106 Акат навсякъде днеска. Хубави позиции се отвориха на борсата, може и да има леко надолу. Ех да имаше малко в наличност.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елхим искра (ELHM / ELHIM)
Collapse
X
-
НАУЧЕТЕ СЕ КОГА ДА КУПУВАТЕ И ЗНАЙТЕ ЧЕ ТАЗИ ПОЗИЦИЯ ЕДНА ОТ ВОДЕЩИТЕ ВЪВ ПОРФЕИЛА НА КАПМАН И ЦЕНАТА НА ОЛОВОТО ВЗМЕТЕ КАТО ФАКТОР И ЗИМНИЯ ПЕРИОД, КОИТО ВЛИЯЕ НА ПОТРЕБЛЕНИЕТО И ВНОСА НА АВТОМОБИЛИ ВТОРА УПОТРЕБА, КОИТО СА СЪС СТАРА ИСКРА И ЩЕ ИМ Е НУЖНА НОВА.
САМИ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДА ГОСПОДА
НЕ Е ПРЕПОРЪКА
Коментар
-
Зависи кога е купувано все пак в времето. Но това не е толкова важно, дружеството си е добро и се надявам, че търговията тук ще е интересна.
Настоящото не е препоръка за каквито и да е действия, имам си Елхимчета, а и си карам колата с акумулатор на Елхим Искра - вече четвърта зима. За акциите - всеки да си решава сам, но акумулатора го препоръчвам на всеки. )
Относно отчета - чакам го с интерес. Последните месеци от годината са най силни за Искрата. Справка - отчетите от последните години, който му се рови, има ги на борсата.
Поздрави за всички фенове и хубав ден !
Коментар
-
Първоначално изпратено от raging_bearПървоначално изпратено от vodaОтнсно колегите по-надолу,и аз ги гледах - портфейла на Капмана и на Юга. И съотношението на Елхи спрямо голяма част от позицийте е значително. Далеч съм от мисълта да правя прогнози или анализи, тъй като съм само едно просто инвеститорче. Но елементарната логика показва, че хора събрани с единствена цел да правят пари са доста по-умни от мене. Влязох наскоро и не мисля да излизам. А Вие там си пускайте искри и летете със соколите.
Коментар
-
За цената е вярно. Но за да го направят трябва да са много на зор за кеш, особено за нисколиквидна акция като Елхи си е харакири. А предполагам доста хора очакват приятната изнедада от отчета за последното тримесечие. А и докато големия брат дърпа отрасъла на батерий нагоре, едва ли ще има сериозни отливи. Гледам напоследък пакети се заформят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodaОтнсно колегите по-надолу,и аз ги гледах - портфейла на Капмана и на Юга. И съотношението на Елхи спрямо голяма част от позицийте е значително. Далеч съм от мисълта да правя прогнози или анализи, тъй като съм само едно просто инвеститорче. Но елементарната логика показва, че хора събрани с единствена цел да правят пари са доста по-умни от мене. Влязох наскоро и не мисля да излизам. А Вие там си пускайте искри и летете със соколите.The SKY is no longer the limit!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodaОтнсно колегите по-надолу,и аз ги гледах - портфейла на Капмана и на Юга. И съотношението на Елхи спрямо голяма част от позицийте е значително. Далеч съм от мисълта да правя прогнози или анализи, тъй като съм само едно просто инвеститорче. Но елементарната логика показва, че хора събрани с единствена цел да правят пари са доста по-умни от мене. Влязох наскоро и не мисля да излизам. А Вие там си пускайте искри и летете със соколите.
...ДА ПОПИТАМ?
OTZK , MONBAT , ELHIM .... и трите ползуват оловото в производството си... има ли логика и при трите ,стойностите на акциите им на борсата да се развиват ориентировъчно еднакво като процент , % ?
Коментар
-
Отнсно колегите по-надолу,и аз ги гледах - портфейла на Капмана и на Юга. И съотношението на Елхи спрямо голяма част от позицийте е значително. Далеч съм от мисълта да правя прогнози или анализи, тъй като съм само едно просто инвеститорче. Но елементарната логика показва, че хора събрани с единствена цел да правят пари са доста по-умни от мене. Влязох наскоро и не мисля да излизам. А Вие там си пускайте искри и летете със соколите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormМного соколи, много нещо ... чак да се зачуди човек - акции нямат, а вече сложили масата и похарчили парите. Но ... инвеститори, какво да ги правиш ... хахаха. -)
Коментар
Коментар