Браво на компанията!Благодаря за 1 ден 32%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елхим искра (ELHM / ELHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение1,99лв. При положение че едва миналата седмица беше левче
Той и монбат беше под 5,00 и се разходи до 12+
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеЖал ми е за капиталовия пазар. Другаде подобни новини биха породили по-голяма възбуда
Нямам и нямам намерение да имам, просто се радвам, когато производствени предприятия разширявят продуктовата гама със смислени артикули.
[ATTACH=CONFIG]n4009897[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеЖал ми е за капиталовия пазар. Другаде подобни новини биха породили по-голяма възбуда
Нямам и нямам намерение да имам, просто се радвам, когато производствени предприятия разширявят продуктовата гама със смислени артикули.
[ATTACH=CONFIG]n4009897[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
]
Точно тези дефекти и недъзи ни предоставят екстра възможности. Все едно мен да ме беше жал когато ПФ наведоха Агрия от 9 до 4,20 лв. Ами не, купувах зверски, защото бях убеден, че това е поредния БФБ дефект, възползването от който, в един момент ще ми се отплати зверски
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеиз междинния доклад:
Резултатите от първо полугодие на годината дават основание за преосмисляне на направените по-рано прогнози за годишен ръст от около 8 % по отношение на приходите от продажби. Съобразено с настоящите условия на икономическата среда, прогнозите ни за 2021 г. са коригирани, като очакваме да завършим годината с приходи от продажби от над 37 млн. лв. и да постигнем ръст от около 25 % спрямо приходите от 2020 г.
....
в периода 31.01-30.06.2021 г. Велев е купил 20 000 акции и вече притежава 729 000 пряко
Коментар
-
из междинния доклад:
Резултатите от първо полугодие на годината дават основание за преосмисляне на направените по-рано прогнози за годишен ръст от около 8 % по отношение на приходите от продажби. Съобразено с настоящите условия на икономическата среда, прогнозите ни за 2021 г. са коригирани, като очакваме да завършим годината с приходи от продажби от над 37 млн. лв. и да постигнем ръст от около 25 % спрямо приходите от 2020 г.
....
в периода 31.01-30.06.2021 г. Велев е купил 20 000 акции и вече притежава 729 000 пряко
Коментар
-
да няма джойнт венчър, или продажба скоро?
бъдещето на оловните батерии не е никак лошо
The automotive lead acid battery market is expected to grow from US$ 16,860.5 million in 2020 to US$ 23,668.0 million by 2028; it is estimated to grow at a CAGR of 4.33% during 2020-2028.
https://finance.yahoo.com/news/world...3AF-NJO3bklNYY
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОще една сбъдната прогноза.. Днес се сетиха някои за това, което коментирахме преди няколко месеца..
Няма лошо..
Коментар
Коментар