IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бе тия които продадоха на 3лв и под 3 лева май яко ги преподкараха.Това ще им бъде вероятно за урок та друг път да не продават на смешно ниски цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      цялата работа прилича на някакви брокерски игрички. Същото нещо се случи само че в посока надолу на 25 февруари. по същия начин договорено предварително днес бройките бяха изкупени - пак основно в пакети по 5 хилки
      И на мен ми се струва, че нещо намирисва, но хайде да кажем поне, че не препоръка Доматите ги вадим с колците )))
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• цялата работа прилича на някакви брокерски игрички. Същото нещо се случи само че в посока надолу на 25 февруари. по същия начин договорено предварително днес бройките бяха изкупени - пак основно в пакети по 5 хилки

Коментар

• 200 000лв оборот не е зле
          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Да ъпнем малко темата.
            Туканка днеска е набогато

КИФТЕ дет се вика
            Last edited by KPAHK; 04.05.2011, 02:39.

Коментар

• Елхим Искра АД (52E) източник: finance.news.bg 31 Януари 2011 08:37

Печалбата на Елхим Искра АД към 31 декември 2010 г. е в размер на 3 490 хил. лв.

Дружеството Елхим Искра АД е реализирало печалба към четвъртото тримесечие на 2010г., в размер на 3490 хил. лв. Общите приходи на дружеството са 33888 хил. лв., което е с 61.64 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 60.86 % спрямо предходния период до 29937 хил.лв.

Нетните приходи от продажби за тримесечието са в размер на 33350 хил.лв. и представляват 98.41 % от общите приходи. Спрямо съответния период за 2009 година те се увеличават с 60.88 %.

Към 31 декември 2010г. дружеството показва печалба на акция в размер на 0.28лв. . Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за IV-тото трим. на 2010г.

Собственият капитал на дружеството е 27609 хил. лв. , като спрямо същия период на 2009г. се е увеличил с 12.73 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София за периода октомври-декември 2010г.:
              Общ брой изтъргувани акции: ( 96273 бр. акции )
              Общ брой сделки: ( 208 бр. )
              Минимална цена: ( 2.112 лв. )
              Максимална цена: ( 2.749 лв. )
              Среднопретеглена цена: ( 2.400 лв. за акция. )

Коментар

• Чул та господ ..и оня гдето движи цената на уловуту

Не е препоръка за покупка на артии ТУК !

Коментар

• Айде до края на годината 6лв.
                  Не е препоръка

Коментар

• Абе супер е ...но си трай да си пазаруваме кротко тук

Не е препоръка за покупко продажба

Коментар

• Елхим е супер

Коментар

• В Бюлетина (Корпоративни съобщения) в инфостока публикуват отчети перлите на Стара планина - Елхим Искра, М+С хидравлик, ХЕС ...

Коментар

• Ето малко отчети и тук че на друго място маи не ги виждам : http://www.elhim-iskra.com/new/index.php?lng=0&mn=8
                          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Тъй е то .....днеска се чудите на 3-3.10 ....утре вече цената отишла не знам куде .....и аз така се чудих на старите планини ..ма ей го на 3.7 В понеделник как ли ще е

Не е препоръка за нищо !

Коментар

• Eх как ми лапнаха 700бр. под носа да не ги излапам на един път до 3. 1 ама на.
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Освен това след пожара в конкуренцията им, голяма част от поръчките се прехвърлили към Елхима, а Монбат продавали сега само складови наличности и не произвеждали. Това съм чул, но незнам дали е 100% истина.

Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение

Коментар

Working...
                                X