IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• S tezi ceni na olovoto ot 1800 na ton , ako ne izkarat razkochen otchet za Q2 chte e prestuplenie

Ne e preporuka

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Първоначално изпратено от Novaka_Bull
      Айде банда, помагайте де

днес допълних още малко на 5 кинта .........

още покупки след Q2

чудно ми само защо няма коментар от мениджмънта за впечатляващите резултати от Q1 на фона на прогонозиран профит от 2,6 милки за 2008г.

да припомним че все пак за първите 3м. на 2008 печалбата е малко над 1 мил.

дали ще актуализират прогнозите си.............

ако някой знае нещо повече мисля ще е полезно да сподели

може и ДВИ да направи коментар в тези смутни времена
      ... еее 5..
      ноо скъпо бе ....
      и аз съм тук... ма малко по-надоле...
      :P
      може и още малко да слезе ама не се сдържах

ако Q2 обаче е готин забрави за цини започващи с 4 (освен ако не са двуцифрени разбира се )

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
        Айде банда, помагайте де

още покупки след Q2

чудно ми само защо няма коментар от мениджмънта за впечатляващите резултати от Q1 на фона на прогонозиран профит от 2,6 милки за 2008г.

... еее 5..
        ноо скъпо бе ....
        и аз съм тук... ма малко по-надоле...
        :P
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Айде банда, помагайте де

още покупки след Q2

Коментар

• Tuk o4akvam mnogo priatna godina s tezi super ceni na olovoto i tozi resultat ot purvoto trimesechie koito kato cialo e slab period za drujestvoto ...
            Haresvam i viziata na drujestvoto da financira investiziite si s sobstveni sredstva ama da vidim

Ne e preporuka

Коментар

• Събранието на 20.05 ли беше?
              Някой ще минава ли от там?
              Ще има ли по 5-10 ст дивидент /за една боза, че са ми толкова акцийките/
              КаФеНе-то - не прИпУръка за покупко-прод. на тези, други акции или на боза.

Коментар

• Имам чуството ,че нещо става тук....за съжаление нямам толкова акъл да го предвидя....

Коментар

• Първоначално изпратено от zX
                  Някой много яко повърна тук. 4,30 е последната цена!!!
                  .. само нема да бързаш..
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Някой много яко повърна тук. 4,30 е последната цена!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                      Тук целта средносрочно е 3лв.говоря технически не фундаментално.
                      ??? Пиши си, не пречиш. Дори е добре, че акцията не е в полезрението на спекуланти. Работи отлично дружеството, за разлика от много прехвалените компании тримесечния отчет е повече от добър.

Другото ще си дойде само.

Коментар

• Тук целта средносрочно е 3лв.говоря технически не фундаментално.

Коментар

• ...интересното...явно се е отложило
                          ...но пък и ние не бързаме))

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                            утре ще е интересно тук и при монбата
                            Списъка въобще не се изчерпва с цитираните от теб компании, дори те ще са в дъното на класацията :-) :-) :-) Което само по себе си не е лошо :-)
                            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• утре ще е интересно тук и при монбата

Коментар

• Добър отчет, още малко и компанията ще оправдае сегашната си капитализация.

Коментар

Working...
                                X