Яка спирачка на 6 лв и това е .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елхим искра (ELHM / ELHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ1анти или "чанти" недей заблуждава хората 6 лв било промоция, я виж отчетите, броя на акциите, малко анализирай ситуацията - 4 лв е много за тази акция.
Горното мнение е препоръка единствено за по-често къпане!
Коментар
-
[quote="vesterland"]Първоначално изпратено от заядливецътМоже, може, въпрос на мениджмънт и инвестиционна политика.
Аз пък казвам че не може заради доброто представяне на едно предприятие от бранша да се надува цената и на друго въпреки че няма такива перспективи пред него.
И гледам Капман са съгласни с мен и набиват акции по репите на наивните купувачи!"
E, то пък Капман са критерий! Елхима може да не е Монбат...Но за всеки влак си има пътници.Най-често тия пътници са си купили "Искра" именно щот са ползвали Монбат.
Коментар
-
[quote="заядливецът"]Може, може, въпрос на мениджмънт и инвестиционна политика.
Аз пък казвам че не може заради доброто представяне на едно предприятие от бранша да се надува цената и на друго въпреки че няма такива перспективи пред него.
И гледам Капман са съгласни с мен и набиват акции по репите на наивните купувачи!"
E, то пък Капман са критерий! Елхима може да не е Монбат...Но за всеки влак си има пътници.Най-често тия пътници са си купили "Искра" именно щот са ползвали Монбат.
Коментар
-
Може, може, въпрос на мениджмънт и инвестиционна политика.
И гледам Капман са съгласни с мен и набиват акции по репите на наивните купувачи!
Коментар
Коментар