IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ААААААААа,спокойно,и аз съм залегнала в ниското да пълня

Коментар

• Не си сам в чакането утре ....ма аз по надолу ще я чакам промоцията .. Ша са посборим с офертите

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
        миналата седмица и на 1.90 можеше да си купиш.Хубава си е акцията,ще й дойде времето
        Днес не ми дадохте на 2,30 но утре ще ме огрее предвид DOW

нема къде а мърдате на 2,30 съм и ви 4акам

Коментар

• миналата седмица и на 1.90 можеше да си купиш.Хубава си е акцията,ще й дойде времето

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
            Първоначално изпратено от deneb
            Няма ли кой да направи сделка по тази позиция.
            Чуха те и направиха 4!

При такава промоция не знам кво още се чудят!?

ми пуснете ми на 2,30 бе пфуу кво се стискате 15 % от 2 кинта малко ли са ви за 2 дена

Коментар

• Първоначално изпратено от Matrosov
              Колеги какви са ви очакванията за трето тримесечие и как виждате переспективите пред компанията?
              Perespektivite sa poveche ot otlichni rust na prihodite, mnogokratno uvelichavane na rentasbilnostta, pologitelni potozi, razumni investizii i nai vajnoto pochti nuleva zadlugnialost ...Pochti 80 procenta ot pechalbata si realizirat prez Q3 i Q4 tui che do momenta sme na 2 mln pechalba az lichno o4akvam takava megdu 5-6mln, da ne govoria che uspiaha da postignat takava ot 1.9mln prez 2007 sus sredna cena na olovoto 3000 dolara a tazi godina srednata e kum 1800 dolara.Vseki da si pravi smetkata ..
              V prespektiva ima i izkupuvane na akzii i dividenti .

Ne e preporuka

Коментар

• Колеги какви са ви очакванията за трето тримесечие и как виждате переспективите пред компанията?

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                  Няма ли кой да направи сделка по тази позиция.
                  Чуха те и направиха 4!

При такава промоция не знам кво още се чудят!?
                  自由西藏

Коментар

• Няма ли кой да направи сделка по тази позиция.

Коментар

• Тук най интересното предстои .... нека да си работят така Елхима, другото ще си дойде само.

Ама пак натиснаха изедниците ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                        мали-и-и ще се избиете бре
                        ... голема битка
                        за шейсе зелени стинки...
                        нема що .. :P:P:P
                        Тука требват ЛЕВОВЕ..
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• мали-и-и ще се избиете бре

Коментар

• Значи имаш в предвид цената при продажба на мажоритарния пакет от компания , при това условие акциите на БФБ са подценени в пъти например Златни пясъци ,Топливо и тн.т. .Борсовата цена обаче е по-ниска поради качествата на БГ.мажоритарите .

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                              Първоначално изпратено от fxx
                              Първоначално изпратено от keksa
                              realnata zena e 6 leva
                              Сини чипове и дружества от Софикс, се търгуват на цени 10-20% от реалните им стойности.
                              Дайте определение за РЕАЛНА цена ,колеги .Защото според мен реална е само борсовата цена в момента.Предполагам че имате в предвид справедлива или бъдеща цена
                              Цигарената фабрика в Пловдив - борсова цена 7-8 лв., реална цена /такава, на която минава мажоритарен пакет - доказателство за реална цена и не съвсем, понеже продавач е държавата и реалната цена може и да много повече/, мисля беше 36 лв.

Разлика между борсова /пазарна/ и реалната цена - 5 пъти. Просто пример.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                                Дайте определение за РЕАЛНА цена ,колеги .Защото според мен реална е само борсовата цена в момента.Предполагам че имате в предвид справедлива или бъдеща цена
                                +1
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X