две? Отвън пари не влизат, извън тези които се наливат тези дни чрез борсата, ама това е капка в морето. Активите му остават същите. И пасивите. Банковата му сметка също не се променя.
            Аз не че разбирам нещо, ама ако можеше така да се удвоява капитала, то в края на май и ние имаме събрание. Да вземем да си удвоим акциите или направо да си издадем по 10 акции за една...

По моя акъл, такава акция би трябвало да поевтинее двойно, а не да се изстрелва нагоре.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Императорът да запише най-новия псевдоним 52Е = "стикерите"

Виж ся 4i4е, ако се интересуваш от някой стикер, знаеш къде обявява новините си.
              Благодаря !
              Не пиша само за бройката....Просто "стикера" ми е в периферията и не мога да стигна до него.....1000 - 2000 акции не си заслужават ровенето....
              Но новината е добра и скоро мога да съм на + ........
              Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                Литна я ракетата ..добре че си взех 10 к бройки на 1.8 ...на по малко от 3.8 не ги давам
                Ако някой много ги иска мога и на 3.6 да му ги харижа стикерите де - 52Е
                Не е препоръка за ПК на ЦК
                Императорът да запише най-новия псевдоним 52Е = "стикерите"

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Аз такова животно не съм видял....
                Да не ти дойдат на КаФеНе.....
                Акцията изкърти мивките и започна плочките ......

27 Март 2014 13:29
                Общо събрание на акционерите

Елхим Искра АД-Пазарджик представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 05-06-2014г. от 11:00 часа в Пазарджик 4400, ул. Искра 9, при следния дневен ред:
                ...
                2.Предложение за разпределение на печалбата за 2013 г. Проект за решение: Съветът на директорите предлага печалбата за 2013 година да се разпредели както следва: 1. Сума в размер на 502 168 (петстотин и две хиляди, сто шестдесет и осем) лева за изплащане на дивиденти при следните параметри: 1.1. Брутна сума на акция: 0,04 лева; 1.2. Начало на изплащане на дивидента: 03.09.2014 година. 1.3. Срок за изплащане да дивидента – три месеца. 1.4. Начин на изплащане: чрез „Централен депозитар“ АД и Интернешънъл Асет банк АД, клон Пазарджик. 2. Сума, представляваща по 3 % от нетната печалбата за 2013 година на всеки член от Съвета на директорите, под формата на тантиеми. 3. Остатъкът да се отнесе към законови резерви. 3.Освобождаване от отговорност на членовете на СД за дейността им през 2013 г.Проект за решение: ОСА освобождава от отговорност членовете на СД за дейността им през 2013 г. 4. Увеличаване на капитала със собствени средства на дружеството чрез издаване на нови акции. Проект за решение: ОСА увеличава капитала със собствени средства на дружеството – за сметка на натрупани резерви от минали години: „Неразпределена печалба” и „Други резерви”, от 12 554 205 лева на 25 108 410 лева чрез издаване на 12 554 205 броя обикновени, безналични, поименни акции с право на глас. Всеки акционер придобива част от новите акции, съразмерна на участието му в капитала до увеличението, а именно 1 нова за 1 стара акция.
                ...

Коментар

• Какви бяха тея ръстове, какво беше това чудо...
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                    Докато някой си разменят стикери от дъвки и пощенски марки
                    Източногермански имах - сега 1 не мога да си намеря,май ме окрадоха приятели
                    Запоадногерманска - имам, една - пробита, ползвам я за ключодържател
                    Last edited by onakilev; 03.04.2014, 01:38.
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      +1
                      Докато някой си разменят стикери от дъвки и пощенски марки ..днес 49 k бройки си смениха собственика а други изкараха пари от това
                      За пореден път се убеждавам че менкането на стикери не е като менкането на ценни артии

Коментар

• Първоначално изпратено от Малкия Разгледай мнение
                        ДФ-тата на Капман си ги връткат или ОББ ги продаде на някого на договорена предварително цена. След известно време някое друго ДФ ще си направи врътка .... и хоп 3 лв. и т.н.
                        * Не е препоръка да си купувате и продавате акции - разменяйте си стикери от някоя верига хипермаркети -
                        +1
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Скоро май и теракотата ще се кърти по по 4 лева за квадратен метър (стикер)
                          Като гледам предлагането бая рехавичко

Коментар

Не знам, аз прочетох новината (1нова -> 1стара) в петък и влязох на 2.14, а вие си разцъквайте стикерите

Коментар

• Първоначално изпратено от Малкия Разгледай мнение
                              ДФ-тата на Капман си ги връткат или ОББ ги продаде на някого на договорена предварително цена. След известно време някое друго ДФ ще си направи врътка .... и хоп 3 лв. и т.н.
                              * Не е препоръка да си купувате и продавате акции - разменяйте си стикери от някоя верига хипермаркети -
                              Литна я ракетата ..добре че си взех 10 к бройки на 1.8 ...на по малко от 3.8 не ги давам
                              Ако някой много ги иска мога и на 3.6 да му ги харижа стикерите де - 52Е

Коментар

• Литна като гълъбче

Коментар

Working...
                                X