IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Яка спирачка на 6 лв и това е .

Коментар

• и кое точно не Ви хареса в отчета, господин "ПИЧ" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
        1анти или "чанти" недей заблуждава хората 6 лв било промоция, я виж отчетите, броя на акциите, малко анализирай ситуацията - 4 лв е много за тази акция.
        Добре, че беше ти да "просветлиш" хората. Както и да я анализираш ситуацията, предприятието има потенциал и не заслужава да бъде подценявано сякаш е пред фалит. Това, че не се се спекулира толкова и че не работи с пълна сила PR-a по тази позиция не я прави безперспективна. Сещам се за поне 10 тотално безперспективни, губещи, източвани, даже неработещи дружества, които благодарение на масовата дезинформация отбелязват завиден разстеж, нищо, че са бомба със закъснител. Ако едно нещо може да се каже за Елхима със сигурност, това е, че не е надценен...най-малкото спрямо тях Но в крайна сметка наистина времето показва реалната стойност на нещата, много са субективни личните мнения, за да направи един човек в тях радикално заключение без да е инсайдер.

Горното мнение е препоръка единствено за по-често къпане!

Коментар

• 1анти или "чанти" недей заблуждава хората 6 лв било промоция, я виж отчетите, броя на акциите, малко анализирай ситуацията - 4 лв е много за тази акция.

Коментар

• монбата ще дръпне и елхим. ако е останала корелация в сектора. 6 лв изглежда като прИмоция, но има и кобос с 3000 бройки който явно не мисли така ... до средата на септември ще стане ясно кои крив кои прав

Коментар

• още откакто я закараха тази акция над 8 лв. очакванията ми са за връщане на 4,50-5 където и е мястото. Засега се оправдават!
              Жалко че няма къси продажби на БФБ

Коментар

• тук имаме някакви очаквания ?

Коментар

• Елхима хич го няма напоследък. Ще взема аз да ходя да ги оздравявам.

Коментар

• [quote="vesterland"]
                    Първоначално изпратено от заядливецът
                    Може, може, въпрос на мениджмънт и инвестиционна политика.
                    Аз пък казвам че не може заради доброто представяне на едно предприятие от бранша да се надува цената и на друго въпреки че няма такива перспективи пред него.
                    И гледам Капман са съгласни с мен и набиват акции по репите на наивните купувачи!"

E, то пък Капман са критерий! Елхима може да не е Монбат...Но за всеки влак си има пътници.Най-често тия пътници са си купили "Искра" именно щот са ползвали Монбат.
                    Хахаха, хубав виц каза, мерси че ме развесели

Коментар

• [quote="заядливецът"]Може, може, въпрос на мениджмънт и инвестиционна политика.
                      Аз пък казвам че не може заради доброто представяне на едно предприятие от бранша да се надува цената и на друго въпреки че няма такива перспективи пред него.
                      И гледам Капман са съгласни с мен и набиват акции по репите на наивните купувачи!"

E, то пък Капман са критерий! Елхима може да не е Монбат...Но за всеки влак си има пътници.Най-често тия пътници са си купили "Искра" именно щот са ползвали Монбат.

Коментар

• Може, може, въпрос на мениджмънт и инвестиционна политика.

И гледам Капман са съгласни с мен и набиват акции по репите на наивните купувачи!

Коментар

• Ами не може едно предприятие от бранша да печели -Монбат а Елхим да стои на едно място .Имам акции и преди 15 лв не продавам.

Коментар

• Елхим-искра голяма търговия днес, какво правят тия хора

Коментар

• Абе тука няма ли нещо нередовно:
                              Защо купуват толкоз скъпо като във вторник могат да си купят доста по-евтинко? Не разбирам...

Коментар

• Дата на въвеждане в търговия на новите акции - 07.08./вторник/

Коментар

Working...
                                X